MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΠΟΔΡΑΣΕΙΣ

Σκόπελος: 5+1 λόγοι για να λατρέψετε το καταπράσινο νησί των Σποράδων

Αν στο πλάνο των διακοπών σας γράφει απόλυτη χαλάρωση και βουτιές σε γαλαζοπράσινες παραλίες, τότε η Σκόπελος είναι το ιδανικό νησί για εσάς. Το καταπράσινο νησί των Σποράδων διατηρεί την αυθεντική ομορφιά του και έχει τους δικούς του ρυθμούς που το κάνουν ιδιαίτερα ελκυστικό.

Photo by Nikola Radojcic on Unsplash
Photo by Nikola Radojcic on Unsplash
Monopoli Team

Αν και έγινε γνωστή παγκοσμίως από την ταινία «Mamma Mia», η Σκόπελος κατάφερε να διατηρήσει τη χαμηλών τόνων γοητεία και την αυθεντικότητά της. Είναι ένα νησί που μπορεί να σου προσφέρει τις πιο χαλαρές, ρομαντικές και γεμάτες εκπληκτικά τοπία και κρυστάλλινες θάλασσες διακοπές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠάργα: Η μαγεία της καλοκαιρινής Ηπείρου12.09.2018

Η Σκόπελος είναι το δεύτερο μεγαλύτερο νησί των Σποράδων και ένα από τα πιο πράσινα νησιά της Ελλάδας. Εδώ, τα πεύκα φτάνουν μέχρι το βαθύ γαλάζιο της θάλασσας δημιουργώντας εικόνες απαράμιλλης φυσικής ομορφιάς. Παρακάτω σας παραθέτουμε πέντε λόγους που θα σας πείσουν να την επιλέξετε για τις διακοπές σας.

Η Χώρα

Η πόλη της Σκοπέλου, πρωτεύουσα και λιμάνι του νησιού, είναι το πρώτο πράγμα που θα αντικρίσετε μόλις πιάσετε λιμάνι. Ο οικισμός της Σκοπέλου έχει χαρακτηριστεί διατηρητέος, με προεδρικό διάταγμα, στα τέλη της δεκαετίας του ’70. Ο λαβύρινθος από πλακόστρωτα σοκάκια, οι αυλές με τα λουλούδια, η παραδοσιακή αρχιτεκτονική (με πολλά στοιχεία δανεισμένα από το Πήλιο και τη Μακεδονία), οι πολυάριθμες εκκλησίες, το ενετικό κάστρο και η θέα στο λιμάνι από ψηλά κάνουν αυτή τη βόλτα ξεχωριστή.

Διαβάστε περισσότερα στο reader.gr.

Περισσότερα από Προορισμοί
VIMA_WEB3b