MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Τι θα δούμε στην τηλεόραση τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου

Οι εξελίξεις στις δημοφιλείς σειρές και οι ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου.

Monopoli Team

Σειρές

20.00 Χαιρέτα μου τον Πλάτανο στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 11: Ο Πετράν έχει αγχωθεί πολύ, μετά το απειλητικό μήνυμα από τον Εγκέφαλο, και κανονίζει άρον άρον έφοδο στο σπίτι της Φιλιώς για να κλέψει τα αβγά. Ο Τζώρτζης, πάλι, κανονίζει το τέλειο ραντεβού με τη Χρύσα και κάνει ψυχολογικό πόλεμο στην Κατερίνα, προκειμένου να το χρηματοδοτήσει, ενώ ο παπάς μας κανονίζει εξορκισμό… μοναχά για πάρτη του, αφού δεν μπορεί να πάψει να σκέφτεται τη Βαλέρια.
Ο Σώτος βρίσκεται «εγκλωβισμένος» σε ρομαντικό τετ α τετ με τη Σύλβια, που καταφέρνει να ανακαλύψει το μοναδικό κοινό που έχουν οι δυο τους και ζει το όνειρο! Την ίδια ώρα, ο Πετράν καταφέρνει να μπει κρυφά στο σπίτι της Φιλιώς αλλά, για κακή του τύχη, δεν έχουν πέσει όλοι για ύπνο και η τσιρίδα της Καλλιόπης αντιλαλεί σε όλο τον Πλάτανο.

22:00 Κάνε ότι κοιμάσαι στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 3, 4: Ο Νικόλας καταρρέει από την οικογενειακή τραγωδία και νοσηλεύεται. Μοναδικό στήριγμά του οι φίλοι και οι αγαπημένοι μαθητές του. Την ίδια ώρα, η κόρη του δίνει τη δική της μάχη στην εντατική. Η Άννα προσπαθεί να εστιάσει την έρευνα της Αστυνομίας στο βίντεο από το εσωτερικό κύκλωμα ασφαλείας, που δείχνει με λεπτομέρειες τη δολοφονία της συζύγου του Ευαγγελίας από τους αδίστακτους ληστές. Ποιος, όμως, είδε τους ληστές να μπαίνουν στο σπίτι; Τι ακριβώς συνέβη εκείνα τα κρίσιμα λεπτά;
Η Αστυνομία υποπτεύεται ότι εμπλέκεται ολόκληρη συμμορία στην τραγική υπόθεση ληστείας και δολοφονίας της οικογένειας του Νικόλα. Η Άννα τού ζητάει να θυμηθεί τις λεπτομέρειες από την καθημερινή τους ζωή τις τελευταίες εβδομάδες πριν τη ληστεία. Υποπτεύεται ότι η σύζυγος του Νικόλα είχε ορισμένα μυστικά που η οικογένειά της αγνοούσε. Ποιοι, όμως, γνωρίζουν για αυτά τα καλά κρυμμένα μυστικά; Ποια η σχέση της Ευαγγελίας με τον τοκογλύφο, ο οποίος απείλησε τον Νικόλα για την αποβολή του γιου του; Ποια είναι η συμμαθήτρια της κόρης του, που τον παρακολουθεί;

18:50 Άγρια Γη στο SKAI

Επεισόδιο 1:  Όλα ξεκινούν 28 χρόνια πριν, όταν ο δεκάχρονος Νικόλας, γιος του Πέτρου Γαλάνη ιδιοκτήτη του κτήματος «Άγρια Πλαγιά», πέφτει θύμα απαγωγής μπροστά στα μάτια της εξάχρονης φίλης του Ελπίδας. 28 χρόνια μετά, η Ελπίδα είναι παντρεμένη με τον Στέφανο και μητέρα του Κωστή. Η «Άγρια Πλαγιά» ανήκει πλέον στη μητέρα της Όλγα Γρίβα, που τότε ήταν γραμματέας του Πέτρου. Η Όλγα, αμέσως μετά την τραγωδία που χτύπησε την οικογένεια Γαλάνη μετά την απαγωγή του γιου τους, παντρεύτηκε τον Αντώνη, φέρνοντας στον κόσμο τον γιο τους Αλέξη. Η Ελπίδα δεν ξέχασε ποτέ τον παιδικό της φίλο, Νικόλα. Παράλληλα, ο Άρης Μάρκου επαγγελματίας στρατιώτης, που επιχειρεί σε αποστολές στην Αφρική, πέφτει σε ενέδρα και τραυματίζεται, στην προσπάθειά του να σώσει τη ζωή του φίλου και συνάδελφού του, Μάνου. Ο Άρης βασανίζεται από εφιάλτες του παρελθόντος που στοιχειώνουν τη ζωή του. Εφιάλτες που πολύ σύντομα θα «ζωντανέψουν».

