MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
18
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΘΕΑΤΡΟ

Θέατρο Σφενδόνη: Άννα Κοκκίνου, Λένα Κιτσοπούλου και Χάρης Φραγκούλης στο ρεπερτόριο της χειμερινής περιόδου 2022-2023

Η Constantly Productions παρουσιάζει το ρεπερτόριο της για τη χειμερινή σεζόν 2022-2023, με παραστάσεις, στο Θέατρο Σφενδόνη, σε σκηνοθεσία Λένας Κιτσοπούλου, Χάρη Φραγκούλη και Άννας Κοκκίνου, καθώς και συνεργασίες.

Monopoli Team

Συνεργασίες, νέο έργο από τη Λένα Κιτσοπούλου, τον «Αφανισμό» του Μπέρνχαρντ σε σκηνοθεσία Άννας Κοκκίνου, καθώς και δύο ακόμη παραστάσεις υπό τη σκηνοθετική ματιά του Χάρη Φραγκούληπεριλαμβάνει το ρεπερτόριο της Constantly Productions για την χειμερινή περίοδο 2022 – 2023.

«Ο καλλιτεχνικός προγραμματισμός της Constantly Productions για την χειμερινή περίοδο 2022 – 2023 περιλαμβάνει νέα έργα από την Λένα Κιτσοπούλου, τον Χάρη Φραγκούλη και την Άννα Κοκκίνου στο Θέατρο Σφενδόνη, καθώς και την επανάληψη της επιτυχημένης «Αντιγόνης» του Χάρη Φραγκούλη.

Η μετάβαση στη μετά-Covid εποχή βρίσκει το θέατρο σε διάθεση αλλαγής, επιχειρώντας ένα νέο ξεκίνημα σε ένα μεταβαλλόμενο περιβάλλον που εγείρει στους δημιουργούς σκέψεις για την παρουσία της σκηνικής τους γλώσσας στο τώρα. Η διαχείριση έργων πολιτισμού από την Constantly Productions επιχειρεί να θέσει ένα περιβάλλον σταθερότητας, εκεί όπου καλλιτέχνιδες και καλλιτέχνες μπορούν να αναπτύξουν την προσωπική τους φόρμα παράγοντας έργα με ξεχωριστό περιεχόμενο. Δημιουργοί με αναγνωρίσιμη ταυτότητα μπορούν να ενεργήσουν σε ένα περιβάλλον ελευθερίας συνεχίζοντας την έρευνα για την εξέλιξη του προσωπικού τους στιλ και αυτή την προσπάθεια έχουμε την χαρά να υποστηρίζουμε».

Ε. Κώνστας.
Σεπτέμβρης 2022.

Λένα Κιτσοπούλου

Καλλιτεχνικός Προγραμματισμός

«Τα νέα μου είναι σαρωτικά» της Λένας Κιτσοπούλου

Το έργο της Λένας Κιτσοπούλου, με τίτλο «Τα νέα μου είναι σαρωτικά», παρουσιάζεται, από τις 3 Νοεμβρίου 2022, στο Θέατρο Σφενδόνη. Τα σκηνικά και τα κοστούμια υπογράφει η Μαγδαληνή Αυγερινού. Ερμηνεύουν οι ηθοποιοί Λένα Κιτσοπούλου, Γιάννης Κότσιφας, Ιωάννα Μαυρέα, Πάνος Παπαδόπουλος.
*Παραγωγή: Constantly Productions 

«Αντιγόνη», του Σοφοκλή

Η «Αντιγόνη» του Σοφοκλή, σε σκηνοθεσία Χάρη Φραγκούλη και μετάφραση Νίκου Παναγιωτόπουλου, παρουσιάζεται, στο Θέατρο Σφενδόνη, από τις 12 Δεκεμβρίου 2022. Τη μουσική υπογράφει ο Κορνήλιος Σελαμσής.
*Παραγωγή: Constantly Productions.

«Αφανισμός» του Τόμας Μπέρνχαρντ

Από τις 8 Δεκεμβρίου 2022 θα παρουσιάζεται, στο Θέατρο Σφενδόνη, ο «Αφανισμό» του Τόμας Μπέρνχαρντ, σε σκηνοθεσία Άννας Κοκκίνου και μετάφραση Βασίλη Τομανά. Τα σκηνικά και τα κοστούμια υπογράφει η Χλόη Ομπολένσκι, τη μουσική ο Νίκος Βελιώτης. Στον σχεδιασμό φωτισμών ο Τάσος Παλαιορούτας. Ερμηνεύουν οι Άννα Κοκκίνου και Τάσος Κωλέτσης. Δραματουργία: Μαρία Στεφανοπούλου, Νίκος Φλέσσας και Άννα Κοκκίνου.
*Συμπαραγωγή: Constantly Productions και Νέα Σφενδόνη ΑΜΚΕ.

*Τα πνευματικά δικαιώματα του έργου εξασφαλίστηκαν από την εταιρεία Suhrkamp Verlag. Το ομώνυμο βιβλίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Εξάντας.

Χάρης Φραγκούλης

«Η Αφιέρωση» του Μπότο Στράους

Στις 16 Φεβρουαρίου 2023, αναμένεται να κάνει πρεμιέρα, στο Θέατρο Σφενδόνη, το έργο του Μπότο Στράους, με τίτλο «Αφιέρωση», σε σκηνοθεσία Χάρη Φραγκούλη. Τη μετάφραση υπογράφει ο Δήμος Βαρθολομαίος, τα σκηνικά και τα κοστούμια η Ελίνα Λούκου, τη μουσική της παράστασης ο Κορνήλιος Σελαμσής. Στον σχεδιασμό φωτισμών ο Νίκος Βλασσόπουλος. Παίζουν οι ηθοποιοί Μαρία Αρζόγλου, Σοφία Κόκκαλη, Ανδρέας Κοντόπουλος, Ανδρέας Κωνσταντίνου, Κορνήλιος Σελαμσής, Θεοδώρα Τζήμου, Μιχάλης Τιτόπουλος.
*Συμπαραγωγή: Constantly Productions και Συγκείμενο ΑΜΚΕ.

*Με την υποστήριξη του Υπουργείου Πολιτισμού & Αθλητισμού. Τα πνευματικά δικαιώματα του έργου εξασφαλίστηκαν από την εταιρεία THE ARTBASSADOR. Το ομώνυμο βιβλίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Αλεξάνδρεια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΘέατρο του Νέου Κόσμου: Φιλόδοξο πρόγραμμα και προσφορές στην προπώληση12.09.2018

Συνεργασίες

The Weather in Europe του Γιώργου Βαλαή

Την Τετάρτη 26 Οκτωβρίου κάνει πρεμιέρα στο Θέατρο Θησείον η παράσταση του Γιώργου Βαλαή «The Weather in Europe».  Δραματουργία: Γιώργος Βαλαής, Γεωργία Κανελλοπούλου. Σύμβουλος Δραματουργίας: Πρόδρομος Τσινικόρης. Τα σκηνικά  και τα κοστούμια υπογράφει η Ελένη Στρούλια. Στον σχεδιασμό φωτισμών ο Τάσος Παλαιορούτας. Επιμέλεια κίνησης – Χορογραφία 0 Γιάννης Νικολαΐδης. Παίζουν οι ηθοποιοί: Μάνος Βαβαδάκης, Ρωμανός Καλοκύρης, Μάγδα Καυκούλα, Άλκηστη Πολυχρόνη, Θοδωρής Πεντίδης, Χριστιάνα Τόκα.

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b