Καλάβρυτα: Αναβαθμίζεται και εκσυγχρονίζεται το χιονοδρομικό κέντρο
«Την τελευταία χιονοδρομική περίοδο τα εισιτήρια του χιονοδρομικού έφθασαν περίπου τα 100.000 και παράλληλα εκτιμούμε ότι ο κόσμος που ήλθε στις εγκαταστάσεις του χιονοδρομικού κέντρου ξεπέρασε τις 250.000».
«H αναβάθμιση και ο εκσυγχρονισμός των εγκαταστάσεων του χιονοδρομικού κέντρου των Καλαβρύτων, που αποτελεί δημοτική επιχείρηση, είναι ένα σύνθετο έργο και το μεγαλύτερο που υλοποιείται σε χιονοδρομικό κέντρο τα τελευταία χρόνια. Για αυτό και εκτιμούμε πως όταν ολοκληρωθούν τα έργα, θα υπάρξει μεγαλύτερη αύξηση της επισκεψιμότητας, με ταυτόχρονα θετικά αποτελέσματα για την τοπική οικονομία και την περαιτέρω ανάπτυξη της περιοχής». Αυτά τονίζει μεταξύ άλλων μιλώντας στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο διευθυντής του χιονοδρομικού κέντρου Καλαβρύτων, Αλέξης Άγριος, επισημαίνοντας ταυτόχρονα ότι «η τελευταία χιονοδρομική περίοδος ήταν η καλύτερη στην ιστορία του χιονοδρομικού, αφού είχαμε πάνω από 100% αύξηση του κύκλου εργασιών, καθώς και σε επιμέρους τμήματα, όπως αυτά της εστίασης, της ψυχαγωγίας, των εισιτηρίων, της χιονοδρομίας και των επισκεπτών».
Μάλιστα, όπως εξηγεί, «την τελευταία χιονοδρομική περίοδο τα εισιτήρια του χιονοδρομικού έφθασαν περίπου τα 100.000 και παράλληλα εκτιμούμε ότι ο κόσμος που ήλθε στις εγκαταστάσεις του χιονοδρομικού κέντρου ξεπέρασε τις 250.000». Όσον αφορά στα έργα για την αναβάθμιση του χιονοδρομικού, ο Αλέξης Άγριος λέει στο ΑΠΕ – ΜΠΕ ότι «πλέον είμαστε στο τελικό στάδιο όλων των διαδικασιών».
Διαβάστε περισσότερα στο reader.gr.
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
- Η Ενημέρωση σε Μετάβαση: Μεγάλο διεθνές συνέδριο στο Πάντειο για την ελευθερία του Τύπου, την πολιτική λογοδοσία, την παραπληροφόρηση στην εποχή του AI
- Η Κασέτα του Μελωδία για τον Γιάννη Σπανό: Τάνια Τσανακλίδου, Γιώτα Νέγκα και Κώστας Τριανταφυλλίδης στον Λυκαβηττό
- 22η Διεθνής Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης: Τα highlights του φετινού προγράμματος