«Θα αφιερωθώ στη συγγραφή»: Ο Γούντι Άλεν ανακοίνωσε πως αποσύρεται από τον κινηματογράφο
Προσθήκη ως αγαπημένη πηγήΜετά την τελευταία του ταινία που θα προβληθεί το 2023, ο γνωστός σκηνοθέτης θα αφοσιωθεί στην συγγραφή.
Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης
Προσθήκη του monopoli.gr στην GoogleΣε ηλικία 86 ετών ο σκηνοθέτης με ταινίες ορόσημα στον κινηματογράφο, αφήνει πίσω του την σκηνοθετική καριέρα του και αφοσιώνεται στην συγγραφή. Όπως ο ίδιος ο Woody Allen ανακοίνωσε, μπορεί αυτόν τον μήνα να ξεκινά την νέα του ταινία, αλλά η συγκεκριμένη θα είναι και η τελευταία.
Πρόκειται για το 50ο φίλμ του Αμερικανού σκηνοθέτη και θα γυριστεί στο Παρίσι και σχεδόν εξ ολοκλήρου στα γαλλικά. Φημολογείται, πως η πρωταγωνίστριά του δεν είναι άλλη από την Ιζαμπέλ Ιπέρ. «Θα είναι παρόμοιο με το Match Point. Συναρπαστικό, δραματικό και καταχθόνιο», ανέφερε για την νέα του ταινία ο Allen.
O σκηνοθέτης που άφησε εποχή στην έβδομη τέχνη, συζητώντας για την σύνταξη του, σε συνέντευξη στην ισπανική εφημερίδα Lavanguardia, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Η ιδέα μου, κατ’αρχήν, είναι να μην κάνω άλλες ταινίες και να εστιάσω στη συγγραφή», είπε, προσθέτοντας πως το επόμενο πόνημά του θα είναι ένα μυθιστόρημα.
Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr.
Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης
Προσθήκη του monopoli.gr στην GoogleΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
- Μην Κλαις: Μια μουσικοθεατρική παράσταση με έργα του Ηλία Ανδριόπουλου στο Θέατρο ΕΛΕΡ
- Μέγαρο: Ο Ibrahim Maalouf συναντά στη σκηνή την Ορχήστρα Σύγχρονης Μουσικής της ΕΡΤ
- Νίκος Καββαδίας: Η οικογένεια του δωρίζει το πολύτιμο αρχείο του στα Γενικά Αρχεία του Κράτους
- Τα Σπίτια Αλλάζουν Θέση τη Νύχτα, σε σκηνοθεσία Νοεμής Βασιλειάδου στο Θέατρο Χώρος
- Tim Etchells: Ένα νέο του έργο κοσμεί το Onassis Ready και αφουγκράζεται τον χτύπο της Αθήνας