MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
24
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

BeReal: Το νέο app που…κοντράρει το Instagram θέλει απλά να είμαστε ο εαυτός μας

H νέα εφαρμογή που προωθεί την αυθεντικότητα και σε θέλει έτσι όπως πραγματικά είσαι.

Credits: unsplash
Monopoli Team

Το BeReal ήρθε για να βάλει τέλος στα φίλτρα και όλα όσα καλύπτουν την πραγματική, αυθεντική μας εικόνα. Αξίζει μόνο να σημειωθεί πως οι μηνιαίοι ενεργοί χρήστες της συγκεκριμένης εφαρμογής έχουν αυξηθεί κατά 315% από τις αρχές του 2022, σύμφωνα με τον έγκριτο ιστότοπο Apptopia. Πλέον αποτελεί την 4η εφαρμογή με τα περισσότερα downloads σε ΗΠΑ, Μεγάλη Βρετανία αλλά και Γαλλία. Προς τι όμως όλη αυτή επιτυχία; Και για ποιον ακριβώς λόγο ολοένα και περισσότεροι χρήστες στρέφονται προς το BeReal.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑBeReal: Η εφαρμογή που έχει κερδίσει τη Gen Z12.09.2018

Ομολογουμένως είναι μια εφαρμογή που, όπως λέγεται, ήρθε για να καταρρίψει τα τωρινά πρότυπα ομορφιάς που επικρατούν στα social media και να δώσει μια πιο αυθόρμητη και όχι στημένη καθημερινότητα. Το μότο του BeReal εξάλου έχεις ως εξής: «Σταματήστε να επιμελείστε τη δημόσια εικόνα σας». Ο τρόπος που λειτουργεί η εφαρμογή αυτή, έχει επίσης πολύ ενδιαφέρον:

Καθημερινά οι χρήστες λαμβάνουν μια ειδοποίηση με ένα μήνυμα ότι είναι «time to BeReal». Αυτή η ειδοποίηση είναι τυχαία, μπορεί να έρθει είτε απόγευμα, είτε το πρωί. Όχι σε περίεργες και μεταμεσονύχτιες ώρες. Μόλις οι χρήστες λάβουν αυτό το μήνυμα, ανεβάζουν μια εντελώς αρετουσάριστη και αφιλτράριστη φωτογραφία του εαυτού τους με το τι κάνουν εκείνη ακριβώς τη στιγμή.

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr.

Περισσότερα από Περίεργα
VIMA_WEB3b