MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Τι θα δούμε στην τηλεόραση την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου

Αυτές είναι οι ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση, την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου.

Monopoli Team

22.00 Jurassic World: Το Βασίλειο Έπεσε (Jurassic World: Fallen Kingdom) στο STAR

Περιπέτεια φαντασίας, αμερικανικής παραγωγής 2018.

Σκηνοθεσία: Χουάν Αντόνιο Μπαγιόνα. Παίζουν: Κρις Πρατ, Μπράις Ντάλας Χάουαρντ, Τεντ Λεβάιν, Τόμπι Τζόουνς.

Περιπέτεια φαντασίας, αμερικανικής παραγωγής 2018. Τρία χρόνια έχουν περάσει από τότε, που το θεματικό πάρκο του Jurassic World καταστράφηκε ολοσχερώς, από τους δεινοσαύρους, που το έσκασαν από τα κλουβιά τους. Η νήσος Νούμπλαρ έχει εγκαταλειφθεί από τους ανθρώπους, ενώ οι εναπομείναντες δεινόσαυροι τρέφονται με ό,τι υπάρχει στη ζούγκλα. Όταν το ανενεργό ηφαίστειο του νησιού αρχίζει να ξυπνά, ο Όουεν και η Κλερ, ηγούνται μιας αποστολής διάσωσης, στην προσπάθειά τους να σώσουν τους εναπομείναντες δεινοσαύρους από την επερχόμενη καταστροφή, ώστε να μην εξαλειφθεί το είδος τους. Φτάνοντας στο νησί και ενώ η λάβα αρχίζει να ξεχύνεται, αποκαλύπτεται μια φοβερή συνωμοσία, που θα μπορούσε να διαταράξει τη φυσική τάξη ολόκληρου του πλανήτη Γη.

23.00 Η Κατάσκοπος (The Operative) στo OPENTV

[Περιέχει σκηνές με βία, σεξ και χρήση ουσιών]

Κατασκοπευτικό θρίλερ γαλλικής, γερμανικής, ισραηλινής και αμερικανικής συμπαραγωγής 2019.

Σκηνοθεσία: Γιουβάλ Άντλερ. Σενάριο: Γιουβάλ Άντλερ. Παίζουν: Νταϊάν Κρούγκερ, Μάρτιν Φρίμαν, Κας Ανβάρ, Οχάντ Νόλερ.

Η Ρέιτσελ, μια κατάσκοπος της Μοσάντ έχει σταλεί στην Τεχεράνη για μια σημαντική αποστολή σε σχέση με το πυρηνικό πρόγραμμα της χώρας. Όταν όμως κάποια στιγμή εξαφανίζεται, το μοναδικό στοιχείο για την τύχη της βρίσκεται στην τελευταία κλήση της προς τον Τόμας, πρώην μέντορά της. Ταξιδεύοντας για το Ισραήλ, ο Τόμας, ανακαλύπτει ότι η Ρέιτσελ βρίσκεται μπλεγμένη σε ένα επικίνδυνο παιχνίδι, στο οποίο εμπλέκεται ένας ερωτικός της σύντροφός.

Επικίνδυνη Αποστολή 4: Πρωτόκολλο Φάντασμα στο COSMOTE CINEMA 1 HD

Ταινία κατασκοπείας, αμερικανικής παραγωγής 2011.

Σκηνοθεσία: Μπραντ Μπερντ. Παίζουν: Τομ Κρουζ, Τζέρεμι Ρένερ, Σάιμον Πεγκ, Πόλα Πάτον.

Ο Ίθαν Χαντ επιστρέφει με μια νέα επικίνδυνη αποστολή. Χωρίς καμία υποστήριξη από την Υπηρεσία του και με το χρόνο να κυλά εις βάρος του, θα πρέπει να εντοπίσει έναν επικίνδυνο τρομοκράτη πριν να είναι αργά.

20.15 Βάλε τη Γιαγιά στο Ψυγείο στο COSMOTE CINEMA 2HD

Κωμωδία, ιταλικής παραγωγής 2018.

Σκηνοθεσία: Τζιανκάρλο Φοντάνα, Τζουζέπε Στάσι. Παίζουν: Φάμπιο Ντε Λουίτζι, Μίριαμ Λεόνε, Λουτσία Οκόνε.

Μετά τον θάνατο της γιαγιάς της, μια συντηρήτρια έργων τέχνης κρύβει το πτώμα στον καταψύκτη για να συνεχίσει να εισπράττει τη σύνταξή της. Σύντομα, όμως, μπλέκεται στα πόδια της ένας αστυνομικός της δίωξης οικονομικού εγκλήματος.

22.00 Μπρίτζετ Τζόουνς: Η Επόμενη Σελίδα (Bridget Jones: The Edge Of Reason) στον ΑΝΤ1

Κωμική κοινωνική σάτιρα, ελληνικής παραγωγής 2002.

Σκηνοθεσία: Μπίμπαν Κίντρον. Παίζουν: Ρενέ Ζελβέγκερ, Κόλιν Φερθ, Χιου Γκραντ, Τζέμα Τζόουνς.

Είκοσι γυναίκες που παραστράτησαν ή εγκλημάτησαν καταλήγουν στις πρότυπες φυλακές του Καλάμου, όπου ένας ψυχολόγος-εγκληματολόγος βάζει σε εφαρμογή ένα πρωτοποριακό σχέδιο για την αναμόρφωση του σωφρονιστικού συστήματος. Η σκληρή διευθύντρια της σχολής μισεί θανάσιμα τον ψυχολόγο σε βαθμό τρελού πάθους. ‘Όμως δεν βρίσκει καμία ανταπόκριση. Θα βάλει λοιπόν τα δυνατά της για να κάνει τη ζωή του – και τη ζωή των κρατουμένων – αληθινή κόλαση. Πρωταγωνιστούν: Σεργιανόπουλος Νίκος, Παπακωνσταντίνου Μίρκα, Διαβάτη Χρυσούλα, Κοκκινοπούλου Φαίη, Πιτσούλη Πηνελόπη, Μποσταντζόγλου Γιάννης, Παπουτσή Τζέσυ, Κανελλοπούλου Μαρία κ.α.

22.00 Τρεις και ο Κούκος στο COSMOTE CINEMA 2HD

Κωμωδία, αμερικανικής παραγωγής 2011.

Σκηνοθεσία: Ντέιβιντ Φράνκελ. Παίζουν: Στιβ Μάρτιν, Τζακ Μπλακ, Όουεν Γουίλσον.

Μια αντροπαρέα παθιασμένη με την παρακολούθηση πτηνών ετοιμάζεται για έναν άτυπο διαγωνισμό, όπου νικητής είναι όποιος δει τα πιο πολλά είδη πουλιών μέσα σε μια γεωγραφική περιοχή. Ο διαγωνισμός αποδεικνύεται αλληγορικός για όσα βιώνουν στην προσωπική τους ζωή.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b