21.00 Γλυκάνισος στο SKAI

Επεισόδιο 1: Ένα πλοίο πέφτει σε φουρτούνα. Υποπλοίαρχος είναι ο Στρατής Δεμίρης. Η οικογένεια Δεμίρη, που βρίσκεται στη Μυτιλήνη, μαθαίνει για το συμβάν από τις ειδήσεις. Εν τω μεταξύ στο νησί, σε έναν καταυλισμό προσφύγων, φωτιά ζώνει τις σκηνές. Στην Αθήνα, ο γάμος του Στρατή με την Ελεάνα πλήττεται. Η Μυτιλήνη είναι μονόδρομος για εκείνον. Στον δρόμο του θα βρεθεί η Ραζάν. Ένας χριστιανός. Μια Μουσουλμάνα. Δυο κόσμοι διαφορετικοί που τους χωρίζουν η πίστη, ήθη, έθιμα, κουλτούρες και θα σφραγιστούν με κάτι, που είναι κοινό για όλους τους ανθρώπους. Το αίμα.

20.00 Ο Παράδεισος Των Κυριών στον APLPHA

Επεισόδιο 01:  Αθήνα 1963. Τα εγκαίνια του πολυτελούς καταστήματος γυναικείας μόδας «ο Παράδεισος των κυριών» αναμένονται φαντασμαγορικά. Ζωντανή ορχήστρα, επίδειξη μόδας με πρωταγωνίστρια την πρώην Σταρ Ελλάς – και αρραβωνιαστικιά του ενός εκ των δύο ιδιοκτητών-, και λαμπεροί καλεσμένοι από τον χώρο της μόδας, του κινηματογράφου και της πολιτικής πρόκειται να τιμήσουν με της παρουσία τους, τους νεαρούς ανερχόμενους επιχειρηματίες Αριστείδη Γερακά και Ντίνο Παπακώστα, που έχουν ως στόχο να αλλάξουν τον εμπορικό χάρτη της πόλης, αλλά και τις ζωές τους. Το βράδυ πριν από τα εγκαίνια είναι και οι δύο καλεσμένοι στη δεξίωση, που έχει οργανώσει ο πατέρας της, της κρυφής σχέσης του Ντίνου, της Αμαλίας για τα γενέθλια της. Εκείνο το βράδυ, που η Αμαλία κλείνει τα 20 της χρόνια θα ανακόψει απότομα τα σχέδια και των δύο και θα τους φέρει αντιμέτωπους με εφιαλτικά μυστικά του παρελθόντος που θα στοιχειώσουν το μέλλον τους και θα τους κάνουν εν αγνοία τους ήρωες ενός ανήθικου δράματος.

21.00 Σασμός II στον ALPHA

Επεισόδιο 1: Ο φόνος του Άγγελου τα ανατρέπει όλα και ο γάμος που όλοι περίμεναν, καταρρέει… Η σύλληψη του Μαθιού πέφτει σαν κεραυνός στην εκκλησία, όπου η Βασιλική περιμένει με το νυφικό της, ενώ η Αργυρώ, ο Σταύρος κι ο μικρός Πετράκης έρχονται εσπευσμένα στο χωριό όπου βρίσκουν την Άσπα να θρηνεί τον Άγγελο. Η γιαγιά Ειρήνη χάνει τη γη κάτω απ’ τα πόδια της μετά την απώλεια και αυτού του εγγονού της… Καθώς η Μαρίνα προσπαθεί να επιβεβαιώσει με τον Αντώνη την εμπλοκή του Μαθιού στο στυγερό έγκλημα, η Αργυρώ ακούει και πάλι το όνομα Σταματάκης δίπλα στη λέξη φονιάς. Η Καλλιόπη από την άλλη εξομολογείται στον Αστέρη ότι δεν το έκανε ο Μαθιός. Το μεγάλο μυστικό όμως, αυτή τη φορά, βρίσκεται στα χέρια του παπα-Μιχάλη… Κι ο άνθρωπος που πραστατεύει θα αλλάξει για πάντα τον Σασμό.

