MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
23
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΙΔΑΜΕ/ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

The Friend: Είδαμε το πρώτο επεισόδιο της νέας κωμικής σειράς του ANT1+

Προσθήκη ως αγαπημένη πηγή

Η νέα κωμική σειρά «THE FRIEND»…προσγειώνεται σήμερα στη streaming πλατφόρμα ANT1+. Εμείς παρακολουθήσαμε το πρώτο επεισόδιο στην επίσημη παρουσίαση της σειράς και μοιραζόμαστε τις εντυπώσεις μας.

THE FRIEND: Έρχεται στην streaming πλατφόρμα ANT1+
THE FRIEND: Έρχεται στην streaming πλατφόρμα ANT1+
author-image Ειρήνη Μωραϊτη

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google

Τι θα γινόταν αν μπορούσαμε να πληρώσουμε για να αποκτήσουμε φίλους; Πώς θα νιώθαμε και τι θα κερδίζαμε από αυτήν την αλληλεπίδραση, αλλά πάνω από όλα, πώς θα ήταν η ζωή του «THE FRIEND», αυτού του φίλου επί πληρωμή;

Σε αυτά τα ερωτήματα έρχεται να δώσει απάντηση, με μία μεγάλη δόση γέλιου, η νέα κωμική σειρά της Φωτεινής Αθερίδου, η οποία θα προβάλλεται από αυτήν την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου και κάθε Παρασκευή, στη streaming πλατφόρμα ANT1+.

Εμείς, είχαμε την ευκαιρία να βρεθούμε στην επίσημη παρουσίαση του THE FRIEND στον ξεχωριστό και όμορφο χώρο του Bios Cinematheque, να δούμε τη χαρά των συντελεστών του για το νέο αυτό δημιουργικό ξεκίνημα και φυσικά να απολαύσουμε το πρώτο επεισόδιο της σειράς και να σας μεταφέρουμε το κλίμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑMaestro: Η νέα σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη είναι ο λόγος να ανοίξουμε τηλεόραση φέτος12.09.2018

Όσα θα δούμε στο THE FRIEND
Οι πρωταγωνιστές του THE FRIEND

Οι πρωταγωνιστές του THE FRIEND, στην επίσημη πρεμιέρα του.

Το μόνο σίγουρο είναι πως όλοι έχουμε ανάγκη από έναν φίλο, αλλά όλοι οι φίλοι δεν είναι ίδιοι. Κάποιοι μας συντροφεύουν σε όλη μας τη ζωή, κάποιους τους γνωρίζουμε κατά τη διάρκειά της και κάποιους πρέπει να τους… πληρώσουμε.

Στο THE FRIEND, ο Ορφέας, τον οποίο υποδύεται ο Γιώργος Χρυσοστόμου, είναι αυτός ο φίλος. Είναι πάντα καλοντυμένος, προσεγμένος και εκεί για να σε ακούσει όταν τον χρειαστείς. Με 100€ βρίσκεις στο πρόσωπό του τον φίλο που έψαχνες, αυτόν που θες να σου εμπνέει εμπιστοσύνη και αισιοδοξία, να έχει εχεμύθεια και πάνω από όλα γοητεία.

Για τον Ορφέα, αυτή είναι η δουλειά του και είναι πάνω από όλα σωστός επαγγελματίας, μέχρι να συμβούν βέβαια διάφορες καταστάσεις που θα περιπλέξουν πολύ τα πράγματα! Ακόμα και τότε όμως, η αισιοδοξία και η αξιοπρέπεια του δεν χάνονται ποτέ.

Στην όμορφη Αθήνα, ο ήρωας της νέας σειράς του ΑΝΤ1+, θα περιπλανηθεί με διάφορα άτομα, κάνοντας νέους «φίλους» και μπλέκοντας σε περίεργες περιπέτειες παρέα με ανθρώπους που ίσως να μη διάλεγε στην πραγματικότητα για φίλους του, αλλά οι συγκυρίες τους ένωσαν και τώρα αυτό δύσκολα αλλάζει.

Το μόνο άτομο που διάλεξε ο ίδιος είναι η Πηνελόπη (Κατερίνα Μαυρογιώργη) και από αυτή θέλει πραγματικά μόνο την παρέα της και όχι τα λεφτά της. Έτσι φαίνεται τουλάχιστον. Τα χρήματα πάντως, ο επαγγελματίας φίλος μας δεν τα θέλει για τον εαυτό του. Τα χρειάζεται για τη μητέρα του, η οποία βρίσκεται σε κώμα και όλοι ελπίζουν σε ένα θαύμα για να σωθεί.

Για αυτό και η νέα του «φίλη», η Πηνελόπη, θα ξαφνιάσει τον Ορφέα, ο οποίος εδώ και αρκετό καιρό προσπαθεί να μη συνδυάζει τη δουλειά με τα συναισθήματά του και επιλέγει να κάνει focus μόνο στον επαγγελματικό του στόχο. Όμως η ζωή, είναι πάντα απρόβλεπτη, πολύ απρόβλεπτη…

 Όσα ξεχωρίσαμε

Η φρέσκια ματιά της Φωτεινής Αθερίδου συναντήθηκε με τον φακό και δημιούργησαν μαζί ένα διαφορετικό από ό,τι έχουμε συνηθίσει αισθητικό αποτέλεσμα.

