MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΦΕΣΤΙΒΑΛ

Colibri Spirit Festival στην Κέρκυρα: Σε αυτό το νέο φεστιβάλ θα συνδεθούμε με την ψυχή και το σώμα μάς

Το νέο φεστιβάλ, το Colibri Spirit Festival, με τον πιο πολύχρωμο και αρμονικό συνδυασμό δραστηριοτήτων και συναντήσεων διοργανώνεται στην παραλία Αρίλλας στην Κέρκυρα.

Colibri Spirit Festival
Monopoli Team

Φανταστείτε ένα μέρος όπου μπορείτε να συνδεθείτε και να αναζωογονηθείτε σωματικά και ψυχικά. Χρόνο που μπορείτε να δωρίσετε στον εαυτό σας για να αφυπνίσετε την εσωτερική σας σοφία. Ένα τρόπο για να «ανθίσετε» εσωτερικά και να λάμψετε. Τώρα είναι η ώρα και όλα γίνονται πραγματικότητα στο Colibri Spirit Festival.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΦεστιβάλ Μουσικής Δωματίου Σαρωνικού: Γιορτάζει 10 χρόνια με ένα πλούσιο πρόγραμμα συναυλιών στα νησιά του Σαρωνικού12.09.2018

Έξι ημέρες γεμάτες ζωντανή μουσική, yoga, διαλογισμό, εργαστήρια & ecstatic dance

Το Colibri Spirit Festival, ένα νέο φεστιβάλ που στοχεύει στην προώθηση της αίσθησης ευφορίας μέσω των εναλλακτικών μεθόδων θεραπείας για να βελτιώσει τη σχέση Νους – Ψυχή – Σώμα, με τον πιο πολύχρωμο και αρμονικό συνδυασμό δραστηριοτήτων και συναντήσεων, διοργανώνεται στο μαγικό τόπο της Κέρκυρας, στο Colibri Farm, στην παραλία του Αρίλλα. Περιτριγυρισμένοι από τη θεραπευτική ενέργεια της περιοχής και την πλούσια φύση, θα συνδεθούμε με την ψυχή και το σώμα και θα βελτιώσουμε την υγεία μας μέσω των μαθημάτων yoga, του διαλογισμού και των live performances of World & Medicine Music.

Από 11 έως και 16 Σεπτεμβρίου στο Colibri Spirit Festival πάνω από 20 διάσημοι μουσικοί, καλλιτέχνες και υπεύθυνοι εργαστηρίων από όλο τον κόσμο θα μεταφέρουν την ενέργεια και τις γνώσεις τους, συμβάλλοντας στο όραμά μας για ένα μέρος όπου μπορούμε όλοι να συνδεθούμε με την καρδιά και το σώμα.

Προσωπικότητες όπως η Putanny και ο Nixiwaka Yawanawa, αρχηγοί των ιθαγενών Yawanawá του δάσους του Αμαζονίου της Βραζιλίας, οι παγκοσμίου φήμης world music μουσικοί Nessi Gomes, Ape Chimba, Pepe Danza και Mirabi Ceiba, οι “μάγοι» του Ecstatic Dance Kareem Raihani, DJ Raio και Sophie Sofree, η πρωτοπόρος χορογράφος Αποστολία Παπαδαμάκη και πολλοί άλλοι καλεσμένοι από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Colibri Spirit Festival
11 – 16 Σεπτεμβρίου 2022
Παραλία Αρίλλα, Κέρκυρα
Αγορά εισιτηρίων εδώ.

Περισσότερα από Φεστιβάλ
VIMA_WEB3b