MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Elton John: Η μεγάλη επιστροφή του σε Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία είναι γεγονός

Ο Elton John θα κάνει περιοδεία τον χειμώνα του 2023, η οποία θα ξεκινήσει από το Νιούκαστλ της Νέας Νότιας Ουαλίας στις 10 Ιανουαρίου και θα ολοκληρωθεί στις 28 Ιανουαρίου στο Όκλαντ της Νέας Ζηλανδίας.

Monopoli Team

ΟΒρετανός σταρ Elton John ενθουσίασε τους θαυμαστές του στη Νέα Ζηλανδία και την Αυστραλία, αφού αποκάλυψε ότι θα είναι κοντά τους τον Ιανουάριο του 2023 δημοσιεύοντας ένα βίντεο στο Instagram και κάνοντας την εξής ανακοίνωση: «Γεια σου Αυστραλία, “Kia Ora” Νέα Ζηλανδία! Είμαι τόσο ενθουσιασμένος που θα μοιραστώ μαζί σας τις τελευταίες μου συναυλίες της περιοδείας “Farewell Yellow Brick Road”, τον Ιανουάριο του 2023», ανέφερε στο βίντεο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΣαν σήμερα γεννιέται η Amy Winehouse: Όσα δεν ξέρατε για την ζωή της12.09.2018

«Δεν το πιστεύω ότι έχουν περάσει τρία ολόκληρα χρόνια από την τελευταία μας συνάντηση, ένα τεράστιο ευχαριστώ στην κομητεία του Ώκλαντ που κράτησε τα εισιτήρια για τις προγραμματισμένες εκ νέου συναυλίες για τόσο πολύ καιρό». Η παράσταση του Ελτον Τζον είναι μια αναδρομή στην 50ετή μουσική του καριέρα, συμπεριλαμβανομένων μιας σειράς φωτογραφιών και βίντεο που δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας, για να τιμήσουν την τέχνη του.

Διαβάστε περισσότερα στο Reader.gr

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b