MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Αντετοκούνμπο: Μέχρι τα 18 δεν είχε ιατρική περίθαλψη, θέλει να την προσφέρει σε όσους δεν την έχουν (vids)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θέλει να προσφέρει στους άλλους ό,τι δεν είχε ο ίδιος μεγαλώνοντας στην Αθήνα. Η νέα επένδυσή του αφορά την ιατρική περίθαλψη και όσα αναφέρει για το παρελθόν του ακούγονται συγκλονιστικά.

Monopoli Team

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει επιλέξει έναν διαφορετικό τρόπο για να γιορτάσει το παρελθόν του. Δεν επιχειρεί να το διαγράψει. Δεν μπορεί. Το βίωσε. Προσπαθεί να αποτρέψει άλλους ανθρώπους να βιώσουν τις ίδιες κακές εμπειρίες.

Και το κάνει με πράξεις. Η πιο πρόσφατη αφορά το δικαίωμα στην ιατρική περίθαλψη. Μία «μαύρη» σελίδα στις Ηνωμένες Πολιτείες, αφού κάθε ιατρική συμβουλή ή εξέταση, κοστίζει αρκετά. Και ο Greek Freak σκοπεύει να το αλλάξει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟ Johnny Depp μεταμορφώνεται σε Βασιλιά Λουδοβίκο και αυτός είναι ο πρώτος ρόλος μετά τη δικαστική διαμάχη12.09.2018

«Προσιτή ιατρική περίθαλψη για όλους, ανεξάρτητα από την τοποθεσία, την περίσταση, τη φυλή. Μεγαλώσαμε δίχως να έχουμε πρόσβαση σε προσιτή ιατρική περίθαλψη, εγώ και η οικογένεια μου ως παράνομοι μετανάστες δεν είχαμε πρόσβαση σε κάτι τέτοιο», είπε ο Giannis στην Milwaukee Journal αναφορικά με τη νέα επένδυση, την οποία έκανε και έχει σκοπό να προσφέρει βοήθεια σε όποιον τη χρειάζεται.

Διαβάστε περισσότερα στο Gazzetta.gr

Περισσότερα από Επίκαιρα
VIMA_WEB3b