MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΠΟΔΡΑΣΕΙΣ

5 γραφικά ψαροχώρια για τις αποδράσεις του Σαββατοκύριακου

Ψαρόβαρκες που δένουν σε λιμανάκια, παραλιακά ταβερνάκια, πεύκα που φτάνουν μέχρι το κύμα και παραλίες με πεντακάθαρα νερά συνθέτουν το σκηνικό στα παρακάτω γραφικά ψαροχώρια που είναι ιδανικά για εκδρομή το Σαββατοκύριακο.

Πηγή: Shutterstock
Monopoli Team

Σκέφτεστε μια αποδράση για να ξεφύγετε έστω και λίγο από την καθημερινότητα και να απολαύσετε όσο καλοκαίρι μένει; Μια εκδρομή σε ένα γραφικό ψαροχώρι για να χαλαρώσετε δίπλα στη θάλασσα, να πιείτε τον καφέ σας με θέα το λιμάνι, να απολαύσετε φρέσκα ψάρια απευθείας από τα καΐκια και να κολυμπήσετε σε γαλήνιες παραλίες είναι ό,τι πρέπει αυτή την εποχή.

Εδώ σας έχουμε πέντε ωραίες ιδέες για εκδρομή στον Αργοσαρωνικό, την Πελοπόννησο, την Ήπειρο και τη Θεσσαλία. Δείτε πέντε υπέροχα χωριά πάνω στο κύμα, που είναι ιδανικά για τις αποδράσεις του Σαββατοκύριακου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΜόλυβος: Ταξίδι στο πιο γραφικό χωριό της Λέσβου12.09.2018

Πέρδικα, Αίγινα

Πολύ κοντά στην Αθήνα κι όμως νομίζεις ότι είσαι τόσο μακριά… Η Αίγινα αποτελεί μία από τις πιο κλασικές και αγαπημένες επιλογές για αποδράσεις εξπρές με άρωμα νησιού. Σε απόσταση 10 χλμ. από το λιμάνι της Αίγινας, βρίσκεται το γραφικότερο ψαροχώρι του νησιού, η Πέρδικα. Τα στενά γραφικά δρομάκια και τα κατάλευκα σπίτια με τις λουλουδιασμένες αυλές δημιουργούν ένα γοητευτικό σκηνικό, ενώ οι ψαροταβέρνες και τα ουζερί προσφέρονται για γευστικές απολαύσεις πάνω στο κύμα. Αξίζει επίσης να έρθετε εδώ για καφέ ή ποτό την ώρα του ηλιοβασιλέματος. Σας προτείνουμε να κάνετε μια βόλτα μέχρι την άκρη της χερσονήσου, προς την εκκλησία του Άγιου Σώστη, για να χαζέψετε τη θέα στο γαλάζιο.

Διαβάστε περισσότερα στο reader.gr.

Περισσότερα από Προορισμοί
VIMA_WEB3b