MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
ΔΡΑΜΑ

Μπλου, της Ηρώς Κισσανδράκη στο θέατρο 104

Η εμπνευσμένη από αληθινά γεγονότα παράσταση «Μπλου» σε σύλληψη σκηνοθεσία της Ηρώς Κισσανδράκη θα κάνει πρεμιέρα στο Θέατρο 104.

Credits: Χρήστος Συμεωνίδης
Credits: Χρήστος Συμεωνίδης
Monopoli Team

Η εμπνευσμένη από αληθινά γεγονότα παράσταση «Μπλου» σε σύλληψη σκηνοθεσία της Ηρώς Κισσανδράκη θα κάνει πρεμιέρα στο Θέατρο 104, από 15 Οκτωβρίου.

Λίγα λόγια για το έργο

Αμερική. Κεντάκι 1957. Η Λιζ και ο Λουκ Κόμπς, δυο αδέρφια, ζουν απομονωμένοι σε ένα μεταφυσικό γίγνεσθαι στη φάρμα τους εξαιτίας μιας σπάνιας κληρονομικής ασθένειας. Ο κηδεμόνας τους, κύριος Σμιθ, προσλαμβάνει μια νέα οικονόμο, την Αν, μέσω της οποίας γίνεται η επαφή τους με τον έξω κόσμο. Θα καταφέρουν τα δύο παιδιά να την εντάξουν στην παράδοξη πραγματικότητά τους; Θα αντέξει εκείνη τον άτυπο εγκλεισμό; Απόκρυφα μυστικά, παραλυτικοί φόβοι και υπόγειοι έρωτες δίνουν το χρωματικό ύφος της παράστασης.

Credits: Χρήστος Συμεωνίδης

Το «Μπλου» είναι βασισμένο σε μία αληθινή ιστορία την οποία η συγγραφέας μετουσίωσε σε θεατρικό κείμενο με λιτό και εκφραστικό τρόπο, σεβόμενη την πρωτότυπη θεματογραφία, αφήνοντας παράλληλα το θεατή να προχωρήσει σε συνειρμούς. Η πρωτότυπη μουσική του Γιώργου Μιζήθρα δημιουργεί ένα ηχητικό περιβάλλον ομότυπο της εποχής. Η εικαστικός Μάρθα Φωκά σχεδίασε με καθοριστικό τρόπο την εικόνα των χαρακτήρων. Η κινησιολογία της Γιάννας Μελλά εναρμονίζεται πλήρως με την μινιμαλιστική γραμμή της σκηνοθεσίας, δίνοντας σάρκα και οστά στο δυστοπικό αμερικανικό κόσμο της Οικογένειας Κόμπς της δεκαετίας του 1950. Μια παράσταση για τις ανθρώπινες σχέσεις που φλερτάρει μεταξύ της μαύρης κωμωδίας και του διάφανου δράματος. Παρακαλούνται οι θεατές να μην αποκαλύπτουν το τέλος!

Credits: Χρήστος Συμεωνίδης

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Συγγραφέας: Ηρώ Κισσανδράκη
Σκηνοθεσία: Ηρώ Κισσανδράκη

Σκηνικά: Alexandra Kal
Κοστούμια: Ηρώ Κισσανδράκη
Μουσική: Γιώργος Μιζήθρας

Παίζουν: Δημήτρης Τσιγκριμάνης,Χρύσα Κοταράκου, Γιώργος Αλεβιζάκης, Ηρώ Κισσανδράκη

Διάρκεια: 80 λεπτά
Τιμές Εισιτηρίων: Ενιαίο: 12€, Μειωμένο: 8€
Διάρκεια Παραστάσεων: Από 15 Οκτωβρίου έως 18 Δεκεμβρίου 2022
Σενάριο: Ηρώ Κισσανδράκη
Πληροφορίες: 695 126 9828
Παραστάσεις: Σάββατο και Κυριακή στις 21:15
Βοηθός Σκηνοθετη: Γιάννα Μελλά
Πληροφορίες Χώρου: Ευμολπιδών 41, Αθήνα 118 54, Τηλέφωνο:695 126 9828
Φωτογραφίες: Χρήστος Συμεωνίδης
Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b