MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Καλάβρυτα: Αναβαθμίζεται και εκσυγχρονίζεται το χιονοδρομικό κέντρο

«Την τελευταία χιονοδρομική περίοδο τα εισιτήρια του χιονοδρομικού έφθασαν περίπου τα 100.000 και παράλληλα εκτιμούμε ότι ο κόσμος που ήλθε στις εγκαταστάσεις του χιονοδρομικού κέντρου ξεπέρασε τις 250.000».

Χιονοδρομικό κέντρο στα Καλάβρυτα (Πηγή: Eurokinissi)
Monopoli Team

«H αναβάθμιση και ο εκσυγχρονισμός των εγκαταστάσεων του χιονοδρομικού κέντρου των Καλαβρύτων, που αποτελεί δημοτική επιχείρηση, είναι ένα σύνθετο έργο και το μεγαλύτερο που υλοποιείται σε χιονοδρομικό κέντρο τα τελευταία χρόνια. Για αυτό και εκτιμούμε πως όταν ολοκληρωθούν τα έργα, θα υπάρξει μεγαλύτερη αύξηση της επισκεψιμότητας, με ταυτόχρονα θετικά αποτελέσματα για την τοπική οικονομία και την περαιτέρω ανάπτυξη της περιοχής». Αυτά τονίζει μεταξύ άλλων μιλώντας στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο διευθυντής του χιονοδρομικού κέντρου Καλαβρύτων, Αλέξης Άγριος, επισημαίνοντας ταυτόχρονα ότι «η τελευταία χιονοδρομική περίοδος ήταν η καλύτερη στην ιστορία του χιονοδρομικού, αφού είχαμε πάνω από 100% αύξηση του κύκλου εργασιών, καθώς και σε επιμέρους τμήματα, όπως αυτά της εστίασης, της ψυχαγωγίας, των εισιτηρίων, της χιονοδρομίας και των επισκεπτών».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΖαχλωρού Αχαΐας: Ένα υπέροχο χωριό μέσα στο φαράγγι του Βουραϊκού12.09.2018

Μάλιστα, όπως εξηγεί, «την τελευταία χιονοδρομική περίοδο τα εισιτήρια του χιονοδρομικού έφθασαν περίπου τα 100.000 και παράλληλα εκτιμούμε ότι ο κόσμος που ήλθε στις εγκαταστάσεις του χιονοδρομικού κέντρου ξεπέρασε τις 250.000». Όσον αφορά στα έργα για την αναβάθμιση του χιονοδρομικού, ο Αλέξης Άγριος λέει στο ΑΠΕ – ΜΠΕ ότι «πλέον είμαστε στο τελικό στάδιο όλων των διαδικασιών».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ«Επιχείρηση Καλάβρυτα»: Σαν σήμερα πραγματοποιήθηκε ένα από τα μεγαλύτερα εγκλήματα των ναζί12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο reader.gr.

Περισσότερα από Τι Νέα;
VIMA_WEB3b