MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
23
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

World’s Best Bar 2022: Ανακοινώθηκε το κορυφαίο bar του κόσμου – Το Clumsies μεταξύ των υποψηφιοτήτων

Το εμβληματικό μπαρ Lyaness στο Λονδίνο κέρδισε την κορυφαία διάκριση στα 16α Spirited Awards που διοργάνωσε το Tales of the Coctail Foundation.

Monopoli Team

Το εμβληματικό Lyaness κέρδισε τον τίτλο του καλύτερου μπαρ στον κόσμο για το 2022, ξεπερνώντας τα κορυφαία Fifty Mils, Charles H. στη Σεούλ και το The American Bar στο πεντάστερο Stafford του Λονδίνου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΜονοήμερη στο Λουτράκι; 3 αγαπημένα beach bar-restaurants που πρέπει να ανακαλύψετε12.09.2018

«Ήμασταν πολύ τυχεροί με τα βραβεία όλα αυτά τα χρόνια—και έχουν καλύψει τα πάντα, από τις ομάδες μας, τον σχεδιασμό, τα μενού μέχρι τους χώρους», δήλωσε ο διεθνούς φήμης μπάρμαν Ryan Chetiyawardana (γνωστός και ως «Mr. Lyan»), στον οποίο οφείλεται σημαντικά η διάκριση αυτή.

«Αλλά υπήρξαν επίσης πολλές και μεγάλες αλλαγές. Κλείσαμε το Dandelyan προκειμένου να ανοίξουμε τον δρόμο για το Lyaness – και να δοκιμαστούμε σε μία νέα πλευρά του κόσμου του φαγητού και του ποτού που πιστεύαμε ότι ήταν εξαιρετικά σημαντική και ουσιαστικά προκειμένου να αποτίσουμε φόρο τιμής στην επιτυχία που είχαμε στο μπαρ».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lyaness — London cocktail bar (@lyanessbar)

Το Lyaness τιμήθηκε επίσης και ως το Καλύτερο Μπαρ Διεθνούς Ξενοδοχείου, ενώ ο Chetiyawardana βραβεύθηκε και για το Silver Lyan που αναγνωρίστηκε ως το Καλύτερο Μπαρ Ξενοδοχείου στις ΗΠΑ για το 2022.

Στις ΗΠΑ, καλύτερο Κοκτέιλ Μπαρ αναδείχτηκε το Katana Kitten του Μασαχίρο Ουρούσιντο, ξεπερνώντας τα Bar Goto της Νέας Υόρκης, The Roosevelt Room στο Όστιν και Thunderbolt στο Λος Άντζελες.

Στην κατηγορία της Καλύτερης Ομάδας Διεθνούς Μπαρ διαγωνίστηκε και το ελληνικό και πολυβραβευμένο Clumsies, όμως τελικά έχασε τον τίτλο από το Maybe Sammy στην Αυστραλία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ4 spots για «δροσερές» αποδράσεις στην καλοκαιρινή Αθήνα12.09.2018

Γεωγραφικά, το Λονδίνο κυριάρχησε στις κατηγορίες, με πέντε νίκες σε οκτώ βραβεία.

Τα Spirited Awards επέστρεψαν φέτος δια ζώσης, για πρώτη φορά από το 2019, με το κοινό στο Ritz-Carlton της Νέας Ορλεάνης να αποθεώνει τους νικητές καταχειροκροτώντας τους καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς.

Με πληροφορίες από Forbes.

Περισσότερα από Έξοδος
VIMA_WEB3b