MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Το αυτοκίνητο του ενός εκατ. του Brooklyn Beckham θα το ζήλευε και ο David

Ο Brooklyn Beckham φαίνεται πίσω από το τιμόνι μιας σπάνιας και πανάκριβης McLaren P1, ενός πανάκριβου και σπάνιου αυτοκινήτου.

Πηγή: Abaca press
Monopoli Team

Είναι σαφές ότι ο 23χρονος Brooklyn Beckham ποτέ του δεν στερήθηκε τίποτα. Πώς θα γινόταν άλλωστε, έχοντας μεγαλώσει σε ένα «βασιλικό περιβάλλον» με γονείς τους David και Victoria Beckham; Ωστόσο, από μικρή ηλικία αποφάσισε ότι δεν θέλει να αγκιστρωθεί στα εύκολα.

Ήδη στα 14 του, αφού έκανε γνωστό ότι το μέλλον του δεν επρόκειτο να συνδεθεί με το ποδόσφαιρο, άρχισε να κάνει τα πρώτα του βήματα στο μόντελινγκ και να το συνδυάζει, δουλεύοντας τα Σαββατοκύριακα σε μια καφετέρια στο Λονδίνο. Και ενώ η καριέρα του ως μοντέλο απογειώθηκε, φρόντισε να εκπαιδευτεί και ως φωτογράφος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑH Εmma Watson είναι η νέα ambassador της Prada Beauty12.09.2018

Προφανώς, η δουλειά του μπροστά στην κάμερα ήταν πιο εντυπωσιακή από την καλλιτεχνική του δουλειά ως φωτογράφος, έχοντας πρωταγωνιστήσει σε εξώφυλλα της Vogue ή σε διάφορες διαφημιστικές καμπάνιες, ενώ τον τελευταίο καιρό προσπαθεί να βγάλει χρήματα δουλεύοντας ως σεφ. Ή τουλάχιστον έτσι λέει.

Διαβάστε περισσότερα στο Insider.gr

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b