ΝΕΑ
Ο Εμμανουήλ Καραλής κάνει διάλειμμα από την αγωνιστική δράση: «Βυθίστηκα σε κατάθλιψη για αρκετό καιρό»
Προσθήκη ως αγαπημένη πηγήΟ Εμμανουήλ Καραλής με ανάρτησή του αποκάλυψε πως στη διάρκεια της σεζόν «βυθίστηκα σε άγχος και κατάθλιψη για αρκετό καιρό». Τι έγραψε ο 24χρονος πρωταθλητής του επί κοντώ.
Monopoli Team
19.08.2022
A
A
Ο Εμμανουήλ Καραλής μετά τον αποκλεισμό του από τον τελικό του επί κοντώ στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Μονάχου, αναφέρθηκε σε ψυχικά προβλήματα.
Και με ανάρτησή του το πρωί της Παρασκευής με ανάρτησή του αποκάλυψε πως στη διάρκεια της σεζόν, έπαθε κρίση πανικού που «κατά συνέπεια με έκανε να βυθιστώ σε άγχος και κατάθλιψη για αρκετό καιρό».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΗ Lily-Rose Depp ποζάρει topless σε μια υπέροχη φωτογράφιση-tribute στο 199912.09.2018
Αναλυτικά η ανάρτηση του Καραλή
“Έπειτα από ένα τραυματισμό που υπέφερα κατά τη διάρκειας της σεζόν στον κλειστό στίβο, ακολούθησαν μια σειρά από περιστατικά που κατάφεραν να μειώσουν εντελώς το ηθικό μου. Για πρώτη φορά φέτος έπαθα μια πλήρη κρίση πανικού, που κατά συνέπεια με έκανε να βυθιστώ σε άγχος και κατάθλιψη για αρκετό καιρό”.
Διαβάστε περισσότερα στο gazzetta.gr.
A
A
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
Προσθήκη του monopoli.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Family Weekend: 10 προτάσεις δημιουργικής διασκέδασης με τα παιδιά
Λυδία Σέρβου: Όσο πιο ειλικρινής είσαι, τόσο πιο πολύ μπορεί κάποιος να ταυτιστεί
Γιορτή της Μητέρας: 5+1 διευθύνσεις για να “γιορτάσεις” τη μαμά σου
Stop Scrolling: Από το Met Gala του 1% μέχρι τον Μπέο του 100% ελληνικού παραλογισμού
Με Οσκαρική Bob Dylan διάθεση – Tι βλέπουμε αυτό το ΣΚ στην TV
Θέατρο, συναυλίες, φεστιβάλ, πάρτυ: Η ατζέντα του Σαββατοκύριακου 9-10 Μαΐου
Σαββατοκύριακο χωρίς πορτοφόλι: Η Αθήνα μετά τα μεσάνυχτα, πάρτι και όλα όσα θα κάνουμε δωρεάν
Το νερό επιστρέφει στις «Ομπρέλες» του Γιώργου Ζογγολόπουλου στο MOMUS
O Yann Marussich στο Θέατρο NOŪS με την τελετουργική performance «AGOKWA»
Athens Photo World 2026: Μεγάλο open party για τα εγκαίνια των θερινών εκθέσεων στη Στοά Αρσακείου