MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΠΡΕΜΙΕΡΕΣ

Οι ταινίες της εβδομάδας: Η προέλαση των θρίλερ συνεχίζεται

Μετά από την επιτυχημένη παρουσία στις αίθουσες των «Χαμογέλα» και «Μην ανησυχείς αγάπη μου» άλλο ένα θρίλερ δοκιμάζει την τύχη του στο εγχώριο εμπορικό κύκλωμα.

author-image Κωνσταντίνος Καϊμάκης

Πρόσκληση

Ο λόγος για την ιδιαίτερη «Πρόσκληση», την βρετανική ταινία τρόμου της Τζέσικα Τόμσον που διασκευάζει – και διασκεδάζει – υποδειγματικά τον αρχετυπικό βαμπιρικό μύθο σύμφωνα με τις επιταγές των καιρών.
Κριτική και αίθουσες προβολής

Στην αυλή του σχολείου

Το θέμα του σχολικού εκφοβισμού είναι το καύσιμο μιας μικρής και τρυφερής ταινίας με τίτλο «Στην αυλή του σχολείου» της νεοφερμένης Βελγίδας σκηνοθέτριας Λορά Βαντέλ, που βραβεύτηκε στις Κάνες.
Κριτική και αίθουσες προβολής

Η κυρία Χάρις πάει στο Παρίσι

Λάμψη από Dior και Παρίσι φέρνει το «Η κυρία Χάρις πάει στο Παρίσι» του Άντονι Φαμπιάν με την Λέσλι Μάνβιλ να υποδύεται μια αφελή αγγλίδα καθαρίστρια που ονειρεύεται να αγοράσει ένα φόρεμα Dior.
Κριτική και αίθουσες προβολής

Ένας μεταφραστής

Στην αντιπέρα όχθη- κυριολεκτικά και μεταφορικά- το κουβανέζικο «Ένας μεταφραστής» αφηγείται μια άγνωστη στο πλατύ κοινό ιστορία από το τραγικό γεγονός της πυρηνικής έκρηξης στο Τσερνομπίλ.
Κριτική και αίθουσες προβολής

Πνεύμα από σπίτι

To «Πνεύμα από σπίτι» είναι ένα animation με πρωταγωνιστή ένα σκανδαλιάρικο πνεύμα που αναστατώνει τις ζωές των οικογενειών που αποφασίζουν να εγκατασταθούν στο «σπίτι» του.
Κριτική και αίθουσες προβολής

Ο κοτολαγός και το χάμστερ του σκότους

Το δεύτερο animation της εβδομάδας έχει τίτλο «Ο κοτολαγός και το χάμστερ του σκότους» κι όπως είναι προφανές απευθύνεται κυρίως σε ζωόφιλους.
Κριτική και αίθουσες προβολής

Τα σαγόνια του καρχαρία

Τέλος, το μεγάλο γεγονός για αρκετούς είναι η επανακυκλοφορία του κλασικού θαλάσσιου τρόμου «Τα σαγόνια του καρχαρία» του Στίβεν Σπίλμπεργκ που αποτελεί το πρώτο μπλοκμπάστερ στην ιστορία του σινεμά.
Κριτική και αίθουσες προβολής

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΕίδαμε το Moonage Daydream, το ντοκιμαντέρ για τον David Bowie12.09.2018

Περισσότερα από Οι ταινίες της εβδομάδας
VIMA_WEB3b