MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΚΑΙΡΑ

H Σταυρούλα Γιαννούλη φέρνει το χαμόγελο στις survivors του καρκίνου του μαστού ξεκινώντας από τα φρύδια τους

Η τεχνίτρια ημιμόνιμου μακιγιάζ και αισθητικός, Σταυρούλα Γιαννούλη, μίλησε για τον ξεχωριστό τρόπο που στηρίζει τις γυναίκες με καρκίνο του μαστού να κάνουν μια νέα αρχή στη ζωή τους.

Monopoli Team

Από μικρές ομάδες μπορούν να δημιουργηθούν μεγάλα οράματα. Ένα τέτοιο παράδειγμα αποτελεί και η πρωτοβουλία της κα Γιαννούλη να στηρίξει τις γυναίκες που έχουν διαγνωστεί με καρκίνο του μαστού. Η ίδια και η ομάδα που δημιούργησε φροντίζουν εδώ και χρόνια μέσα από τη δουλειά τους, οι νοσούσες να αποκτούν και πάλι τα φρύδια τους, προσφέροντάς τους χαρά και αισιοδοξία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟκτώβριος: Ο μήνας Ενημέρωσης και Πρόληψης για τον Καρκίνο του Μαστού – Όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε12.09.2018

Η κα Γιαννούλη δήλωσε: “Tα γυναικεία χαμόγελα μοιάζουν με λουλούδια. Στολίζουν τον κόσμο. Γυναίκα θα πει Δύναμη. Ομορφιά. Γενναιοδωρία. Υποκλίνομαι με θαυμασμό στην αντοχή της, την πίστη που έχει στη ζωή, την ανάγκη της να προσφέρει διαρκώς στους γύρω της.

Η δημιουργία του Smile Woman’s Day, της εθελοντικής ομάδας που παρέχει δωρεάν υπηρεσίες ημιμόνιμου μακιγιάζ σε γυναίκες που το έχουν πραγματικά ανάγκη ήταν για μένα ένα όνειρο ζωής. Κάθε χρόνο, τον Οκτώβριο -με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Πρόληψης κατά του Καρκίνου του Μαστού- και τον Μάρτιο -με αφορμή την Ημέρα της Γυναίκας- έμπειρες τεχνίτριες από όλη την Ελλάδα που συμμετέχουν στην μη κερδοσκοπική δράση, θα ανοίγουν τους επαγγελματικούς χώρους τους για να υποδεχτούν τις γυναίκες που χρειάζονται πραγματικά το ημιμόνιμο μακιγιάζ και δεν μπορούν να υποστηρίξουν μόνες τους αυτό το έξοδο.”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΜία pilates instructor μας εξηγεί τη σημασία του pilates στη ζωή των γυναικών με καρκίνο του μαστού12.09.2018

Δείτε περισσότερα στο jenny.gr

Περισσότερα από Επίκαιρα
VIMA_WEB3b