MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Τι θα δούμε στην τηλεόραση την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου

Οι εξελίξεις στις δημοφιλείς σειρές και οι ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου.

author-image Ελένη Πάικου

Σειρές

20.00 Χαιρέτα μου τον Πλάτανο στην ΕΡΤ1

Eπεισόδιο 14: Το κοινόβιο μετατρέπεται σε… λαϊκό δικαστήριο και τα μέλη του συνεδριάζουν, για να αποφασίσουν πώς θα τιμωρήσουν τα δυο αδέλφια για την απάτη τους. Οι υπόδικοι, όμως, καταλήγουν φυγόδικοι, καθώς βρίσκουν τυχαία το ένα από τα αβγά και εγκαταλείπουν το κοινόβιο άρον άρον, για να το πάνε στον Εγκέφαλο. Το σχέδιο του Θύμιου και του Ηλία, να συκοφαντήσουν τα προϊόντα που πουλάνε οι κοινοβιακοί στο χωριό, στέφεται με απόλυτη επιτυχία και το εν αποστρατεία λαγωνικό του Πλατάνου, ξεκινά παρακολούθηση, για να τους ξεμπροστιάσει. Η Βαλέρια ζει ένα δράμα, το ίδιο και η Αγγέλα, που έπεσε στην παγίδα της και της πούλησε τις μετοχές της «Τρουφέξ». Ένα δράμα ζούνε και ο Πετράν με τον Σώτο όμως, αφού το αβγό που πάνε στον Εγκέφαλο αποδεικνύεται ιμιτατιόν και πρέπει να ψάξουν τρύπα να κρυφτούν.

21.00 Ποιος Παπαδόπουλος; στον ΑΝΤ1

Επεισόδιο 2: Μετά το τηλέφωνο από το μαιευτήριο για το μπέρδεμα που συνέβη πριν από δεκάξι χρόνια οι δύο οικογένειες Παπαδοπούλου αποφασίζουν να συναντηθούν για να γνωριστούν. Εκεί όμως οι αγεφύρωτες αντιθέσεις ανάμεσα στις δύο τόσο διαφορετικές οικογένειες θα κάνουν τα αίματα να ανάψουν και ένας καβγάς θα σταθεί η αφορμή τα δύο αγόρια να αναγκαστούν να ανταλλάξουν σπίτια και να εγκατασταθούν με τους βιολογικούς τους γονείς. Αυτή η ανταλλαγή όμως, αποδεικνύεται τρομερά δύσκολη για όλους. Και ένα ατύχημα θα οδηγήσει στην αναγκαστική συμβίωση των 2 οικογενειών αλλάζοντας τις ζωές όλων για πάντα.

22.00 Σμύρνη Μου Αγαπημένη στον ΑΝΤ1

Επεισόδιο 1: Η «Σμύρνη μου αγαπημένη» αποτελείται από 4 επεισόδια και περιλαμβάνει πλούσιο αποκλειστικό υλικό και ανέκδοτες σκηνές από την κινηματογραφική ταινία. Ζωές που άλλαξαν για πάντα. Καταστροφές, τραγωδίες, απώλειες, χαμένες πατρίδες, οικογένειες και έρωτες. Γεγονότα που σημάδεψαν τη νεότερη Ιστορία της Ελλάδας αλλά και πολλές γενιές ανθρώπων που αναγκάστηκαν να αφήσουν πίσω τους τα πάντα με τον πιο σκληρό τρόπο.

20.00 Ο Παράδεισος Των Κυριών στον ALPHA

Επεισόδιο 4: Η Ντέπυ επισκέπτεται το σπίτι του Ντίνου και του εξηγεί τον λόγο για τον οποίο εξαφανίστηκε και πρέπει να παραμείνει εξαφανισμένη. Ο Ντίνος την πιέζει πριν διαφύγει στο εξωτερικό να δώσει κατάθεση στην αστυνομία κι ενώ εκείνη δέχεται τελευταία στιγμή, όλα ανατρέπονται. Εντωμεταξύ αποκαλύπτεται κι ένας άλλος φόνος και ο Αποστόλης δεν μπορεί να βγάλει από το μυαλό του ότι και με αυτόν συνδέεται η Βικτώρια. Όσο ο Ντίνος προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια του, η Αμαλία έρχεται αντιμέτωπη με τον μεγαλύτερό της εφιάλτη.

