MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Παιδική παράσταση

Οδύσσεια: Η παράσταση της Κάρμεν Ρουγγέρη παρουσιάζεται στο Christmas Theater

Η Κάρμεν Ρουγγέρη, μετά την sold out παράσταση, που γέμισε ασφυκτικά το Ηρώδειο με παιδιά και μεγάλους, παρουσιάζει, στο Christmas Theater, την «Οδύσσεια» του Ομήρου.

Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Monopoli Team

Η Κάρμεν Ρουγγέρη, μετά την sold out παράσταση στο Ηρώδειο, παρουσιάζει, στο Christmas Theater, την «Οδύσσεια» του Ομήρου. Ένα έργο που θα δώσει την ευκαιρία στους μικρούς μας φίλους να γνωρίσουν μέσα από το θέατρο τον μεγαλύτερο ποιητή της ανθρωπότητας, τον Όμηρο, σε μια παράσταση αποκλειστικά δική τους..

Οδύσσεια: Η παράσταση της Κάρμεν Ρουγγέρη παρουσιάζεται στο Christmas Theater

«Οδύσσεια»: Λίγα λόγια για το έργο

Η παράσταση, απόλυτα μελετημένη και τεκμηριωμένη, φωτίζει το Ομηρικό έπος, με ποιητικό λόγο και συναρπαστική δράση (κείμενο, σκηνοθεσία Κάρμεν Ρουγγέρη), μέσα από πανέμορφες, ονειρεμένες εικόνες (σκηνικά, κοστούμια Χριστίνα Κουλουμπή), με δυναμικό χορό, (χορογραφίες Πέτρος Γάλλιας), με μουσικά μοτίβα εμπνευσμένα από μελωδίες της παράδοσης των τόπων που πέρασε ο Οδυσσέας στο ταξίδι του (μουσική Αντώνης Δελαπόρτας, επιλογή τραγουδιών και στίχοι Ανδρέας Κουλουμπής), με επιβλητικές μάχες (σπαθογραφίες Κωνσταντίνος Μπουμπούκης) και με μια μεγάλη ομάδα ταλαντούχων ηθοποιών, είναι μια παράσταση με σοβαρότητα αλλά και πολύ χιούμορ, που θα κάνει προσιτά στα παιδιά τα μεγάλα και σπουδαία μηνύματά του.

Η «Οδύσσεια» της Κάρμεν Ρουγγέρη, είναι μια παράσταση που προσφέρει γνώσεις και αφορμή για περεταίρω μελέτη και βέβαια μεγάλη βοήθεια για τα παιδιά που διδάσκονται στο σχολείο το Ομηρικό έπος.

Μια παράσταση του Christmas Theater που θα μας πάρει μαζί της για να ζήσουμε κι εμείς το συναρπαστικό ταξίδι του Οδυσσέα που ξεκινάει από την Τροία για να γυρίσει επι τέλους στην πατρίδα του, την πανέμορφη Ιθάκη.

Λίγα λόγια από την Κάρμεν Ρουγγέρη

«Πριν από 23 χρόνια», λέει η Κάρμεν Ρουγγέρη, «ως καλλιτεχνική διευθύντρια της παιδικής σκηνής του Εθνικού μας θεάτρου, πρότεινα στον Νίκο Κούρκουλο, να ανοίξουμε τις πόρτες του Ηρωδείου στα παιδιά.. Σύνθημά μας: «ένα Ηρώδειο γεμάτο παιδιά». Στις τρεις παραστάσεις που έγιναν τότε, παιδιά από όλη την Ελλάδα ήρθαν στο Ηρώδειο, ξεχειλίζοντάς το με 5.500 κόσμο σε κάθε παράσταση. Η επιτυχία ήταν πολύ μεγάλη. Σήμερα, 23 χρόνια μετά, οι συνεργάτες μου κι εγώ, επανερχόμαστε με το ίδιο σύνθημα: “Ένα Ηρώδειο γεμάτο παιδιά” σε μια μεγάλη παραγωγή του Christmas Theater».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑPiaf! The Show: Η παράσταση για το θρυλικό «σπουργίτι» της Γαλλίας έρχεται στο Christmas Theater12.09.2018

Η μεγάλη αυτή υπερπαραγωγή έρχεται στο Christmas Theater για να την δουν όλοι οι γονείς με τα παιδιά τους. Ανοίγουμε το βιβλίο της Οδύσσειας και βλέπουμε να ζωντανεύουν πάνω στη σκηνή του Christmas Theater ο Οδυσσέας, η Πηνελόπη, οι σύντροφοί του οι μνηστήρες και ακόμα, όλοι οι ήρωες και οι ηρωίδες του μοναδικού αυτού έπους.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Συγγραφέας: Όμηρος
Σκηνοθεσία: Κάρμεν Ρουγγέρη

Σκηνικά: Χριστίνα Κουλουμπή
Κοστούμια: Χριστίνα Κουλουμπή
Μουσική Διεύθυνση: Ανδρέας Κουλουμπής
Μουσική: Αντώνης Δελαπόρτας
Φωτισμοί: Πέτρος Γάλλιας
Χορογραφία: Πέτρος Γάλλιας

Παίζουν: Χρηστος Γιανναρης, Κατερίνα Γεωργακη, Ντίνος γκελαμερης, Ελένη Ζιωγα, Νικόλαος Καλλιδωνης, Παναγιώτης Κλαδης, Στέλιος Κελλερης, Κωνσταντίνα Κουτσαφτακη, Στέλιος Νινης, Έλενα Μιχαλακη, Χρηστός Μπαλτάς, Γιώργος Μπανταδακης, Απόστολος μπαχαριδης, Άντεια Ολυμπίου, Στράτης πανουριος, Κωνσταντίνος Σαρρης

Τιμές Εισιτηρίων: Διακεκριμένη ζώνη 30€ - Α ζώνη 25€ - B ζώνη 20€ - Γ ζώνη 15€ - Δ ζώνη10€
Διάρκεια Παραστάσεων: Από 15 Οκτωβρίου έως 30 Οκτωβρίου
Σενάριο: Κάρμεν Ρουγγέρη
Πληροφορίες: Θέσεις ΑΜΕΑ (μόνο με τηλεφωνική κράτηση στο 21117701700): 10 ευρώ. Ισχύουν ειδικές τιμές για ομαδικά εισιτήρια, πληροφορίες: 211 7701700. Παραστάσεις τις καθημερινές για σχολεία, πληροφορίες: 211 7701700. Προπώληση εισιτηρίων: 211 77 01 700, www.ct.gr & www.viva.gr
Παραστάσεις: Κάθε Σάββατο 15:00 και 19:00 και κάθε Κυριακή 12:00 και 17:00
Βοηθός Σκηνοθετη: Κατερίνα Γεωργάκη
Link Εισιτηρίων: https://www.viva.gr/tickets/theater/odysseia-tis-karmen-rouggeri/
Πληροφορίες Χώρου: Christmas Theater, Λεωφόρος Βεΐκου 139. Τηλ: 211 7701700. Ε: [email protected] | https://ct.gr/
Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b