MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
20
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Τι θα δούμε στην τηλεόραση την Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου

Αυτές είναι οι ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση την Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου.

Monopoli Team

21.00 Streamline στο COSMOTE CINEMA 1 HD

Δραματική ταινία, αυστραλιανής παραγωγής 2021.

Σκηνοθεσία: Τάισον Γουέιντ Τζόνστον. Παίζουν: Τζέισον Άϊζακς, Λεβί Μίλερ, Χάντερ Πέιτζ-Λοσάρντ.

Αν και έχει όλον τον κόσμο στα πόδια του, ένας δεινός έφηβος κολυμβητής εμφανίζει τάσεις αυτοκαταστροφής μετά την αποφυλάκιση του πατέρα του. Στην πισίνα, η ζωή του δείχνει τέλεια… έξω απ’ αυτή όμως η ύπαρξή του μοιάζει ανούσια.

21.00 Και Οι Επτά Ήταν Υπέροχοι (The Magnificent Seven) στο OPENTV

[Περιέχει σκηνές βίας]

Ταινία γουέστερν αμερικανικής παραγωγής 2016.

Σκηνοθεσία: Αντουάν Φουκουά. Σενάριο: Νικ Πιτσολάτο. Παίζουν: Ντένζελ Ουάσινγκτον, Κρις Πρατ, Ίθαν Χοκ, Βίνσεντ ΝτΌνόφριο, Πίτερ Σάρσγκαρντ.

Επτά ένοπλοι με διαφορετικό παρελθόν και ιστορία στην άγρια Δύση, συγκεντρώνονται από μια εκδικητική νεαρή χήρα για να προστατεύσουν την πόλη της από τον ιδιωτικό στρατό ενός βίαιου βιομηχάνου.

22.40 Έντιμος Κλέφτης στ0 COSMOTE CINEMA 1 HD

Ταινία δράσης, αμερικανικής παραγωγής 2020.

Σκηνοθεσία: Μαρκ Γουίλιαμς. Παίζουν: Λίαμ Νίσον, Κέιτ Γουάλς, Τζάι Κόρτνεϊ.

Θέλοντας να ζήσει μια έντιμη ζωή, ένας ληστής τραπεζών αποφασίζει να παραδοθεί και να εκτίσει μειωμένη ποινή. Όταν, όμως, διαπιστώνει ότι οι πράκτορες του FBI είναι πιο διεφθαρμένοι από τον ίδιο, παλεύει να καθαρίσει το όνομά του.

22.00 Joker στο STAR

[Περιέχει σκηνές βίας]

Ψυχολογικό θρίλερ, αμερικανικής παραγωγής 2019.

Σκηνοθεσία: Τοντ Φίλιπς. Παίζουν: Χοακίν Φίνιξ, Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Φράνσις Κονρόι, Ζαζί Μπιτζ.

Το πρόγραμμα μεταδίδεται με υπότιτλους. Ψυχολογικό θρίλερ, αμερικανικής παραγωγής 2019. Ο Άρθουρ Φλεκ, είναι ένας μοναχικός, ιδιόρυθμος άνθρωπος, που ζει με την «ευάλωτη» μητέρα του και εργάζεται ως κλόουν. Ονειρεύεται να κάνει μια σπουδαία καριέρα ως κωμικός αλλά βρίσκεται στο περιθώριο. Αναζητά την αποδοχή αλλά εισπράττει μόνο σκληρότητα, υποτίμηση, περιφρόνηση, αδιαφορία, από μια εχθρική κοινωνία. Όταν συνειδητοποιεί ότι τελικά ο ίδιος είναι ο περίγελος και όχι αυτά που λέει ή κάνει, το ανεξέλεγκτο γέλιο του θα γίνει το καύσιμο για μια έκρηξη με απρόβλεπτες διαστάσεις.

22.00 Οι Λωποδύτες (Bandits) στον ANT1

[Περιέχει ακατάλληλη φρασεολογία και σκηνές βίας και σεξ]

Περιπέτεια, αμερικάνικης παραγωγής 2001.

Σκηνοθεσία: Μπάρι Λέβινγκστον. Παίζουν: Μπρους Γουίλις, Μπίλι Μπομπ Θόρντον, Κέιτ Μπλάνσετ, Τρόι Γκάριτι, Μπράιαν Ο’Μπάιρν.

Δύο ληστές τραπέζης, ο ακαταμάχητος Τζο Μπλέικ και ο υποχόνδριος Τέρι Κόλινς, δραπετεύουν από τη φυλακή και επιστρέφουν στο “επάγγελμα”, με στόχο να πιάσουν την καλή… μια και καλή! Κι ενώ το σχέδιο τους πετυχαίνει, βρίσκουν έναν σοβαρότερο μπελά από την καταδίωξη της αστυνομίας: τρακάρουν με την Κέιτ Γουίλερ, μια συνηθισμένη νοικοκυρά που έχει σιχαθεί τη βαρετή ζωή της. Η Κέιτ ακολουθεί τον Τζο και τον Τέρι και στην πορεία οι δύο ληστές την ερωτεύονται. Εκείνη, όμως, δεν ξέρει ποιον να διαλέξει… Παίζουν: Μπρους Γουίλις, Μπίλι Μπομπ Θόρντον, Κέιτ Μπλάνσετ, Τρόι Γκάριτι, Μπράιαν Ο’Μπάιρν.

20.20 Μέλι στο COSMOTE CINEMA 2HD

Δραματική ταινία, γαλλικής και ιταλικής παραγωγής.

Σκηνοθεσία: Βαλέρια Γκολίνο, Παίζουν: Τζασμίν Τρίνκα, Κάρλο Τσέκι, Λίμπερο Ντε Ριέντσο.

Υπό το ψευδώνυμο ‘Μέλι’, η αντισυμβατική Ιρένε βοηθά ασθενείς που βρίσκονται στο τελευταίο στάδιο της ζωής τους να αποχωρήσουν αξιοπρεπώς. Όμως, η επαφή της με έναν ηλικιωμένο ‘πελάτη’ θα τη φέρει αντιμέτωπη με τις επιλογές της.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b