MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΠΟΔΡΑΣΕΙΣ

5 καλοκαιρινές αποδράσεις της τελευταίας στιγμής κοντά στην Αθήνα

Ξεμείνατε στην Αθήνα; Δεν χρειάζεται να πάτε πολύ μακριά για να βρείτε όμορφες παραλίες και γραφικά χωριά. Διαλέξαμε και σας προτείνουμε πέντε προορισμούς μια ανάσα από την Αθήνα που είναι ιδανικοί για καλοκαιρινές αποδράσεις εξπρές.

Πηγή: Shutterstock
Monopoli Team

Το καλοκαίρι είναι στην κορύφωσή του και πολλοί έχουν ήδη αναχωρήσει για τον προορισμό που έχουν επιλέξει για τις διακοπές τους. Υπάρχουν όμως και εκείνοι που έμειναν στην Αθήνα και αναζητούν κοντινούς προορισμούς για αποδράσεις της τελευταίας στιγμής.

Αν ανήκετε στη δεύτερη κατηγορία, έχουμε για εσάς μερικές ιδέες για μίνι διακοπές στην Εύβοια, την Πελοπόννησο, την Αργοσαρωνικό και την Αττική. Με όμορφες παραλίες και πεντακάθαρα νερά, γραφικά χωριά και υπέροχα τοπία για εξερεύνηση, τα παρακάτω μέρη, που απέχουν από μία έως δύο ώρες το πολύ από την Αθήνα, αποτελούν την ιδανική επιλογή για τις αποδράσεις του Σαββατοκύριακου ή για ολιγοήμερες καλοκαιρινές διακοπές.

Μαρμάρι Ευβοίας

Μόλις μία ώρα από το λιμάνι της Ραφήνας, το Μαρμάρι στη Νότια Εύβοια είναι ιδανικό για ολιγοήμερες καλοκαιρινές αποδράσεις. Χτισμένος αμφιθεατρικά γύρω από έναν όμορφο κόλπο, ο μικρός παραθαλάσσιος οικισμός προσφέρει όλα όσα ζητάει κανείς από τις διακοπές του. Κοντά του βρίσκονται πολλά καταπράσινα χωριά, ενώ η εγγύτητα με τον ορεινό όγκο της Όχης το κάνει ιδανικό προορισμό για φυσιολάτρες και πεζοπόρους (η εξερεύνηση του καταπράσινου φαραγγιού του Δημοσάρη είναι μοναδική εμπειρία).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΚαρδιανή: Το καταπράσινο χωριό της Τήνου με τη μαγευτική θέα12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο reader.gr.

Περισσότερα από Προορισμοί
VIMA_WEB3b