MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Lady Gaga: Στο πλευρό του Χοακίν Φίνιξ για το πολυαναμενόμενο σίκουελ του «Joker»

Η Αμερικανίδα σούπερ σταρ, Lady Gaga, επιβεβαίωσε, με ένα μουσικό teaser στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τις φήμες που την ήθελαν να συμπρωταγωνιστεί με τον Χοακίν Φίνιξ στο πολυαναμενόμενο σίκουελ του «Joker».

Lady Gaga: Στο πλευρό του Χοακίν Φίνιξ για το πολυαναμενόμενο σίκουελ του «Joker»
Monopoli Team

Η Lady Gaga επιβεβαίωσε, με ένα μουσικό teaser στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τη συμμετοχή της στο πολυαναμενόμενο σίκουελ του «Joker». Στην ταινία, της οποίας ο επίσημος τίτλος είναι «Joker: Folie à Deux», η Αμερικανίδα σταρ θα πρωταγωνιστήσει απέναντι στον Χοακίν Φίνιξ, ο οποίος επιστρέφει για ακόμη μια φορά στον ρόλο που του χάρισε το Όσκαρ το 2019.

Το teaser κυριαρχείται από τον ήχο του κλασικού τραγουδιού «Cheek to Cheek» ένα κομμάτι το οποίο η Lady Gaga διασκεύασε με επιτυχία σε συνεργασία με τον θρυλικό ερμηνευτή Tόνι Μπένετ.

Οι φήμες ότι η Gaga θα παίξει στο πλευρό του Χοακίν Φίνιξ στο επερχόμενο σίκουελ, το οποίο και πρόκειται να είναι μιούζικαλ, είχαν κυκλοφορήσει ήδη από τον Ιούνιο, όταν και ο σκηνοθέτης της ταινίας, Τοντ Φίλιπς, ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό, στο Instagram, το εξώφυλλο του σεναρίου με τον υπότιτλο «Folie à Deux», φράση που αναφέρεται σε μια κοινή παραληρηματική διαταραχή. Μάλιστα, τα δημοσιεύματα ήθελαν τη βραβευμένη με Όσκαρ σούπερ σταρ να αναλαμβάνει τον ρόλο της Χάρλεϊ Κουίν, ένας χαρακτήρας που δημιουργήθηκε για πρώτη φορά στο «Batman: The Animated Series» στις αρχές της δεκαετίας του 1990. Ωστόσο κάτι τέτοιο δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί.

Μέχρι σήμερα οι πληροφορίες για το «Joker: Folie à Deux» δείχνουν να έρχονται με το σταγονόμετρο. Μόλις χθες έγινε γνωστό ότι η κυκλοφορία της ταινίας προγραμματίζεται για τις 4 Οκτωβρίου 2024.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ«Joker: Folie À Deux»: Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας του πολυαναμενόμενου σίκουελ12.09.2018

Το πρώτο «Joker» γνώρισε τεράστια επιτυχία στο box office το 2019, ξεπερνώντας το 1 δις εισπράξεις παγκοσμίως. Η ταινία του Τοντ Φίλιπς τιμήθηκε με τον Χρυσό Λέοντα στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας και κέρδισε συνολικά 11 υποψηφιότητες για Όσκαρ, συμπεριλαμβανομένης αυτής της Καλύτερης Ταινίας και Σκηνοθεσίας. Με τον πρωταγωνιστή Χοακίν Φίνιξ να βραβεύεται για την ερμηνεία του με το Όσκαρ Α’ Ανδρικού Ρόλου και την Ισλανδή συνθέτρια Hildur Guðnadóttir με το Όσκαρ Πρωτότυπης Μουσικής.

Πηγή: Variety

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b