MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
18
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

BeReal: Η εφαρμογή που έχει κερδίσει τη Gen Z

Το BeReal είναι το μέσο κοινωνικής δικτύωσης χωρίς φίλτρα, χωρίς emoji και χωρίς τη δυνατότητα να επεξεργαστείς τις φωτογραφίες σου.

Credits: Unsplash
Monopoli Team

Το BeReal βρέθηκε πρώτη φορά στο app store το 2020, αλλά έγινε περισσότερο γνωστό φέτος, με τα downloads να έχουν αυξηθεί κατά 315% από την αρχή της χρονιάς. Η βασική ιδέα πίσω από την εφαρμογή είναι η αυθεντικότητα και ο αυθορμητισμός, να δείξεις δηλαδή στους φίλους σου την πραγματική σου καθημερινότητα, χωρίς φίλτρα, χωρίς να υπερ-αναλύεις και χωρίς να έχεις χρόνο να «στήσεις» τις δημοσιεύσεις σου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΑπό πού πήρε το Bluetooth το όνομά του;12.09.2018

Το BeReal δουλεύει με τον εξής τρόπο: κάθε μέρα αλλά διαφορετική ώρα, όλοι οι χρήστες λαμβάνουν μια ειδοποίηση. Από τη στιγμή που το κινητό τους χτυπήσει, έχουν 2 μόλις λεπτά για να τραβήξουν μία φωτογραφία με την μπροστινή και με την πίσω κάμερα του κινητού τους- δηλαδή ουσιαστικά ό,τι βρίσκεται μπροστά τους και την αντίδρασή τους σε αυτό. Δεν μπορείς να επεξεργαστείς τις φωτογραφίες που έβγαλες, ενώ οι φίλοι σου ειδοποιούνται αν κάνεις πάνω από μία προσπάθεια, αν για παράδειγμα η πρώτη φωτογραφία που τράβηξες, δεν σου άρεσε και ήθελες να βγάλεις κι άλλη.

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr.

Περισσότερα από Περίεργα
VIMA_WEB3b