21.00 Σασμός, II στον ALPHA

Επεισόδιο 4: Ο Παύλος προετοιμάζει μεθοδικά την επιστροφή του, μια επιστροφή που πρόκειται να βαφτεί με αίμα. Θα είναι αρκετές οι μνήμες του παρελθόντος, και η εικόνα της γιαγιάς, για να τον σταματήσουν; Οι τύψεις κυριεύουν την Καλλιόπη, καθώς οι αναμνήσεις της από το βράδυ του φονικού αποκαλύπτουν τη φρικτή αλήθεια. Σε κατάσταση πανικού, θα ζητήσει προθεσμία από τον Μανόλη, πριν πάει να καταθέσει στην αστυνομία. Μία απρόσμενη συνάντηση του Αστέρη και της Αργυρώς θα καταλήξει σε συμπλοκή με τον Σταύρο, και θα ξυπνήσει στον τελευταίο εκ νέου αμφιβολίες για τον γάμο του. Ο Αντώνης και η Ντίνα προσπαθούν να ανασυνθέσουν το παζλ της δολοφονίας του Άγγελου και να φτάσουν στον ένοχο. Η εμφάνιση μίας μάρτυρος από το πουθενά θα περιπλέξει ακόμη περισσότερο τα πράγματα, ενώ μία ομολογία θα πέσει σαν βόμβα και θα ανατρέψει όλα όσα γνώριζαν οι αρχές για τη βραδιά του αποτρόπαιου εγκλήματος.

18.50 Άγρια Γη στο SKAI

Επεισόδιο 4: Ο θάνατος του Πέτρου χρόνια πριν κι η εξαφάνιση του μικρού Νικόλα, βυθίζουν σε απόγνωση τη Μυρτώ. Η Όλγα υποκύπτει στον εκβιασμό του Χρήστου να πουλήσουν το παιδί στο εξωτερικό. Ο Μιχάλης αναλαμβάνει τότε σαν τοπικός αστυνόμος την υπόθεση, ενώ η Όλγα προχωρά με επιτυχία στο σατανικό της σχέδιο να αγοράσει το κτήμα από τη Μυρτώ. Η μικρή Ελπίδα θρηνεί για τον φίλο της και μέχρι σήμερα θέλει να μάθει τι απέγινε, γι’ αυτό απευθύνεται στον Γιώργο, τον ιδιωτικό ερευνητή. Εκείνος απ’ την άλλη, εντοπίζει την παλιά γνωριμία της Όλγας με τον Χρήστο. Ο γάμος της Ελπίδας με τον Στέφανο περνάει σοβαρή κρίση, ενώ ο Άρης αναγνωρίζει μετά από χρόνια τον απαγωγέα του.

21.00 Γλυκάνισος στο SKAI

Επεισόδιο 4: Ο Στρατής μαθαίνει ότι ο Καρίμ είναι γεωπόνος και αποφασίζει να τον προσλάβει στα κτήματά τους. Παράλληλα, η Ανθή μαθαίνει για τις απειλές του Μενέλαου στον Νικήτα και η σύγκρουση με τον πατέρα της την φέρνει ακόμη πιο κοντά με τον έρωτά της. Η Ελεάνα σε τηλεφωνική συνομιλία με την Αναστασία προσπαθεί να μάθει νέα του Στρατή προκειμένου να οργανώσει το σχέδιο εξόντωσής του, με σύμμαχό της τον Αντρέα. Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, ο Στρατής στέλνει σημείωμα στη Ραζάν για να τη συναντήσει ξανά. Τι θα κάνει όμως η Φατιμέ που βλέπει το κακό να έρχεται;

21.00 Η Γη Της Ελιάς στο MEGA

Επεισόδιο 04: Ένα πτώμα εντοπίζεται στην παραλία. Ο Λυκούργος πηγαίνει στο νεκροτομείο για να δει αν πρόκειται για την κοπέλα που δολοφονήθηκε μπροστά στα μάτια του. Η Ασπασία και η Αρετή γεμίζουν τις γειτονιές της Μάνης με αφίσες της Εύας που την εκθέτουν ανεπανόρθωτα. Η Ισμήνη χωρίζει τον Κωνσταντίνο, στέλνοντάς του πίσω το νυφικό της. Ο Άρης παίζει όλα του τα χαρτιά με την Ευτυχία, αλλά εκείνη τον απορρίπτει λέγοντάς του ότι δεν είναι ακόμα έτοιμη για να μπει σε ερωτική σχέση. Η Χρυσούλα σκαρώνει κομπίνα με σκοπό να βγάλει περισσότερα χρήματα, μέσω της καινούριας της δουλειάς στην ταβέρνα του Χρήστου. Ο Ισίδωρος, ο Μάνος και η Ιουλία καλούνται ως μάρτυρες κατηγορίας στη δίκη της Αθηνάς. Ωστόσο, αποφασίζουν να κρατήσουν ουδέτερη στάση.

