MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Τι θα δούμε στην τηλεόραση την Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου

Αυτές είναι οι ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση την Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου.

Monopoli Team

21.00 Μις Με Το Ζόρι 2: Κυκλοφορεί Και Οπλοφορεί (Miss Congeniality: Armed & Fabulous) στο OPENTV

Ρομαντική κωμωδία, αμερικανικής παραγωγής 2005.

Σκηνοθεσία: Τζον Πάσκουιν. Σενάριο: Μαρκ Λόρενς, Παίζουν: Σάντρα Μπούλοκ, Ρετζίνα Κινγκ, Ενρίκε Μουρτσιάνο, Ουίλιαμ Σάτνερ.

Με τα φώτα της δημοσιότητας στραμμένα πάνω της, η Γκρέισι έχει καταλήξει να αφιερώνει περισσότερο χρόνο στα ινστιτούτα ομορφιάς και στην προώθηση του νέου της βιβλίου παρά στο επαγγελματικό της καθήκον. Όμως, η απαγωγή της νικήτριας και του παρουσιαστή των προηγούμενων καλλιστείων θα την επαναφέρουν στη σκληρή πραγματικότητα. Θα έρθει, όμως, σε σύγκρουση με τους προϊσταμένους της στο FBI, οι οποίοι δεν δείχνουν πλέον εμπιστοσύνη στις ικανότητές της.

21.00 Daredevil στο COSMOTE CINEMA 1HD

Περιπέτεια, αμερικανικής και ελβετικής παραγωγής 2003.

Σκηνοθεσία: Μαρκ Στίβεν Τζόνσον, Παίζουν: Μπεν Άφλεκ,Τζένιφερ Γκάρνερ,Κόλιν Φάρελ.

Αν κι ο δικηγόρος Ματ Μέρντοκ είναι τυφλός, οι άλλες αισθήσεις του λειτουργούν με υπερφυσική οξύτητα. Και ενώ τη μέρα εκπροσωπεί τους αδυνάμους, τη νύχτα μεταμορφώνεται σε μασκοφόρο εκδικητή αποφασισμένο να αποδώσει δικαιοσύνη.

22.00 Κόκκινο Σπουργίτι (Red Sparrow) στο STAR

[Περιέχει σκηνές βίας και σεξουαλικές σκηνές]

Κατασκοπευτικό θρίλερ, αμερικανικής παραγωγής 2018.

Σκηνοθεσία: Φράνσις Λόρενς, Παίζουν: Τζένιφερ Λόρενς, Τζόελ Έντγκερτον, Τζέρεμι Άιρονς, Μαίρη – Λουίζ Πάρκερ, Σαρλότ Ράμπλινγκ.

Η Ντομίνικα Εγκόροβα γίνεται, ενάντια στη θέλησή της, «σπουργίτι», δηλαδή μία εκπαιδευμένη σαγηνεύτρια στις υπηρεσίες της Ρωσικής Ασφάλειας. Η Ντομίνικα μαθαίνει πώς να χρησιμοποιεί το κορμί της σαν όπλο, ενώ παράλληλα προσπαθεί σκληρά προκειμένου να μην χάσει τον εαυτό της, κατά τη διάρκεια της απάνθρωπης εκπαίδευσής της. Βρίσκοντας τη δύναμή της μέσα σε ένα άδικο σύστημα, αναδεικνύεται ως μία από τις πιο σημαντικές παρουσίες για το πρόγραμμα. Ο πρώτος στόχος της είναι ο Νέιτ Νας, ένας αξιωματικός της CIA, ο οποίος χειρίζεται τις πιο δύσκολες υποθέσεις της Ρωσικής Υπηρεσίας. Οι δύο νέοι συνεργάτες μπλέκονται σε ένα φαύλο κύκλο έλξης και εξαπάτησης, ο οποίος απειλεί να καταστρέψει τις καριέρες τους, τις συμμαχίες τους καθώς και την ασφάλεια των δύο χωρών.

22.00 Τι Βλέπουμε όταν Κοιτάμε τον Ουρανό; στο COSMOTE CINEMA 2HD

Δραματική, γεωργιανής και γερμανικής παραγωγής 2022.

Σκηνοθεσία: Αλεξάντρ Κομπερίτζε, Παίζουν: Γκιόργκι Αμπρολάτζε, Άνι Καρσελάτζε, Ολίκο Μπαρμπακάτζ.

Σε μια πόλη της Γεωργίας, ο Γκιόργκι και η Λίζα ερωτεύονται με την πρώτη ματιά. Μα πριν το πρώτο ραντεβού τους, ένα ξόρκι αλλάζει την εξωτερική τους εμφάνιση. Θα καταφέρουν να βρεθούν ξανά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑCOSMOTE TV: Σεπτέμβριος με 27 συναρπαστικές τηλεοπτικές πρεμιέρες12.09.2018

23:00 The Way Back στο SKAI

[Το πρόγραμμα περιέχει σκηνές με βία και απρεπή εκφορά του λόγου]

Περιπέτεια δράσης, αμερικανικής παραγωγής 2010.

Σκηνοθεσία: Πίτερ Γουίαρ. Σενάριο: Πίτερ Γουίαρ, Παίζει: Εντ Χάρις, Κόλιν Φάρελ, Τζιμ Στέρτζες, Σίρσα Ρόναν.

Το 1939, τρεις γενναίοι άνδρες κατορθώνουν κάτι που θεωρούνταν σχεδόν αδύνατον: να αποδράσουν από ένα στρατόπεδο καταναγκαστικής εργασίας στη Σιβηρία. Στην πορεία τους προς την ελευθερία θα αντιμετωπίσουν φοβερές κακουχίες όπως το κρύο, την πείνα, τα κουνούπια, μια ατέλειωτη πορεία μέσα από τα Ιμαλάια, αλλά και πολλά ηθικά διλήμματα.

21.30 Που Χάθηκες, Μπερναντέτ; (Where’d You Go Bernadette?) στον ΑΝΤ1

Κωμωδία, αμερικάνικης παραγωγής 2019.

Σκηνοθεσία: Ρίτσαρντ Λινκλέιτερ, Παίζουν: Κέιτ Μπλάνσετ, Μπίλι Κράνταπ, Κρίστεν Γουίγκ, Έμμα Νέλσον, Λώρενς Φίσμπερν, Τζούντι Γκριρ.

Η Μπερναντέτ Φοξ τα έχει όλα: έναν τρυφερό σύζυγο, μια γλυκύτατη κόρη και μια υπέροχη ζωή. Παρ’ όλ’ αυτά, η Μπερναντέτ μισεί τον κόσμο. Μισεί να μένει σπίτι της, αλλά περισσότερο από όλα, μισεί τους άλλους γονείς στο σχολείο της κόρης της, της 15χρονης Μπι. Θεωρεί ότι το μόνο που λείπει από τη ζωή της είναι η περιπέτεια. Όταν εξαφανίζεται πριν από ένα προγραμματισμένο οικογενειακό ταξίδι στην Ανταρκτική, η 15χρονη κόρη της θα κάνει τα πάντα για να την εντοπίσει, ανακαλύπτοντας στην πορεία συγκλονιστικά στοιχεία από το παρελθόν της μητέρας της.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b