MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Τι θα δούμε στην τηλεόραση τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου

Αυτές είναι οι ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου.

Monopoli Team

22.00 Ουρανοξύστης (Skyscraper) στο STAR

[Περιέχει σκηνές βίας]

Περιπέτεια, αμερικανικής και Χονγκ Κονγκ συμπαραγωγής 2018.

Σκηνοθεσία: Ρόσον Μάρσαλ Θάρμπερ. Παίζουν: Ντουέιν Τζόνσον, Νεβ Κάμπελ, Τσιν Χαν. Σκηνοθεσία: Ρόσον Μάρσαλ Θάρμπερ.

Στις 20 Απριλίου του 2010, μία από τις μεγαλύτερες οικολογικές καταστροφές συνέβη στο Deepwater Horizon στον Κόλπο του Μεξικό, όταν εξαιτίας μιας βλάβης σε μια πλατφόρμα άντλησης πετρελαίου, προκλήθηκε μια τρομακτική έκρηξη και εκατομμύρια τόνοι πετρελαίου χύθηκαν στη θάλασσα. Η συγκεκριμένη καταστροφή έμελλε να είναι η μεγαλύτερη πετρελαιοκηλίδα στην ιστορία των Η.Π.Α. και από τα 126 μέλη του πληρώματος, που βρίσκονταν εκείνη τη στιγμή στο σημείο, 11 έχασαν τη ζωή τους και 17 τραυματίστηκαν σοβαρά. Η ταινία τιμά τους γενναίους άνδρες και γυναίκες, ο ηρωισμός των οποίων έμελλε να σώσει πολλά μέλη του πληρώματος και ν’ αλλάξει τις ζωές όλων, για πάντα.

23:00 Κωδικός Geronimo (Code Name Geronimo) στο SKAI

[Περιέχει σκηνές με βία]

Ταινία δράσης αμερικανικής παραγωγής 2012.

Σκηνοθεσία: Τζον Στόκγουελ. Σενάριο: Κένταλλ Λάμπκιν. Παίζουν: Καμ Γκιγκάντετ, Ένσον Μάουντ, Φρέντι Ροντρίγκεζ, Xzibit, Κάθλιν Ρόμπερτσον.

Ένας κρατούμενος από το Γκουαντανάμο παρέχει στη CIA πολύτιμες πληροφορίες σχετικά με την πιθανή τοποθεσία του μυστικού κρησφύγετου του Οσάμα Μπιν Λάντεν. Με την πεποίθηση ότι έχουν βρει τον στόχο τους, οι αμερικανικές αρχές δημιουργούν μια εξαιρετική ομάδα πεζοναυτών χωρίς να τους πουν από την αρχή ότι ο στόχος τους είναι ο πιο καταζητούμενος άνθρωπος στον κόσμο. Τα μέλη της ομάδας ξεκινούν για τη αποστολή τους, που θα καταλήξει σε μια τολμηρή νυχτερινή επιδρομή για να βρουν τον Μπιν Λάντεν. Αυτή είναι η ιστορία του πιο συναρπαστικού και μεγαλύτερου ανθρωποκυνηγητού που έγινε ποτέ.

21:00 Mις… Με Το Ζόρι (Miss Congeniality) στο OPEN

Κωμωδία αμερικανικής παραγωγής του 2000.

Σκηνοθεσία: Ντόναλντ Πέτρι. Σενάριο: Ντόναλντ Πέτρι. Παίζουν: Σάντρα Μπούλοκ, Μάικλ Κέιν, Μπέντζαμιν Μπρατ.

Μια πράκτορας του F.B.I αναλαμβάνει μια μυστική αποστολή στα καλλιστεία της Αμερικής για να αποτρέψει ένα τρομοκρατικό χτύπημα εναντίον τους.

21.00 Max Payne COSMOTE CINEMA 1HD

Ταινία δράσης αμερικανικής παραγωγής του 2008. Σενάριο: Beau Thorne, Sam Lake. Παίζουν: Mark Wahlberg, Mila Kunis, Beau Bridges.

Σκηνοθεσία: Τζον Μουρ. Σενάριο: Μπο Θόρν. Παίζουν: Μαρκ Γουόλμπεργκ, Μίλα Κούνις, Μπο Μπρίτζες, Λούντακρις, Κρις Ο’ Ντόνελ, Ντόναλ Λογκ.

Ο Μαξ Πέιν είναι ένας αντισυμβατικός αστυνομικός που επί χρόνια αναζητά τους δολοφόνους της οικογένειάς του. Μια σειρά φόνων στη Νέα Υόρκη φέρνει στον δρόμο του μια όμορφη αλλά αμείλικτη εκτελέστρια, που επίσης διψά για εκδίκηση.

22:00 Η Κομπίνα (The Hustle) στον ΑΝΤ1

[ Περιέχει ακατάλληλη φρασεολογία και σκηνές σεξ]

Κωμωδία, αμερικάνικης παραγωγής 2019.

Σκηνοθεσία: Κρις Αντισον. Παίζουν: Αν Χάθαγουεϊ, Ρέμπελ Γουίλσον, Αλεξ Σαρπ, Ίνγκριντ Όλιβερ, Τίμοθι Σίμονς, Έμα Ντέιβις, Ντιν Νόρις.

H Τζόσεφιν Τσέστερφιλντ είναι η μοιραία γυναίκα με την χλιδάτη ζωή και το κοσμοπολίτικο lifestyle, η οποία λειτουργεί σαν κομψό αρπακτικό, ξαφρίζοντας διαμάντια και περιουσίες ευκατάστατων αντρών οι οποίοι πέφτουν στη γοητεία της, μέσα από τις ευρηματικές της κομπίνες. Στο δρόμο της θα βρεθεί η Πένι Ραστ που ειδικεύεται σε αυτοσχέδιες μικροκομπίνες, χωρίς στρατηγική και χωρίς φιλοδοξίες. Αρκεί η αρπαχτή να φτάνει για να τα βγάζει πέρα. Η γοητευτική Τζόσεφιν θα δει κάτι στην άξεστη και αχαλίνωτη συμπεριφορά της Πένι και μαζί θα δημιουργήσουν ένα αταίριαστο ντουέτο με στόχο την περιουσία ενός δισεκατομμυριούχου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑCOSMOTE TV: Σεπτέμβριος με 27 συναρπαστικές τηλεοπτικές πρεμιέρες12.09.2018

20.20 Το Χρονικό μιας Αθωότητας στο OSMOTE CINEMA 2HD

Δραματική ταινία, μεξικανικής και γαλλικής παραγωγής του 2015.

Σκηνοθεσία: Μισέλ Φράνκο. Παίζουν: Τιμ Ροθ,Σάρα Σάδερλαντ,Ρόμπιν Μπάρτλετ.

Ο Ντέιβιντ είναι ένας νοσηλευτής που φροντίζει ασθενείς στο τελικό στάδιο της νόσου τους. Αφοσιωμένος στο λειτούργημά του, δένεται με τους αρρώστους… αλλά το παρελθόν του κρύβει πολύ περισσότερο σκοτάδι από όσο αποκαλύπτει.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b