MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
07
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΤΖΕΝΤΑ

Δωρεάν εκδηλώσεις στην πόλη: 3 προτάσεις για την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου

Για την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου συγκεντρώσαμε τις πιο αξιόλογες εκδηλώσεις με ελεύθερη είσοδο στην πόλη.

Monopoli Team

I’m Positive 2022 – Η αγάπη κάνει την οικογένεια: Συζήτηση στη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση

Για πέμπτη χρονιά στη Στέγη, άνθρωποι με αληθινές ιστορίες μιλούν για την αποδοχή ενάντια στο στίγμα και την προκατάληψη. Την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου, η καθιερωμένη ανοιχτή συζήτηση I’m Positive επιστρέφει στην Κεντρική Σκηνή, για να ρίξει φως στη σημασία της αγάπης και της αποδοχής που καλλιεργείται στον πυρήνα της οικογένειας για να διοχετευτεί στην κοινωνία. Η συζήτηση πραγματοποιείται με τη σφραγίδα του Συλλόγου Οροθετικών Ελλάδος «Θετική Φωνή». Συντονίζουν η Λυδία Παπαϊωάννου και ο Φώτης Σεργουλόπουλος. Φέτος, το I’m Positive έρχεται πιο ανοιχτό από ποτέ για να αγκαλιάσει κάθε θετική φωνή που επιλέγει να μοιραστεί αληθινές ιστορίες συμπερίληψης. *Στην παραπάνω φωτογραφία απεικονίζεται η Μαρία(Cyber) Κατσικαδάκου, ΛΟΑΤΚΙ ακτιβίστρια και ιδρύτρια/διοργανώτρια του Outview Festival, με την μαμά της, Ουρανία, με την οποία θα μιλήσουν για τη σημασία της αποδοχής μέσα στον κύκλο της οικογένειας.
13/10 στις 20.30 
Κεντρική Σκηνή, Στέγη Ιδρύματος Ωνάση, Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 107 

Medea: Omaggio a Pasolini – Αφιέρωμα στον Παζολίνι στο Ιταλικό Μορφωτικό Ινστιτούτο

Η Πρεσβεία της Ιταλίας στην Αθήνα και το Ιταλικό Μορφωτικό Ινστιτούτο Αθηνών, σε συνεργασία με ETPBooks, Associazione Culturale IMAGO, A.I.A.L., S.E.P.I., Società FilellenicaItaiana, Τμήμα Ιταλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, παρουσιάζουν το αφιέρωμα στον Pier Paolo Pasolini με αφορμή τη συμπλήρωση 100 χρόνων από τη γέννησή του. Το φεστιβάλ, που ξεκίνησε στις 6 Οκτωβρίου με τα εγκαίνια φωτογραφικής έκθεσης, περιλαμβάνει επίσης προβολές από μια σειρά ταινιών του Pasolini. Συγκεκριμένα την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου, θα γίνει η προβολή της, εμπνευσμένης από τον αρχαιοελληνικό μύθο, ταινίας Medea. Όλες οι ταινίες θα ξεκινήσουν στις 7 μ.μ. με αγγλικούς υπότιτλους.
13/10 στις 19.00
Ιταλικό Πολιτιστικό Ινστιτούτο, 28ης Οκτωβρίου 47, Αθήνα 

Αθλητισμός και Ευεξία στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος

Το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος προσκαλεί παιδιά και εφήβους να παρακολουθήσουν τα προγράμματα Αθλητισμού και Ευεξίας που προσφέρει. Νήπια (3 έως και 5 ετών), παιδιά δημοτικού (6 έως και 12 ετών), έφηβοι (13 έως και 17 ετών), θα έχουν την ευκαιρία να να δοκιμάσουν το ολυμπιακό άθλημα της τοξοβολίας, καγιάκ στο κανάλι, στιβομαχίες, δημιουργική ενόργανη, χορό, γιόγκα και πολλές άλλες δραστηριότητες και αθλήματα.
13/10 στις 08.00 – 21.00
Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, Ευριπίδου και Λ.Συγγρού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤο κόστος της ενεργειακής κρίσης στο θέατρο12.09.2018

Περισσότερες δωρεάν προτάσεις στο Free City.

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b