MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΚΘΕΣΗ

Η Αγάπη ενώνει τις Γενιές: Ανοιχτή πρόσκληση συμμετοχής σε έκθεση διαγενειακής φωτογραφίας στην Τεχνόπολη

Η ΑΝΤΑΜΑ ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ,, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα των Ηλικιακά Μεγαλύτερων Ανθρώπων, προσκαλεί μικρούς και μεγάλους να φωτογραφηθούν μαζί, λαμβάνοντας μέρος στην έκθεση διαγενειακής φωτογραφίας, «Η Αγάπη ενώνει τις Γενιές», που θα πραγματοποιηθεί στην Τεχνόπολη.

Η Αγάπη ενώνει τις Γενιές: Ανοιχτή πρόσκληση συμμετοχής σε έκθεση διαγενειακής φωτογραφίας στην Τεχνόπολη
Φωτογραφία: Askar Abayev/pexels
Monopoli Team

Η ΑΝΤΑΜΑ ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ, σε μία προσπάθεια ανάδειξης της σημασίας που έχει η αγάπη μεταξύ των ανθρώπων διαφορετικών ηλικιών, σας προσκαλεί να συμμετάσχετε στη Διαγενεακή Έκθεση Φωτογραφίας με θέμα «Η Αγάπη ενώνει τις Γενιές», η οποία θα πραγματοποιηθεί στα πλαίσια του 1ου φεστιβάλ «Μονοπάτια Ζωής», 15 & 16 Οκτωβρίου 2022, στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων.

Οι φωτογραφίες που θα συγκεντρωθούν θα κοσμήσουν τον περιβάλλοντα χώρο της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων, με σκοπό να:
  • αναδείξουν την αξία και τη δύναμη της Διαγενεακής Επαφής και
  • μιλήσουν, για πρώτη φορά, για μία Ελληνική Κοινωνία Συμπεριληπτική και ταυτόχρονα Ανοικτή προς τους ανθρώπους όλων των Ηλικιών!

Το φεστιβάλ «Μονοπάτια Ζωής» αποτελεί μία πρωτοβουλία της ΑΝΤΑΜΑ, πραγματοποιείται για 1η φορά στην Ελλάδα, και στόχο έχει την κινητοποίηση & ενδυνάμωση των Ηλικιακά Μεγαλύτερων Ανθρώπων ώστε να παραμείνουν κοινωνικά δραστήριοι, αγκαλιάζοντας συγχρόνως και τις νεότερες γενιές. Για το 2ήμερο, περισσότερες από 20 Οργανώσεις/Φορείς της Κοινωνίας των Πολιτών συνεργάζονται και θα υλοποιήσουν εκπαιδευτικά, ψυχαγωγικά εργαστήρια, εκδηλώσεις και ενημερωτικές ομιλίες για τους ηλικιακά μεγαλύτερους ανθρώπους, αλλά και διαγενεακές δράσεις μαζί με τις νεότερες γενιές. Μέσα από όλες τις δράσεις το Φεστιβάλ, το οποίο τελεί υπό την Αιγίδα του Δήμου Αθηναίων, θα λειτουργήσει ως μία «ΦΩΝΗ» κατά του Ηλικιακού Ρατσισμού, υπέρ μίας κοινωνίας συμπεριληπτικής προς όλους.

Όροι Συμμετοχής στην Διαγενεακή Έκθεση
  • Η πρόσκληση είναι ανοιχτή σε όλους, μικρούς & μεγάλους κάθε ηλικίας. Άτομα κάτω των 18 ετών, τεκμαίρεται ότι έχουν την συγκατάθεση των νόμιμων κηδεμόνων τους.
  • Κάθε συμμετέχων μπορεί να υποβάλει μόνο 1 φωτογραφία, η οποία θα πρέπει να απεικονίζει τουλάχιστον δύο (2) έμβια προσώπα/ζώα διαφορετικών γενεών, για τα οποία ο συμμετέχων έχει τη συγκατάθεση τους για χρήση των προσωπικών τους δεδομένων
  • Η φωτογραφία υποβάλλεται σε μορφή JPEG/PNG,  Ανάλυση min 5MP,  Μέγεθος αρχείου max 5MB.
  • Αποστολή φωτογραφίας: [email protected]
  • Υποβολή συμμετοχών έως 1η Οκτωβρίου 2022.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΚυριακές στην Αθήνα: Οι δωρεάν δράσεις του Δήμου Αθηναίων για όλη την οικογένεια επιστρέφουν τον Σεπτέμβριο12.09.2018

«Η Αγάπη ενώνει τις Γενιές»: Μικροί-Μεγάλοι, μαζί, βγάλτε την πιο όμορφη φωτογραφία σας!

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Περισσότερες πληροφορίες: www.antama.gr/diageneaki-ekthesi.php

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b