MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
SHOWBIZ

Η Serena Williams μιλά στη Selena Gomez για τη σημασία της ψυχικής υγείας

H συνέντευξη έγινε στο πλαίσιο εκστρατείας που έχει ξεκινήσει η Selena Gomez για την ψυχική υγεία.

@selenagomez @serenawilliams
Monopoli Team

Είναι γνωστό πως η Selena Gomez, η οποία πριν λίγες ημέρες έκλεισε τα 30, αντιμετωπίζει εδώ και χρόνια διαταραχές στην ψυχική της υγεία. Είναι κάτι για το οποίο εχει μιλήσει πολλές φορες ανοιχτά στο κοινό της προκειμένου να ευαισθητοποιήσει και να ενημερωσει για σχετικά θεματα. Η σημασια της φροντίδας της ψυχικής μας υγείας άλλωστε έχει γίνει πιο επιτακτική από ποτέ, και είναι σημαντικό όταν επικοινωνείται από διάσημες προσωπικότητες με μεγάλη επίδραση στο ευρύ κοινό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟ Εμμανουήλ Καραλής κάνει διάλειμμα από την αγωνιστική δράση: «Βυθίστηκα σε κατάθλιψη για αρκετό καιρό»12.09.2018

Έτσι λοιπόν η Gomez έχει ξεκινήσει μια σειρά από συνεντεύξεις μέσα από την πλατφόρμα της Wondermind με θέμα την ψυχική υγεία και αυτήν την φορά, καλεσμένη ήταν η κορυφαία τενίστρια Serena Williams. Αφορμή αποτέλεσε η απόφαση της 40χρονης πλέον Williams να εγκαταλείψει το τένις και να εστιάσει στην οικογένεια και τον εαυτό της.

Η Williams μίλησε ανοιχτά στην Gomez σε μια προσωπική συζήτηση σχετικά με τον καθορισμό ορισμένων «σοβαρών ορίων» στη ζωή της.

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b