MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Home Cinema: 9 ταινίες που θα δούμε το Σαββατοκύριακο σε TV και online πλατφόρμες

Συγκεντρώσαμε όσες ταινίες αξίζουν την προσοχή σας αυτό το Σαββατοκύριακο σε τηλεόραση και online πλατφόρμες.

"Μις Πέρεγκριν: Στέγη για Ασυνήθιστα Παιδιά" του Tim Burton
"Μις Πέρεγκριν: Στέγη για Ασυνήθιστα Παιδιά" του Tim Burton
author-image Φωτεινή Νικολίτσα

Το πρώτο φθινοπωρινό κρύο έκανε την εμφάνισή του, υπενθυμίζοντάς μας πως ο καλοκαιρινός καιρός μας αποχαιρετά. Σε αυτή τη διάθεση, μπορεί το Σαββατοκύριακο να σας βρει μέσα στην κουβέρτα, οπότε χρειάζεστε και μια καλή ταινία να σας κρατήσει συντροφιά. Ακολουθούν οι καλύτερες προτάσεις μας στην τηλεόραση και τις online πλατφόρμες.

Τηλεόραση

“The Gentlemen” του Guy Ritchie: Open στις 23:15, Σάββατο 24/09

Ο Αμερικανός Mickey Pearson έχει τελειώσει πια με την πολυκερδή επιχείρηση ναρκωτικών που έχει στο Λονδίνο και επιθυμεί να επιστρέψει στην πατρίδα του, αφήνοντας σε κάποιον όσα είχε χτίσει. Αυτό ξυπνά την δίψα πολλών επίδοξων κληρονόμων για την επικράτηση, γεγονός που θα πυροδοτήσει πολλές πλεκτάνες και σκευωρίες. Οι Matthew McConaughey, Charlie Hunnam, Colin Farrell και Hugh Grant φέρνουν τις ισορροπίες ανάμεσα στην κωμωδία και την δράση, σε ένα φλεγόμενο φιλμ που υπόσχεται να σας διασκεδάσει.

“Sicario: Ο Εκτελεστής” του Denis Villeneuve: Alpha στις 00:15, Σάββατο 24/09

Η πράκτορας του FBI, Kate Macer, θα συμμετάσχει στην επιχείρηση εξόντωσης ενός βαρόνου ναρκωτικών στα σύνορα των ΗΠΑ με το Μεξικό. Εκεί, η σκληρότητα με την οποία αντιμετωπίζονται αυτά τα ζητήματα, θα ταράξει την ιδεαλιστική προσέγγισή της. Ο Villeneuve είναι ένας σκηνοθέτης που δεν μπορεί να κάνει κάτι που να χαρακτηριστεί έστω “μέτριο”, είτε μιλάμε για ταινίες σαν την συγκεκριμένη, είτε ακόμη για φανταστικούς πλανήτες και εξωγήινες μορφές. Πρέπει να τονίσουμε ότι η Emily Blunt κλέβει την παράσταση…

“Η Κλέφτρα των Βιβλίων” του Brian Percival: Cosmote Cinema 2 στις 18:00, Σάββατο 24/09

Η νεαρή Liesel ζει με την ανάδοχη οικογένειά της στην ναζιστική Γερμανία. Για να ξεφύγει από τις φρίκες του πολέμου γύρω της, βρίσκει καταφύγιο στα βιβλία, τα οποία κλέβει. Ταυτόχρονα, η οικογένειά της δίνει καταφύγιο σε έναν Εβραίο που κινδυνεύει. Μια ταινία που δίνει τη δική της ματιά στις φρίκες του πολέμου, στην δύναμη των βιβλίων και των μαγικών κόσμων που χτίζουν και, κυρίως, στην ανθρώπινη αλληλεγγύη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟ Τζον Μάλκοβιτς χαιρετά το ελληνικό κοινό με ένα βίντεο, λίγο πριν την άφιξή του στην Ελλάδα12.09.2018

“Kingsman: Η Μυστική Υπηρεσία” του Matthew Vaughn: Star στις 22:50, Κυριακή 25/09

Μια μυστική υπηρεσία κατασκόπων κατατάσσει τον νεαρό Gary στην ομάδα της με σκοπό να τον κάνει τον καλύτερο πράκτορά της. Όσο η εκπαίδευση λαμβάνει χώρα, στον κόσμο εξαπλώνεται μια τεράστια απειλή! Πολλή δράση και έξυπνα γυρισμένες σκηνές που θα σας αφήσουν με το στόμα ανοιχτό. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους βρίσκονται οι Taron Egerton, Colin Firth και Samuel L. Jackson ενώ παίζει και ο αξιαγάπητος Michael Caine.