  • Η αισθητική της νέας αυτής σειράς σίγουρα θα κερδίσει και τους πιο δύσκολους τηλεθεατές. Η φρέσκια ματιά της Φωτεινής Αθερίδου συναντήθηκε με τον φακό και δημιούργησαν μαζί ένα διαφορετικό από ό,τι έχουμε συνηθίσει αισθητικό αποτέλεσμα, το οποίο ξεφεύγει από τις κλασικές κωμικές σειρές που τόσα χρόνια βλέπουμε στην τηλεόραση. Και αυτό πολύ μάς αρέσει.
  • Ο Γιώργος Χρυσοστόμου είναι η ιδανική επιλογή για τον κωμικοτραγικό ρόλο του Ορφέα και το «παιχνίδι» του με την κάμερα είναι πραγματικά απολαυστικό.
  • Το THE FRIEND έχει δώσει βήμα σε πολλούς πρωτοεμφανιζόμενους και νέους ηθοποιούς και αυτό είναι πάντα ένα συν.
  • Η χωρίς ταμπού αλλά με πολύ γέλιο πλοκή του είναι κάτι διαφορετικό, που δεν ξέραμε πως το χρειαζόμασταν.
  • Η νέα αυτή σειρά του ΑΝΤ1+ δεν αναλώνεται μόνο στο κομμάτι της κωμωδίας, αλλά θίγει και διάφορα άλλα σοβαρά θέματα. Έτσι, γίνεται αρκετά ρεαλιστική και καταφέρνει να συνδυάσει άρτια το κωμικό και το δραματικό, παρουσιάζοντας κάποια θεωρητικά απίθανα γεγονότα, τα οποία τελικά δεν είναι και τόσο απίθανα. Και σίγουρα, η δεύτερη ανάγνωση των χαρακτήρων έχει πολλά να μάς δώσει, εκτός από γέλιο.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠαγιδευμένοι: Είδαμε το πρώτο διπλό επεισόδιο της νέας καθηλωτικής σειράς του ANT1 – Όσα ξεχωρίσαμε12.09.2018

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Το dramedy της Φωτεινής Αθερίδου, «THE FRIEND», θα κάνει πρεμιέρα στη streaming πλατφόρμα ΑΝΤ1+ την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου με διπλό επεισόδιο και θα ανανεώνει το ραντεβού του κάθε Παρασκευή.

Πρωταγωνιστούν: Γιώργος Χρυσοστόμου, Κατερίνα Μαυρογιώργη, Νάνσυ Μπούκλη, Κώστας Μαγκλάρας, Φωτεινή Αθερίδου, Νίκος Γεωργάκης, Φιόνα Γεωργιάδη, Μιχαήλ Ταμπακάκης, Δημήτρης Ξανθόπουλος, Κατερίνα Μισιχρόνη και πολλοί ακόμα ταλαντούχοι νέοι ηθοποιοί.

Προσθήκη του monopoli.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Περισσότερα από Cine News
Σχετικά Θέματα
Cine News
5+1 ταινίες που πρέπει να δεις αν σου άρεσε το καθηλωτικό Fjord
Cine News
Η ΔΕΗ Χρυσός Χορηγός στις «Νύχτες Πρεμιέρας»
Cine News
NAZA: Το ντοκιμαντέρ που συγκλόνισε τη Βενετία, σε πανελλήνια Α’ προβολή στις Νύχτες Πρεμιέρας
Cine News
Κάμπινγκ: Όλα όσα ξέρουμε για την κωμωδία που θα βλέπεις όλη τη νέα σεζόν
Cine News
Ριφιφί: Όλοι οι λόγοι που θα (ξανά) δούμε τη σειρά του Σωτήρη Τσαφούλια
Cine News
Zendaya παντού: Τι συμβαίνει και βλέπουμε τους ίδιους ηθοποιούς ξανά και ξανά;
Cine News
ΣΚ με Slow Horses – Οι πιο αποτυχημένοι της MI5 επέστρεψαν
Cine News
7ο KinoFest: Ο γερμανόφωνος κινηματογράφος ξανά στην Πάτρα, πιο προσβάσιμος από ποτέ
Cine News
11ο Με τα Μάτια Ανοιχτά: Η γιορτή του ελληνικού ντοκιμαντέρ επιστρέφει στην Ταινιοθήκη
Cine News
Κάμπινγκ: Μετράμε αντίστροφα για την πρεμιέρα – Όσα θα δούμε στα τρία πρώτα επεισόδια
Cine News
Widow’s Bay: Γιατί όλοι ξαφνικά μιλάνε για τη σειρά που σάρωσε στα Emmy;
Cine News
Όλιβερ Λάσε: Ο σκηνοθέτης του «Sirât» στο 67ο ΦΚΘ με ένα μεγάλο αφιέρωμα στην έρημο