MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
18
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΠΟΔΡΑΣΕΙΣ

Λευκάδα: Το απέραντο γαλάζιο του Ιονίου

Ιδανική για πολυήμερες διακοπές αλλά και για Σαββατοκύριακο, η Λευκάδα είναι ένα νησί που έχει κάτι για όλους. Εντυπωσιακές παραλίες με τιρκουάζ νερά, θαλάσσια σπορ που ανεβάζουν την αδρεναλίνη, μια καταπράσινη ενδοχώρα και γραφικά χωριά που κρατούν τις παραδόσεις.

Πηγή: Shutterstock
Monopoli Team

Είναι νησί, αλλά φτάνεις με αυτοκίνητο. Μια πλωτή γέφυρα ενώνει τη Λευκάδα με την ηπειρωτική Ελλάδα και την κάνει έναν ιδιαίτερα ελκυστικό προορισμό που χρόνια τώρα βρίσκεται ψηλά στις προτιμήσεις των Ελλήνων ταξιδιωτών. Το «στεριανό» νησί του Ιονίου είναι προικισμένο με εντυπωσιακά τοπία και μερικές από τις ωραιότερες παραλίες της Ελλάδας. Η ανατολική πλευρά του, με θάλασσα ήρεμη και ρηχή, προσφέρεται για οικογενειακές διακοπές, ενώ η δυτική είναι γεμάτη με εντυπωσιακές και άγριας ομορφιάς παραλίες με απότομα βράχια, λευκή άμμο και τιρκουάζ νερά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΣίφνος: Οι καλύτερες γευστικές εμπειρίες στο νησί του Τσελεμεντέ12.09.2018

Η Λευκάδα, όμως, δεν είναι μόνο οι παραλίες της. Είναι και τα ορεινά χωριά που κρατούν τις παραδόσεις και οι διαδρομές μέσα σε καταπράσινα τοπία με καταρράκτες, φαράγγια και ερειπωμένα μοναστήρια. Αξίζει να μείνετε πολλές μέρες στο νησί και να εξερευνήσετε τα πολλά του πρόσωπα. Ακολουθεί ένας μίνι οδηγός με όλα όσα πρέπει να δείτε και να κάνετε.

Διαβάστε περισσότερα στο reader.gr.

Περισσότερα από Προορισμοί
VIMA_WEB3b