“Το Δωμάτιο” του Lenny Abrahamson: Alpha στις 02:40, Κυριακή 25/09

Η Joy είναι θύμα απαγωγής εδώ και 7 χρόνια και μεγαλώνει τον πεντάχρονο γιο της, Jack, στο μικρό δωμάτιο όπου είναι έγκλειστοι. Για τον Jack, αυτό το δωμάτιο είναι όλος ο κόσμος, ένας κόσμος που η μητέρα του προσπαθεί να χτίσει για εκείνον. Όταν μια μέρα καταφέρνουν να το σκάσουν, ο Jack θα αντικρίσει τον πραγματικό κόσμο για πρώτη φορά. Μια μαγική ιστορία που περικλείει τόσα πολλά, από την δύναμη της μητρικής αγάπης μέχρι την ομορφιά της ζωής, της ελευθερίας και όλου του κόσμου γύρω μας. Για όλα όσα θεωρούμε δεδομένα αλλά τελικά δεν είναι…

“Μις Πέρεγκριν: Στέγη για Ασυνήθιστα Παιδιά” του Tim Burton: COSMOTE CINEMA 1HD στις 16:20, Κυριακή 25/09

Ο έφηβος Jacob ανακαλύπτει κάποια στοιχεία που τον οδηγούν στο ορφανοτροφείο που φιλοξενεί ασυνήθιστα παιδιά. Όλα βαίνουν καλώς, μέχρι να ανακαλύψει τις περίεργες δυνάμεις τους και τους εχθρούς τους, ικανούς να τους καταστρέψουν. Ο πιο πρόσφατος Tim Burton δύσκολα συγκρίνεται με τις πρώτες δεκαετίες αλλά, και πάλι, υπάρχει η δική του ματιά στα πράγματα, για ιστορίες σαν κι αυτήν, που τις κάνει ξεχωριστές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ28ες Νύχτες Πρεμιέρας: Οι δικές μας επιλογές από το πλούσιο πρόγραμμα του φεστιβάλ12.09.2018

Online πλατφόρμες

“Η Μπαλάντα της Τρύπιας Καρδιάς” του Γιάννη Οικονομίδη: Ertflix έως 22/10

Η Όλγα είναι παντρεμένη με έναν εργοστασιάρχη της επαρχίας αλλά αποφασίζει να το σκάσει με έναν πρώην λαϊκό τραγουδιστή, μαζί με 1 εκατομμύριο ευρώ. Ενώ ζουν το πάθος τους, ο σύζυγός της θα κάνει τα πάντα για να την εκδικηθεί, μπλέκοντας μαζί άτομα του υποκόσμου. Μια κλασική, “οικονομιδική” ταινία με όσες δόσεις χιούμορ της αξίζουν, με την γλώσσα που τον χαρακτηρίζει και ήρωες θύτες και θύματα ταυτόχρονα. Δεν έχετε να φοβηθείτε τίποτα αν αγαπάτε το συγκεκριμένο σινεμά! Φυσικά θα συναντήσετε και γνωστές φυσιογνωμίες όπως τον Βασίλη Μπισμπίκη, τη Βίκυ Παπαδοπούλου, τον Γιάννη Τσορτέκη, τον Στάθη Σταμουλακάτο, τον Βαγγέλη Μουρίκη, τον Γιώργο Γιαννόπουλο και τη Λένα Κιτσοπούλου.

“Lou” της Anna Foerster: Netflix

Μετά από μια καταιγίδα, μια μητέρα ξεκινά ένα ταξίδι για να βρει την κόρη της, που έπεσε θύμα απαγωγής. Μαζί της έχει την μυστήρια γειτόνισσα τους και όσο η αναζήτηση προχωράει, τόσο έρχονται στην επιφάνεια σκοτεινά μυστικά από το παρελθόν τους. Μια γυναικεία υπόθεση που σίγουρα αξίζει την προσοχή σας στην διάσημη πλατφόρμα.

“Down by Law” του Jim Jarmusch: Cinobo

Τρεις εντελώς διαφορετικοί μεταξύ τους άντρες, δύο Αμερικανοί κι ένας Ιταλός, συναντιούνται στο ίδιο κελί. Χάρη στον Ιταλό, καταφέρνουν και οι τρεις να αποδράσουν αλλά ακόμη για αυτούς η περιπέτεια δεν έχει τελειώσει. Μια από τις πιο χαρακτηριστικές ταινίες της φιλμογραφίας του Jarmusch βρίσκεται στην πλατφόρμα του Cinobo -παρέα με αρκετές ακόμη δικές του- και έχει τη δική της χάρη μέσα από ευφάνταστους διαλόγους, ασπρόμαυρη φωτογραφία και εξαιρετικές ερμηνείες από τους Tom Waits, John Lurie και Roberto Benigni!

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b