MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

H Εmma Watson είναι η νέα ambassador της Prada Beauty

O οίκος Prada ετοιμάζεται σε λίγο καιρό να κάνει ένα εντυπωσιακό launch με προϊόντα ομορφιάς και δεν θα μπορούσε να κάνει καλύτερη επιλογή ambassador για την πρώτη του καμπάνια.

Monopoli Team

O οίκος Prada έκανε την επίσημη ανακοίνωση της συνεργασίας τους με την Emma Watson μέσα από ένα Instagram post. Στο post η αγαπημένη ηθοποιός ποζάρει με ένα cool pixie look, με natural μακιγιάζ και ένα ιδιαίτερο eyeliner που τονίζει το βλέμμα της.

Η κομψότητα και η minimnal αισθητική της φωτογραφίας μας προδιαθέτει για το ύφος της πρώτης καμπάνιας της σειράς. Στη λεζάντα της φωτογραφίας o oίκος έγραψε: “Η Prada ανακοινώνει ότι η @emmawatson θα είναι η νέα ambassador της Prada Beauty. Η Βρετανίδα ηθοποιός, ακτιβίστρια και καλλιτέχνης ενσαρκώνει την ουσία μιας πολυδιάστατης γυναίκας “Prada””.

O οίκος έχει δημιουργήσει έναν Instagram λογαριασμό, το “Prada Beauty” και έχει ανεβάσει κάποια teasing video που μας δίνουν μια πρώτη γεύση από την υψηλή αισθητική που πρόκειται να έχουν οι σειρές. To τελευταίο όμως post με πρωταγωνίστρια την Emma Watson μας κάνει να αναμένουμε με μεγαλύτερη χαρά τα προϊόντα ομορφιάς με την μοναδική υπογραφή της Prada.

Διαβάστε περισσότερα στο Jenny.gr 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑH Zoë Kravitz μιλά τη σχέση της με τον Channing Tatum, τον Will Smith και το σκηνοθετικό της ντεμπούτο12.09.2018

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b