MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
01
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Πρίγκιπας Harry: Θα φορέσει τελικά στολή στην αγρυπνία προς τιμήν της βασίλισσας Ελισάβετ;

«Βάλε – βγάλε» έγινε η στρατιωτική στολή του πρίγκιπα Harry και κανείς δεν ξέρει ποια θα είναι η επόμενη απόφαση για τις εμφανίσεις του.

Splash News
Monopoli Team

Πριν τρεις μέρες, μάθαμε ότι απαγορεύτηκε στον πρίγκιπα Harry να φορέσει τη στρατιωτική του στολή στην κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ αλλά και σε οποιαδήποτε άλλη επίσημη εκδήλωση του παλατιού.

Τελικά όμως, όπως όλα δείχνουν, ο πρίγκιπας Harry θα φορέσει τη στολή του στην αγρυπνία του Σαββάτου στο Αβαείο του Westminster, όπου η βασιλική οικογένεια θα τιμήσει για μία ακόμα αφορά τη βασίλισσα. Η αρχική απόφαση πάρθηκε, όπως αναφέρεται, χωρίς να το έχει ζητήσει προηγουμένως ο πρίγκιπας Harry, ενώ παραμένει άγνωστο αν θα μπορέσει να τη φορέσει και στην κηδεία της γιαγιάς του τη Δευτέρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑO βασιλιάς Κάρολος και η Καμίλα κάθονται για πρώτη φορά στον θρόνο μετά τον θάνατο της Ελισάβετ12.09.2018

Όπως διαπιστώθηκε, ο πρίγκιπας Harry, όχι μόνο δεν μπόρεσε να φορέσει τη στρατιωτική του στολή στην πομπή της βασίλισσας, αλλά δεν μπόρεσε να χαιρετήσει ούτε το φέρετρο. Για την ακρίβεια, υποκλίθηκε όταν περνούσε από μπροστά του ο βασιλιάς Κάρολος, ενώ οι άλλοι χαιρέτισαν κανονικά το φέρετρο της βασίλισσας.

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b