MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΠΟΔΡΑΣΕΙΣ

Μυλοκοπή: Η εξωτική παραλία του Κορινθιακού μία ώρα μακριά από την Αθήνα

Σε απόσταση μίας ώρας και κάτι από την Αθήνα και μόλις 20 λεπτά από το Λουτράκι, η Μυλοκοπή είναι μια υπέροχη, «διπλή» παραλία που σου δίνει στην αίσθηση ότι βρίσκεσαι σε κάποιο εξωτικό νησί. Βρίσκεται μέσα σε ένα καταπληκτικό πευκόφυτο τοπίο και είναι ιδανική για μονοήμερη εκδρομή.

Πηγή: Shutterstock
Monopoli Team

Σε απόσταση αναπνοής από την Αθήνα υπάρχουν παραλίες – διαμάντια για όσους θέλουν να νιώσουν σαν σε διακοπές σε νησί. Ένα τέτοιο μέρος είναι η Μυλοκοπή, ένας μικρός παράδεισος, μόλις 100 χλμ. από το κέντρο της Αθήνας, που περιμένει όσους θέλουν να χαλαρώσουν σε μια παραλία εξωτικής ομορφιάς χωρίς ξαπλώστρες και beach bar.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΣκόπελος: 5+1 λόγοι για να λατρέψετε το καταπράσινο νησί των Σποράδων12.09.2018

Η «μικρή Βοϊδοκοιλιά» της Κορινθίας, όπως την αποκαλούν, βρίσκεται μέσα σε ένα καταπληκτικό πευκόφυτο τοπίο που συνδυάζει βουνό και θάλασσα. Αν και απέχει μόλις 20 λεπτά από το Λουτράκι, αυτή η παραλία θα σας δώσει την αίσθηση ότι βρίσκεστε σε κάποιο μακρινό νησί.

Καταπράσινα πεύκα που φτάνουν μέχρι τη θάλασσα και κρυστάλλινα, τιρκουάζ νερά συνθέτουν το σκηνικό σε αυτή την πανέμορφη, «διπλή» παραλία του Κορινθιακού Κόλπου, που ανήκει στον δήμο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων. Η παραλία είναι χωρισμένη σε δύο κομμάτια εξαιτίας ενός σεισμού που έγινε κατά τους αρχαίους χρόνους. Η μία πλευρά της έχει σκουρόχρωμη αμμουδιά, ενώ στην άλλη υπάρχουν εντυπωσιακές ρηγματώδεις πλάκες.

Διαβάστε περισσότερα στο reader.gr.

Περισσότερα από Προορισμοί
VIMA_WEB3b