MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΚΑΙΡΑ

«Το νήμα της ίασης»: Το εργαστήριο που προσφέρει μια διαφορετική θεραπεία στις survivors καρκίνου του μαστού

Βρεθήκαμε στο «Νήμα της Ίασης», ένα εργαστήριο αφιερωμένο σε γυναίκες με εμπειρία καρκίνου του μαστού και μοιραζόμαστε δράσεις και εξομολογήσεις που αξίζει να ακουστούν.

Monopoli Team

Περίπου 25 γυναίκες με εμπειρία καρκίνου του μαστού, βρέθηκαν στο εργαστήριο του Eyes of Light, προκειμένου να μοιραστούν εμπειρίες, να επουλώσουν πληγές, να δημιουργήσουν αλλά και να ξεχαστούν μέσω της τέχνης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑH Σταυρούλα Γιαννούλη φέρνει το χαμόγελο στις survivors του καρκίνου του μαστού ξεκινώντας από τα φρύδια τους12.09.2018

Κλωστές, νήματα, ράμματα, επουλώσεις και μια τεχνική γεμάτη με αγάπη γι’ αυτό που κρατούν. Είναι άλλωστε και κομμάτι του εαυτού τους αυτό που τελικά δημιούργησαν. Αναβιώνουν στο έργο τους τη δική τους εμπειρία, μόνο που σε αυτήν την περίπτωση, τα ηνία βρίσκονται στα χέρια τους, και όχι στη φύση, σε μια ανώτερη δύναμη ή στην τύχη.

Στο «Νήμα της Ίασης», συμμετέχουν γυναίκες με εμπειρία καρκίνου του μαστού. Survivors; Μαχήτριες; Καθημερινές ηρωίδες; Αληθινές influencers; Απλές γυναίκες χωρίς κάποιον επιθετικό προσδιορισμό; Όπως και αν νιώθουν, όσο ταπεινές και να θέλουν να παραμένουν, στα δικά μου μάτια είναι κάτι ανώτερο. Ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός «Eyes of Light – Φορέας Τέχνης στην Υγεία», μαζί με την εικαστικό Γρηγορία Βρυττιά, κατάφεραν να δημιουργήσουν μια ξεχωριστή εμπειρία για τις γυναίκες οι οποίες είτε πάσχουν, είτε έχουν καταφέρει να ξεπεράσουν τον καρκίνο του μαστού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ«Πες ΜΑΣ ΤΟ»: Το νέο podcast του «Άλμα Ζωής» για τον καρκίνο του μαστού είναι εδώ12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr

Περισσότερα από Επίκαιρα
VIMA_WEB3b