MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΞΟΔΟΣ

Μονοήμερη στο Λουτράκι; 3 αγαπημένα beach bar-restaurants που πρέπει να ανακαλύψετε

Τρία beach bar-restaurants πάνω στο κύμα για μία καλοκαιρινή εξόρμηση, σε απόσταση μίας ώρας από την Αθήνα.

Paladar Eatery & Lounge, @aboutfood.gr, © Άννα Μαρία Μπαρκονίκου
Paladar Eatery & Lounge, @aboutfood.gr, © Άννα Μαρία Μπαρκονίκου
author-image Μαριαλενα Μάλλιου

Σε απόσταση μίας ώρας από την πρωτεύουσα, το Λουτράκι αποτελεί έναν από τους ιδανικότερους προορισμούς για μία μονοήμερη εξόρμηση για μπάνιο και φαγητό κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, ειδικά για όσους θέλουν να αποφύγουν την εύκολη, αλλά χιλιοειπωμένη λύση της παραλιακής.

Λίγο εξοχή και λίγο πόλη, το Λουτράκι έχει τα δικά του διαμαντάκια για να ανακαλύψετε φέτος το καλοκαίρι. Εμείς σας παρουσιάζουμε τα αγαπημένα μας.

Ypanema Seaside Food & Drinks
Ypanema Seaside Food & Drinks,@aboutfood.gr, © Άννα Μαρία Μπαρκονίκου

Ypanema Seaside Food & Drinks,@aboutfood.gr, © Άννα Μαρία Μπαρκονίκου

Στη Λιμνοθάλασσα Ηραίου στο Λουτράκι, με υπέροχη θέα και ακόμα πιο υπέροχο φαγητό, θα βρείτε το Ypanema, ένα beach bar-restaurant με έντονο καλοκαιρινό αέρα. Το μενού περιλαμβάνει μία ποικιλία καλοκαιρινών, δροσερών γεύσεων, από poke bowls και σνακς, μέχρι ζυμαρικά και πίτσες, αλλά και κυρίως πιάτα με βάση τους το κρέας ή το ψάρι. Ανάμεσα στις προτάσεις του μαγαζιού θα βρείτε, μάλιστα, και ορισμένες vegan επιλογές. Εκτός από το εστιατόριο, το Ypanema διαθέτει οργανωμένη παραλία -με ξαπλώστρες, ομπρέλες και ντους- και beach bar, στο οποίο φιλοξενούνται διάφορα πάρτι και γήπεδα για beach volley, beach soccer και tennis beach διαθέσιμα για τους πελάτες του μαγαζιού. Πρόκειται, μάλιστα, για ένα μέρος το οποίο οργανώνει και διάφορα ομαδικά σπορ, αλλά και άλλους τύπους εκδηλώσεων. Κατάλληλο για όλες τις ώρες της ημέρας (και για όλα τα γούστα), πρόκειται για μία ιδανική επιλογή για εκείνους που επιθυμούν να περάσουν μία γεμάτη μέρα δίπλα στο κύμα.
Περισσότερες πληροφορίες για το Ypanema Seaside Food & Drinks μπορείτε να βρείτε εδώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤριήμερο στην Ύδρα: Ο δικός μας οδηγός για τα «must visit» σημεία του νησιού12.09.2018

Perla Kitchen Bar
Perla Kitchen Bar, @aboutfood.gr, © Άννα Μαρία Μπαρκονίκου

Perla Kitchen Bar, @aboutfood.gr, © Άννα Μαρία Μπαρκονίκου

Ακόμα μία ειδυλλιακή τοποθεσία πλάι στο κύμα, με θέα στον Κορινθιακό το Perla Kitchen Bar, εστιατόριο του ξενοδοχείου Pefkaki Loutraki. Η minimal αισθητική του, με τα απαραίτητα boho στοιχεία που ενισχύουν τον καλοκαιρινό αέρα και δημιουργούν μία εξωτική ατμόσφαιρα, κάνουν το Perla Kitchen Bar ένα από τα αγαπημένα μας σημεία στο Λουτράκι, αλλά και έναν από τους αγαπημένους μας προορισμούς όσον αφορά τις καλοκαιρινές μας εξορμήσεις γύρω από την Αθήνα γενικότερα, με το μέρος να διαθέτει και παραλία για όποιον θέλει να συνδυάσει το φαγητό του με μία βουτιά. Αγαπημένη μας ώρα της ημέρας για να επισκεφθούμε το Perla Kitchen Bar -το ηλιοβασίλεμα, απολαμβάνοντας το φαγητό μας δίπλα στον ήλιο που βυθίζεται στα κύματα.
Περισσότερες πληροφορίες για το Perla Kitchen Bar μπορείτε να βρείτε εδώ.

Paladar Eatery & Lounge
Paladar Eatery & Lounge, @aboutfood.gr, © Άννα Μαρία Μπαρκονίκου

Paladar Eatery & Lounge, @aboutfood.gr, © Άννα Μαρία Μπαρκονίκου

Τελευταία μας πρόταση για σήμερα, το Paladar Eatery & Lounge, ακόμα μία ιδιαίτερη τοποθεσία που θα μας θυμίσει πως βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού, μία μόνο ώρα από το κέντρο της Αθήνας. Μεσογειακή κουζίνα, βασισμένη σε αγνά, τοπικά προϊόντα, με ορισμένες προτάσεις εμπνευσμένες από την Ανατολή, δημιουργούν το απόλυτο fusion menu και μας καλούν σε μία γευστική πανδαισία, η οποία γίνεται και οπτική, αφού κάθε πιάτο αποτελεί μία ξεχωριστή δημιουργία, τόσο για τα μάτια μας, όσο και για τον ουρανίσκο μας. Και όλα αυτά σε μία υπέροχη βεράντα, με θέα τη θάλασσα και -αν την επισκεφθείτε την κατάλληλη ώρα- το ηλιοβασίλεμα, η οποία καταλήγει σε μία οργανωμένη παραλία. Ιδανικό σημείο για να χαλαρώσετε και να φορτίσετε τις μπαταρίες σας.
Περισσότερες πληροφορίες για το Paladar Eatery & Lounge μπορείτε να βρείτε εδώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ5 στάσεις στην Αθήνα για όσους θέλουν το καλοκαίρι να κρατήσει… λίγο ακόμη12.09.2018

Περισσότερες προτάσεις για εξόδους και φαγητό θα βρείτε στο AboutFood.gr.

Περισσότερα από Βγαίνουμε έξω
VIMA_WEB3b