MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Η Lady Gaga μίλησε υπέρ των gay γάμων και των αμβλώσεων κατά τη διάρκεια συναυλίας της

Η βραβευμένη με Γκράμι ερμηνεύτρια, Lady Gaga, ξεκίνησε την περιοδεία της στις Η.Π.Α. υπερασπιζόμενη ένθερμα επί σκηνής το δικαίωμα των ομόφυλων ζευγαριών στον γάμο καθώς και το δικαίωμα στην άμβλωση.

Lady Gaga: Η διάσημη σταρ μίλησε υπέρ των gay γάμων και των αμβλώσεων κατά τη διάρκεια συναυλίας της
Monopoli Team

Η Lady Gaga εγκαινίασε την αμερικάνικη περιοδεία του «Chromatica Ball tour» στην πρωτεύουσα Ουάσινγκτον υπερασπιζόμενη το δικαίωμα στην άμβλωση και στον γάμο ανάμεσα σε άτομα του ίδιου φύλου.

Τι ακριβώς ειπώθηκε κατά τη διάρκεια της συναυλίας

Πραγματοποιώντας την εμφάνιση της σε μια sold-out συναυλία, η Αμερικανίδα σούπερ σταρ διέθεσε μια στιγμή πριν ερμηνεύσει την επιτυχία της «Edge of Glory» για να μιλήσει για την απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου των ΗΠΑ, η οποία ανέτρεψε τον νόμο Roe v. Wade καθιστώντας τις εκτρώσεις παράνομες: «Θα ήθελα να αφιερώσω αυτό το τραγούδι σε κάθε γυναίκα στην Αμερική. Σε κάθε γυναίκα που πρέπει να ανησυχεί για το σώμα της αν μείνει έγκυος. Προσεύχομαι αυτή η χώρα να αντισταθεί και να μην σταματήσει έως ότου διορθωθούν τα πράγματα». 

Έπειτα έπαιξε μια ακουστική εκδοχή του τραγουδιού προσθέτοντας πως «Δεν θέλω να είμαι απαισιόδοξη, αλλά υπάρχουν κάποια πράγματα που είναι σημαντικότερα από τη βιομηχανία του θεάματος». 

Νωρίτερα στη συναυλία, η Lady Gaga μίλησε, επίσης, για το θέμα του γάμου ανάμεσα σε άτομα του ίδιου φύλου. Πριν ξεκινήσει να παίζει το «Born This Way» το οποίο και αποκάλεσε έναν ύμνο για την ισότητα. Συγκεκριμένα ανέφερε: «Μπορεί να μην είναι ο Εθνικός Ύμνος, αλλά είναι ο δικός μας Εθνικός Ύμνος». Υπερασπίστρια των ΛΟΑΤΚΙ δικαιωμάτων από το ξεκίνημα της καριέρας της, η βραβευμένη με Γκράμι ερμηνεύτρια φώναξε «Καλύτερα να μην προσπαθήσουν να τα βάλουν με τους gay γάμους σε αυτή την χώρα»!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑLady Gaga: Στο πλευρό του Χοακίν Φίνιξ για το πολυαναμενόμενο σίκουελ του «Joker»12.09.2018

Την προηγούμενη εβδομάδα η Gaga επιβεβαίωσε τις φήμες που την ήθελαν να εμφανίζεται στο πλευρό του Χοακίν Φίνιξ στο πολυαναμενόμενο σίκουελ του «Τζόκερ». H ηθοποιός-τραγουδίστρια είχε προταθεί για Όσκαρ Α’ Γυναικείου Ρόλου για τη συμμετοχή της στο μουσικό δράμα «A Star Is Born» για το οποίο κέρδισε τελικά το χρυσό αγαλματίδιο στην κατηγορία Πρωτότυπου τραγουδιού.

Πηγή: Variety

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b