Ταινίες

21.00 Tomb Raider στο STAR

[Περιέχει σκηνές βίας]
Περιπέτεια, αμερικανικής και βρετανικής παραγωγής 2018.
Σκηνοθεσία: Ρόαρ Ούτχαουγκ. Παίζουν: Αλίσια Βικάντερ, Ντόμινικ Γουέστ, Ντάνιελ Γου, Κριστίν Σκοτ Τόμας.

Η Λάρα Κροφτ είναι η ατίθαση κόρη ενός εκκεντρικού εξερευνητή, ο οποίος εξαφανίστηκε, όταν εκείνη ήταν ακόμα στην εφηβεία. Στα 21 της πια, χωρίς κάποιο ουσιαστικό νόημα ή σκοπό στη ζωή της, η Λάρα περνάει τις μέρες της διασχίζοντας τους δρόμους του Ανατολικού Λονδίνου με το ποδήλατο της, ως ταχυμεταφορέας. Το νοίκι βγαίνει με δυσκολία, όπως άλλωστε και τα μαθήματα στο πανεπιστήμιο, τα οποία συνήθως δεν παρακολουθεί. Αποφασισμένη να χαράξει τη δική της πορεία, αρνείται τα σκήπτρα της παγκόσμιας αυτοκρατορίας του πατέρας της, με το ίδιο πάθος που αρνείται να αποδεχθεί τον θάνατό του. Θέλοντας να αντιμετωπίσει τα γεγονότα και να προχωρήσει στη ζωή της, επτά χρόνια μετά την εξαφάνιση του, η Λάρα θα προσπαθήσει να λύσει το μυστήριο που περιβάλλει το θάνατό του.

23.00 Ο Απρόσκλητος Επισκέπης (Homefront) στο OPENTV

[Περιέχει σκηνές βίας, ακατάλληλης φρασεολογίας και χρήσης ουσιών]
Ταινία δράσης, αμερικανικής παραγωγής 2013.

Σκηνοθεσία: Γκάρι Φλέντερ. Σενάριο: Σιλβέστερ Σταλόνε, Τσακ Λόγκαν. Παίζουν: Τζέισον Στέιθαμ, Τζέιμς Φράνκο, Ρασέλ Λεφέβρ, Γουινόνα Ράιντερ, Κέιτ Μπόσγουορθ, Φρανκ Γκρίλο.

Ένας πρώην πράκτορας της δίωξης ναρκωτικών μετακομίζει με την κόρη του σε μια μικρή επαρχιακή πόλη για να κάνει μια καινούργια αρχή μετά τον θάνατο της γυναίκας του. Όταν όμως μια μέρα η κόρη του μπλέξει σε καυγά με ένα αγόρι του οποίου ο θείος είναι ο τοπικός άρχοντας της μαφίας, σύντομα θα αναγκαστεί να παλέψει για άλλη μια φορά για τη ζωή του, αλλά αυτή τη φορά και τη ζωή της κόρης του.

21.00 The King of Laughter στο COSMOTE CINEMA 1HD

Βιογραφία, ιταλικής παραγωγής 2021.
Σκηνοθεσία: Μάριο Μαρτόνε. Παίζουν: Τόνι Σερβίλο, Μαρία Νατσιονάλε, Κριστιάνα Ντελ’Άννα.

Νάπολη, αρχές 20ού αιώνα. Ο σπουδαίος κωμικός ηθοποιός και συγγραφέας Εντουάρντο Σκαρπέτα γνωρίζει μεγάλη επιτυχία με τα έργα του. Ωστόσο, όλα όσα έχει καταφέρει κινδυνεύουν να χαθούν εξαιτίας μιας τρομερής δικαστικής διαμάχης.

23.45 Nice and Easy στο COSMOTE CINEMA 2HD

Κωμωδία, γαλλικής παραγωγής 2014.
Σκηνοθεσία: Μπενζαμέν Γκεντζ. Παίζουν: Μπαπτίστ Λεκαπλάν, Σαρλότ Λε Μπον, Φελίξ Μοατί.

Ο Σεμπαστιέν έχει μόνο μία φιλοδοξία στη ζωή του: να μην κάνει τίποτα. Μα στις μέρες μας, αν δεν κάνεις τίποτα… είσαι ένα τίποτα! Γι’ αυτό, μετά την παρότρυνση των συγκατοίκων του, ο νεαρός αποφασίζει να κάνει επιτέλους.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b