MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Τι θα δούμε στην τηλεόραση την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου

Αυτές είναι οι ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου.

Monopoli Team

21.00 Normandie Nue στο COSMOTE CINEMA 1HD

Δραματική Κομεντί γαλλικής παραγωγής 2018.

Σκηνοθεσία: Φιλίπ Λε Γκε. Παίζουν: Φρανσουά Κλουζέ,Φρανσουά – Ξαβιέ Ντεμεζόν,Τόμπι Τζόουνς

Ο δήμαρχος ενός γαλλικού χωριού πασχίζει μάταια να αφυπνίσει τους πολιτικούς για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η κοινότητά του. Ωστόσο, η εμφάνιση ενός διάσημου Αμερικανού φωτογράφου στην περιοχή μπορεί να αποβεί σωτήρια.

22:00 San Andreas: Επικίνδυνο Ρήγμα (San Andreas) στο STAR

Περιπέτεια αμερικανικής παραγωγής 2015.

Σκηνοθεσία: Μπραντ Πέιτον. Παίζουν: Ντουέιν Τζόνσον, Κάρλα Γκουτζίνο, Αλεξάντρα Νταντάριο, Πολ Τζιαμάτι, Κάιλι Μινόγκ.

Το πρόγραμμα μεταδίδεται με υπότιτλους. Περιπέτεια αμερικανικής παραγωγής 2015. Μετά την ενεργοποίηση του θανάσιμου ρήγματος του Αγίου Ανδρέα και τον σεισμό 9 ρίχτερ, που προκάλεσε στην Καλιφόρνια, ένας διασώστης πιλότος ελικοπτέρου και η εν διαστάσει σύζυγος του, αποφασίζουν να συνταξιδέψουν από το Λος Άντζελες στο Σαν Φρανσίσκο, για να σώσουν τη μοναχοκόρη τους. Αλλά το επικίνδυνο ταξίδι τους προς τα βόρεια είναι μόνο η αρχή. Τη στιγμή, που πιστεύουν πως τα χειρότερα πέρασαν, θα συνειδητοποιήσουν πως τα δύσκολα μόλις ξεκίνησαν.

21.45 Mamma Mia! Here We Go Again στον ΑΝΤ1

Μιούζικαλ, αμερικάνικης και βρετανικής παραγωγής 2018.

Σκηνοθεσία: Ολ Πάρκερ. Παίζουν: Λίλι Τζέιμς, Αμάντα Σέιφριντ, Μέριλ Στριπ, Ντόμινικ Κούπερ, Κριστίν Μπαράνσκι, Πιρς Μπρόσναν, Κόλιν Φερθ, Στέλαν Σκάρσγκαρντ, Σερ, Τζούλι Γουόλτερς.

Πέντε χρόνια μετά την αποκάλυψη για την ύπαρξη των τριών πατεράδων της Σόφι, η παρέα των Σαμ , Χάρι και Μπιλ μαζεύεται στο νησί, καθώς η κόρη τους ετοιμάζεται να ανοίξει το δικό της ξενοδοχείο με το όνομα «kalokairi». Καθώς η μητέρα της έχει φύγει από τη ζωή, θα ζητήσει τη βοήθεια των πιστών φιλενάδων της και κάπως έτσι θα μάθει ακόμη περισσότερα μυστικά για το παρελθόν της μητέρας της και για την ανεπανάληπτη γιαγιά της.

23:00 Το Σμόκιν Της Συμφοράς (The Tuxedo) στο SKAI

Κωμωδία δράσης αμερικανικής παραγωγής 2002.

Σκηνοθεσία: Κέβιν Ντόνοβαν. Σενάριο: Φιλ Χέι. Παίζουν: Τζάκι Τσαν, Τζένιφερ Λαβ Χιούιτ, Τζέισον Άιζακς, Ντέμπι Μαζάρ, Ντάνιελ Κας.

Ο Τζίμι Τονγκ είναι ένας συνηθισμένος οδηγός ταξί, μέχρι τη στιγμή που φορά κατά τύχη το Σμόκιν της Συμφοράς, ένα κοστούμι αξίας δύο δισεκατομμυρίων δολαρίων με υπερφυσικές ιδιότητες, το οποίο τον μετατρέπει σε τολμηρό κατάσκοπο. Φορώντας το πολυτελές σμόκιν, μπαίνει μαζί με την όμορφη συνέταιρό του στον επικίνδυνο κόσμο της διεθνούς κατασκοπίας.

23:00 Αντίστροφη Μέτρηση (Countdown) στο OPENTV

[Περιέχει σκηνές με βία και ακατάλληλη φρασεολογία]

Θρίλερ, αμερικανικής παραγωγής 2019.

Σκηνοθεσία: Τζάστιν Ντεκ. Σενάριο: Τζάστιν Ντεκ. Παίζουν: Ελίζαμπεθ Λάιλ, Τζόρνταν Κάλογουεϊ, Ταλίθα Μπέιτμαν.

Η Κιν Χάρις, μια πρόσφατα διορισμένη νοσοκόμα κατεβάζει μια εφαρμογή στο κινητό της με σκοπό να διασκεδάσει το άγχος της. Η εφαρμογή προβλέπει τον θάνατο κι όταν μετά από λίγο τής δίνει μόλις… τρεις μέρες ζωής, μια φιγούρα αρχίζει να τη στοιχειώνει. Τώρα η Κιν πρέπει να βιαστεί για να βρει τρόπο να σώσει τον εαυτό της.

22.00 Ann Rule’s A Murder to Remember στο COSMOTE CINEMA 2HD

[Περιέχει σκηνές με βία]

Θρίλερ αμερικανικής παραγωγή 2020.

Σκηνοθεσία: Ρόμπιν Γκίβενς, Παίζουν: Μάντι Νίκολς,Κάρολιν ΜακΚόρμικ,Λέσλι Χέντριξ.

Η εκδρομή ενός ζευγαριού παίρνει απρόσμενη τροπή όταν ο σύζυγος καταλήγει νεκρός και η γυναίκα μένει μόνη της μέσα στην ερημιά. Χωρίς επιλογή, δέχεται τη βοήθεια ενός αινιγματικού αγνώστου κι εμπιστεύεται τη ζωή της στα χέρια του.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b