21.00 Η Γη Της Ελιάς στο MEGA

Επεισόδιο 01: Μετά τη σύλληψη της Αθηνάς, την ημέρα του γάμου του Φίλιππου και της Βασιλικής, ο Λυκούργος επιστρέφει στο σπίτι του προσπαθώντας να συνειδητοποιήσει όσα συνέβησαν. Οι δυσάρεστες εκπλήξεις όμως δεν έχουν σταματήσει. Μπροστά στα μάτια του θα συμβεί ένα συγκλονιστικό γεγονός, που θα τον μπλέξει σε μια πολύ επικίνδυνη ιστορία. Στο μεταξύ, ο Κουράκος πιέζει την Αθηνά να ομολογήσει για τη δολοφονία του Δημήτρη. Εκείνη είναι απελπισμένη, καθώς συνειδητοποιεί πως όλα τα στοιχεία είναι εναντίον της. Ο δρόμος για την προφυλάκισή της έχει ανοίξει και η Αθηνά σύντομα θα γνωρίσει την αγριότητα της φυλακής. Η Μαρία μαθαίνει από τις ειδήσεις τι έχει συμβεί και αμέσως κατεβαίνει στη Μάνη για να βρεθεί κοντά στη κόρη της. Η Ιουλία τα βάζει με τον Γιώργη για την ωμή σύλληψη της Αθηνάς και το ζευγάρι καβγαδίζει έντονα. Τρεις μήνες μετά, η ζωή θα φέρει ευχάριστα αλλά και δυσάρεστα γεγονότα στους ήρωες.

22.00 Παγιδευμένοι στον ΑΝΤ1

Επεισόδιο 1: Η δικηγόρος Άννα Ροδίτη και ο Εισαγγελέας Δημήτρης Μαρκέτος… Δύο νομικοί που μοιράζονται το ίδιο πάθoς στον αγώνα τους για την απόδοση της δικαιοσύνης, χρησιμοποιώντας ο καθένας εντελώς αντίθετες μεθόδους.
Ο Δημήτρης, ακολουθώντας πάντα τους κανόνες, είναι ειλικρινής και σταθερός, ενώ η Άννα είναι επαναστάτρια, δεν έχει όρια και δεν την σταματάει τίποτα προκειμένου να πετύχει αυτό που θέλει. Αυτός είναι και ο λόγος που πάντα όταν συναντιούνται οι δρόμοι τους, η διαμάχη είναι αναπόφευκτη.

Ταινίες

21.00 Επικίνδυνες Παρέες (Knight And Day) στο OPENTV

[Περιέχει σκηνές βίας]

Ταινία δράσης αμερικανικής παραγωγής 2010.

Σκηνοθεσία: Τζέιμς Μάνγκολντ. Σενάριο: Πάτρικ Ο’Νηλ. Παίζουν: Τομ Κρουζ, Κάμερον Ντίαζ, Πίτερ Σάρσγκαρντ, Βαϊόλα Ντέιβις, Πολ Ντάνο.

Προσπαθώντας να προλάβει την πτήση για το γάμο της αδελφής της, η Τζουν Χέβενς, θα πέσει πάνω στον γοητευτικό όσο και αινιγματικό Ρόι Μίλερ – έναν ξεπεσμένο κατάσκοπο ο οποίος προσπαθεί να αποκαταστήσει το όνομά του- όπου σύντομα θα δει τη ζωή της να αλλάζει μέσα σε γρήγορα αυτοκίνητα και επικίνδυνες καταστάσεις, που δεν θα μπορούσε ποτέ να φανταστεί.

22.45 Northmen: A Viking Saga στο COSMOTE CINEMA 1HD

Ταινία δράσης, ελβετικής γερμανικής και νοτιοαφρικανικής παραγωγής 2014.

Σκηνοθεσία: Κλαούντιο Φα. Παίζουν: Τομ Χόπερ, Ράιαν Κουάντεν, Κεν Ντούκεν.

Βίκινγκ επιδρομείς παγιδεύονται λίγο έξω από τη Σκοτία, και η μόνη τους διέξοδος είναι ένα οχυρό Βίκινγκ. Μα ο βασιλιάς της χώρας στέλνει εναντίον τους μια ομάδα μισθοφόρων, και τότε το ταξίδι τους μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.

