MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
02
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΠΟΔΡΑΣΕΙΣ

Παλαιοκαστρίτσα: Το φημισμένο θέρετρο της Κέρκυρας με την πλούσια φυσική ομορφιά

Το πιο φημισμένο τουριστικό θέρετρο της Κέρκυρας, η Παλαιοκαστρίτσα, μαγεύει τον επισκέπτη με τη φυσική ομορφιά της. Εδώ, τα πεντακάθαρα κρυστάλλινα νερά συνδυάζονται με ένα καταπράσινο τοπίο που κόβει την ανάσα.

Monopoli Team

Με καταπράσινα τοπία, παραδοσιακά χωριά, υπέροχες παραλίες, καλό φαγητό και μία από τις ομορφότερες παλιές πόλεις της Ελλάδας, η Κέρκυρα αποτελεί έναν καλοκαιρινό και όχι μόνο παράδεισο. Είναι το νησί που μπορεί να καλύψει κάθε γούστο και διάθεση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΣκόπελος: 5+1 λόγοι για να λατρέψετε το καταπράσινο νησί των Σποράδων12.09.2018

Δεν γίνεται να πάτε στην Κέρκυρα και να μην κάνετε μια βουτιά στα πεντακάθαρα και δροσερά νερά της πασίγνωστης Παλαιοκαστρίτσας, η οποία βρίσκεται στο βορειοδυτικό τμήμα του νησιού, 25 χλμ. από την πόλη της Κέρκυρας. Αυτό το παραθαλάσσιο χωριό έχει χαρακτηριστεί ως το στολίδι της Κέρκυρας κι όχι άδικα. Πρόκειται για ένα από τα ομορφότερα και πιο πολυφωτογραφημένα σημεία του νησιού. Το εντυπωσιακό φυσικό τοπίο, η πυκνή βλάστηση και μια σειρά από υπέροχες παραλίες με κρυστάλλινα νερά που χωρίζονται από μικρά ακρωτήρια, κάνουν το μπάνιο εκεί μια μοναδική εμπειρία.

Διαβάστε περισσότερα στο Reader.gr

Περισσότερα από Προορισμοί
VIMA_WEB3b