MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Khaby Lame: Μια ματιά στα αυτοκίνητα εκατομμυρίων που έχει στο γκαράζ του ο επιτυχημένος TikToker

Ο 22χρονος Khaby Lame αποτελεί ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα ανθρώπου που κατάφερε μέσα από την πλατφόρμα να γίνει διάσημος, αλλά και πλούσιος.

Monopoli Team

Το TikTok είναι το μέσο κοινωνικής δικτύωσης, που εκτοξεύτηκε κατά τη διάρκεια της καραντίνας του κορονοϊού και μαζί του απογειώθηκαν και νεαροί δημιουργοί περιεχομένου που κατάφεραν να γίνουν γρήγορα αγαπητοί στο κοινό. Ο 22χρονος Khaby Lame αποτελεί το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα ανθρώπου που κατάφερε μέσα από την πλατφόρμα να γίνει διάσημος, αλλά και πλούσιος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑMohamed Salah: Πρόσθεσε στη συλλογή του ένα νέο ρολόι Offshore Royal Oak της Audemars Piguet αξίας 80.000 ευρώ12.09.2018

Αυτό που σίγουρα έκανε τον λογαριασμό του να ξεχωρίσει ήταν το γεγονός πως διακωμωδούσε μερικά περιβόητα life hacks, δείχνοντας πόσο ανούσια είναι, αλλά και το ότι δεν χρειαζόταν να πει ούτε μια λέξη στα βίντεό του. Τα έδειχνε όλα μέσω μιας χαρακτηριστικής χειρονομίας.

Σήμερα έχει στον λογαριασμό του περισσότερους από 150 εκατομμύρια ακόλουθους, όντας πρώτος στη λίστα με τα πιο διάσημα accounts του TikTok. Αυτό φυσικά μεταφράζεται και σε πολλά εκατομμύρια χρήματα στον τραπεζικό του λογαριασμό, τα οποία του επιτρέπουν να κάνει αυτό που αγαπά. Να αγοράζει σπάνια και γρήγορα αυτοκίνητα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑShelley Duvall: Η πρωταγωνίστρια του “The Shining” επιστρέφει με θρίλερ, μετά από 20 χρόνια απουσίας12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο insider.gr

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b