22.40 Το Καρφί (Snitch) στο SKAI

[Περιέχει σκηνές με βία και απρεπή εκφορά λόγου]

Περιπέτεια δράσης, αμερικανικής παραγωγής 2013.

Σκηνοθεσία: Ρικ Ρόμαν Γουό. Σενάριο: Μαμπρούκ Ελ Μεχρί. Παίζουν: Ντουέιν Τζόνσον, Μπάρι Πέπερ, Τζον Μπέρνθαλ, Σούζαν Σαράντον, Μάικλ Κένεθ Γουίλιαμς, Μελίνα Κανακαρίντις.

Ο 18χρονος γιος του επιχειρηματία Τζον Μάθιους συλλαμβάνεται για διακίνηση ναρκωτικών και αντιμετωπίζει ποινή πολυετούς φυλάκισης. Για να μπορέσει να τον βγάλει από τη φυλακή, ο πατέρας του αναγκάζεται να υποδυθεί τον μυστικό πράκτορα και να εισχωρήσει σε ένα επικίνδυνο καρτέλ εμπορίας ναρκωτικών με σκοπό να το εξαρθρώσει.

23.40 Ο κύριος και η κυρία Σμιθ στο COSMOTE CINEMA 2HD

Ταινία δράσης, αφρικανικής παραγωγής 2015.

Σκηνοθεσία: Νταγκ Λάιμαν. Παίζουν: Μπραντ Πιτ, Αντζελίνα Τζολί, Άνταμ Μπρόντι.

Ο κύριος και η κυρία Σμιθ προσπαθούν να ζωντανέψουν τον βαρετό γάμο τους μέχρι που συνειδητοποιούν ότι είναι ακριβοπληρωμένοι εκτελεστές σε ανταγωνιστικές ‘εταιρείες’… και η νέα τους αποστολή είναι να σκοτώσουν ο ένας τον άλλον.

23.30 Υπ’ Αριθμόν 1 Δημόσιος Κίνδυνος: Μέρος 1ο (Public Enemy Number One) στο OPENTV

[Περιέχει σκηνές βίας]

Αστυνομική περιπέτεια – βιογραφία γαλλικής και καναδικής παραγωγής 2008.

Σκηνοθεσία: Ζαν Φρανσουά Ρισέ. Σενάριο: Αμπντέλ Ραούφ Νταφρί, Ζαν Φρανσουά Ρισέ. Παίζουν: Βενσάν Κασέλ , Ζεράρ Ντεπαρτιέ, Λουντιβίν Σανιέ, Αν Κοσινί, Ζιλ Λελούς.

Η ζωή του Ζακ Μεσρίν, του τελευταίου θρυλικού Γάλλου γκάνγκστερ, που οι αρχές τον είχαν χαρακτηρίσει “Δημόσιο Κίνδυνο Νο 1” και ο κόσμος ως “ο άνθρωπος με τα χίλια πρόσωπα”, λόγω της ικανότητάς του να μεταμφιέζεται και να διαφεύγει της αστυνομίας. Ξεκινώντας από τα παιδικά του χρόνια, τα πρώτα του βήματα στους κύκλους του εγκλήματος μέχρι τη δράση του στον Καναδά, τις Ηνωμένες Πολιτείες και την επιστροφή του στη Γαλλία, η ιλιγγιώδης πορεία του Μεσρίν τον καθιστά έναν από τους πιο αδυσώπητους γκάγκστερ διεθνώς… Ο Βενσάν Κασέλ σε έναν από τους πιο εκρηκτικούς ρόλους της καριέρας του που κέρδισε πολλά βραβεία, σε μια ταινία που σημείωσε μεγάλη κινηματογραφική και εμπορική επιτυχία εντός και εκτός Γαλλίας.

20.00 Μαθήματα Πιάνου στο COSMOTE CINEMA 2 HD

Ταινία  εποχής, αυστραλιανής, νεοζηλανδικής και γαλλικής παραγωγής 1993.

Σκηνοθεσία: Τζέιν Κάμπιον. Παίζουν: Χόλι Χάντερ, Χάρβεϊ Καϊτέλ, Σαμ Νιλ.

Νέα Ζηλανδία, 19ος αιώνας: Η σύζυγος ενός αποίκου, που δε μιλά κι εκφράζεται μέσω της μουσικής, δέχεται να κάνει μαθήματα στον γείτονά της για να της δωρίσει το αγαπημένο της πιάνο.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b