MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
23
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ONLINE ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Cuerp@s mediad@s: Online κινηματογραφικός κύκλος ταινιών χορού από το Ινστιτούτο Θερβάντες

Τέσσερις ταινίες για τον χορό, δημιουργημένες από Ιβηροαμερικανούς δημιουργούς, παρουσιάζει το Ινστιτούτο Θερβάντες στον νέο κύκλο online κινηματογραφικών προβολών, με τίτλο «Cuerp@s mediad@s».

Cuerp@s mediad@s: Online κινηματογραφικός κύκλος ταινιών χορού από το Ινστιτούτο Θερβάντες
«Precarizada»
Monopoli Team

«Cuerp@s mediad@s» είναι ο τίτλος του προγράμματος που επιμελήθηκε ο Σαμουέλ Ρετορτίγιο, διευθυντής του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου, Χορού και Νέων Μέσων (FIVER), για τον κύκλο ταινιών χορού που παρουσιάζεται στο κανάλι του Ινστιτούτου Θερβάντες στο Vimeo, από τις 7 έως τις 13 Οκτωβρίου, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Baila España 2022.

Το πρόγραμμα με μια ματιά

Ο κύκλος αποτελείται από τέσσερα έργα ιβηροαμερικανών δημιουργών, δύο εκ των οποίων θα προβληθούν ως παγκόσμιες πρεμιέρες, αποτέλεσμα των σχέσεων, των διαλόγων και των δράσεων του δικτύου συνεργατών του FIVER.

Στα τέσσερα έργα – τα οποία περιλαμβάνουν κινούμενα σχέδια, οπτικοακουστικές παραστάσεις, χορό ή διάφορες πλευρές του χορογραφικού ντοκιμαντέρ – τα σώματα χρησιμοποιούνται ως δομές μετάδοσης και αφηγηματικές βάσεις από διαφορετικές μορφές, περιοχές και είδη για να συνθέσουν έργα και σώματα που αντιπροσωπεύονται από την κάμερα, την οθόνη και την οπτικοακουστική γλώσσα.

Οι ταινίες μικρού μήκους δείχνουν τη σημασία των Fiverlabs ή των προγραμμάτων φιλοξενίας για την έρευνα και τα οπτικοακουστικά μέσα παραγωγής που διοργανώνει το FIVER, και των υπόλοιπων δράσεων του, καθώς και των συνεργασιών του με άλλα φεστιβάλ και οργανισμούς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟι ταινίες της εβδομάδας: Η προέλαση των θρίλερ συνεχίζεται12.09.2018

Οι ταινίες:
  • Pointer 1630
  • Precarizada
  • Η συνάντηση
  • Λάζαρος

*Οι ταινίες θα είναι διαθέσιμες για διαδικτυακή προβολή από τις 21:00 ώρα Ελλάδος της 7ης Οκτωβρίου, ως τις 21:00 της 13ης Οκτωβρίου.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Ημερομηνία: Από τις 07/10/2022 ως τις 13/10/2022

Διαδικτυακές προβολές:

Όλες οι ταινίες θα είναι διαθέσιμες στο κανάλι του Ινστιτούτου Θερβάντες στο Vimeo από τις 21.00 ώρα Ελλάδος της ημέρας που αναφέρεται στο πρόγραμμα και για 48 ώρες.

Υπάρχουν διαθέσιμοι υπότιτλοι προς επιλογή σε διάφορες γλώσσες, της ελληνικής συμπεριλαμβανομένης.

Τόπος: Instituto Cervantes. Canal Vimeo

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b