MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Τι θα δούμε στην τηλεόραση την Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου

Αυτές είναι οι ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση την Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου.

Monopoli Team

23.00 Σκοτεινό Ποτάμι (Mystic River) στο OPENTV

[Περιέχει σκηνές βίας]

Αστυνομικό δράμα αμερικανικής παραγωγής 2003.

Σκηνοθεσία: Κλιντ Ίστγουντ. Σενάριο: Μπράιαν Χέλγκελαντ. Παίζουν: Σον Πεν, Κέβιν Μπέικον, Τιμ Ρόμπινς, Μάρσα Γκέι Χάρντεν, Λόρα Λίνεϊ.

Τρεις παιδικοί φίλοι, ο Σον, ο Ντέιβ και ο Τζίμι, συναντιούνται μετά από 25 χρόνια με αφορμή ένα φρικτό έγκλημα με θύμα την κόρη του Τζίμι. Ο Σον είναι ο αστυνομικός που επιτηρούσε την περιοχή όπου έγινε η δολοφονία και προσπαθεί να βγάλει άκρη μέσω της νόμιμης οδού αλλά ο Τζίμι, πρώην κατάδικος, θέλει απελπισμένα να πάρει το νόμο στα χέρια του. Ανάμεσα στους δύο φίλους βρίσκεται ο Ντέιβ, ο οποίος κρύβει το δικό του μυστικό.

22.00 Στο Τέλος Του Δρόμου (The Place Beyond The Pines) στο STAR

[Περιέχει σκηνές βίας]

Δραματική περιπέτεια, αμερικανικής παραγωγής 2012.

Σκηνοθεσία: Ντέρεκ Σιάνφρανς. Παίζουν: Ράιαν Γκόσλινγκ, Εύα Μέντεζ, Μπράντλεϊ Κούπερ, Ρέι Λιότα.

O Λουκ είναι μοτοσικλετιστής κασκαντέρ και βγάζει το μεροκάματό του στο θρυλικό «γύρο του θανάτου», ενός περιοδεύοντος λούνα παρκ. Στο πέρασμά του από τη Νέα Υόρκη, ξαναβρίσκει τη χαμένη του αγάπη και μαθαίνει ότι έχει αποκτήσει μαζί της ένα γιο. Αποφασίζει να εγκαταλείψει τη ζωή στους δρόμους και να γίνει ο ιδανικός πατέρας, ο πατέρας, που ο ίδιος δεν είχε ποτέ στο πλευρό του. Όμως ο νέος εργοδότης του τον μπλέκει σε μία σειρά από ληστείες σε τράπεζες και ο Λουκ μπαίνει στο στόχαστρο του Έιβερι, ενός φιλόδοξου αστυνομικού. Η αντιπαράθεση των δύο αντρών θα έχει συγκλονιστικές συνέπειες και για τους δύο.

20.00 Ο Δρόμος της Απώλειας στο COSMOTE CINEMA 2HD

Δραματική ταινία, αμερικανικής παραγωγής 2002.

Σκηνοθεσία: Σαμ Μέντες, Παίζουν: Τομ Χανκς,Πολ Νιούμαν,Τζουντ Λο.

Στο Ιλινόις της δεκαετίας του ’30, ένας εκτελεστής της μαφίας αψηφά τους νόμους του οργανωμένου εγκλήματος, προκειμένου να προστατέψει τον γιο του και να εκδικηθεί τον φόνο της υπόλοιπης οικογένειάς του.

22.00 Το Μαντολίνο Του Λοχαγού Κορέλι (Captain Corelli’s Mandolin) στον ΑΝΤ1

[Περιέχει σκηνές βίας]

Δραματική ταινία, αμερικάνικης-γαλλικής-βρετανικής παραγωγής 2001.

Σκηνοθεσία: Τζον Mάντεν. Παίζουν: Νίκολας Κέιτζ, Πενέλοπι Κρουζ, Κρίστιαν Μπέιλ, Ειρήνη Παππά, Τζον Χερτ, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Μιχάλης Γιαννάτος, Δημήτρης Καμπερίδης, Βίκυ Μαραγκάκι.

Στο πλαίσιο της κοινής ιταλογερμανικής κατοχής, μια διμοιρία Ιταλών στρατιωτών φθάνει στην Κεφαλονιά για να ενισχύσει την τυπική στο νησί παρουσία των λιγοστών ναζιστικών δυνάμεων. Το ξέγνοιαστο μεσογειακό ταμπεραμέντο της φρουράς σύντομα θα αμβλύνει την αρχική δυσφορία των χωρικών, ενώ ένα παθιασμένο ειδύλλιο θα πλεχτεί βαθμιαία ανάμεσα στον φιλόμουσο λοχαγό των Ιταλών Antonio Corelli και την Πελάγια, τη μνηστευμένη κόρη του τοπικού γιατρού. Ώσπου, αναπόφευκτα, τα σύννεφα του πολέμου θα φτάσουν μέχρι τις ακτές του νησιού, απειλώντας την ηρεμία τόσο των κατοίκων όσο και των ανυποψίαστων κατακτητών.

21.00 Ηρακλής: Η Αρχή Του Θρύλου (The Legend Of Hercules) στο OPENTV

[Περιέχει σκηνές βίας]

Σκηνοθεσία: Ρένι Χάρλιν. Σενάριο: Σον Χουντ, Ντάνιελ Τζάιατ. Παίζουν: Κέλαν Λάτζ, Σκoτ Άντκινς, Λίαμ ΜακΙντάιαρ, Γκάια Βάις, Λίαμ Γκάριγκαν, Ροξάν Μακί.

Η βασίλισσα Αλκμήνη της αρχαίας Ελλάδας προσεύχεται στην θεά Ήρα να τη βοηθήσει ενάντια στον δεσποτικό της σύζυγο. Η θεά αποφασίζει με τη βοήθεια του Δία να της στείλει έναν γιο ο οποίος μεγαλώνοντας θα ανατρέψει την τυραννία του θετού πατέρα του. Μια εναλλακτική αφήγηση, όσο και φαντασμαγορική περιπέτεια για τη μυθική ζωή του ήρωα Ηρακλή.

22.00 Αγαπητοί Σύντροφοι! στο COSMOTE CINEMA 2HD

Δραματική ταινία, ρωσικής παραγωγής 2020.

Σκηνοθεσία: Αντρέι Κοντσαλόφσκι. Παίζουν: Γιουλίγια Βισότσκαγια, Βλαντισλάφ Κομάροβ, Γιούλια Μπουρόβα.

Σε μια πόλη της Σοβιετικής Ένωσης, οι εργάτες ενός εργοστασίου απεργούν για να διαμαρτυρηθούν για την ακρίβεια… και έρχονται αντιμέτωποι με τη βία του κομμουνιστικού καθεστώτος. Η ταινία βασίζεται σε αληθινά γεγονότα.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b