MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
23
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Μπεν Άφλεκ: Επιστρέφει ως Batman στην ταινία «Aquaman and the Lost Kingdom»;

Όλα δείχνουν πως ο δημοφιλής ηθοποιός θα ξαναφορέσει τη στολή του «Σκοτεινού Ιππότη», στο πλευρό του Τζέισον Μομόα, για την επερχόμενη ταινία «Aquaman and the Lost Kingdom».

Μπεν Άφλεκ: Επιστρέφει ως Batman στην ταινία «Aquaman and the Lost Kingdom»;
Monopoli Team

Όλα δείχνουν πως ο Aquaman, κατά κόσμον Arthur Curry και ο Batman, κατά κόσμον Bruce Wayne, θα ενώσουν για μια ακόμη φορά τις δυνάμεις του, με τον δημοφιλή ηθοποιό Τζέισον Μομόα να αποκαλύπτει ότι ο συμπρωταγωνιστής του στο «Justice League», Μπεν Άφλεκ, θα συμμετέχει στην επερχόμενη ταινία «Aquaman and the Lost Kingdom».

Ο Μομόα ανακοίνωσε την είδηση μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram, αφότου κάποιοι θαυμαστές κατά τη διάρκεια μιας ξενάγησης στα studio της Warner Bros. άκουσαν πως ο Άφλεκ βρισκόταν εκεί και συμμετείχε στα γυρίσματα μαζί του.

Η επιστροφή του Μπεν Άφλεκ στον ρόλο του Batman

Το 2019 ο Μπεν Άφλεκ είχε ανακοινώσει την αποχώρηση του από τον ρόλο του Batman μιλώντας ανοιχτά για την εσωτερικευμένη προσωπική και επαγγελματική διαμάχη που πήγαινε πακέτο με τον ρόλο. Έτσι, έπεσε ως κεραυνός εν αιθρία όταν έγινε γνωστό, δύο χρόνια αργότερα, πως θα βάλει τη στολή του «Σκοτεινού Ιππότη» ξανά για την ταινία «The Flash», με πρωταγωνιστή τον Έζρα Μίλερ. Το «The Flash» αναμένεται να κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 23 Ιουνίου 2023 και θα περιλαμβάνει, επίσης ως Batman, τον εξαιρετικό ηθοποιό Μάικλ Κίτον.

Η υπόθεση που έγινε τότε ήταν ότι πρόκειται για την τελευταία εμφάνιση του Μπεν Άφλεκ στον συγκεκριμένο ρόλο, ωστόσο, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, προγραμματίζεται να επιστρέψει νωρίτερα με το «Aquaman and the Lost Kingdom», που θα ξεκινήσει το κινηματογραφικό του ταξίδι στις 17 Μαρτίου 2023.

Ο Άφλεκ ενσάρκωσε τον Batman στις ταινίες «Batman v Superman: Η αυγή της δικαιοσύνη», «Ομάδα αυτοκτονίας» και «Justice League». Ενώ σε κάποιο σημείο επρόκειτο να σκηνοθετήσει και να πρωταγωνιστήσει σε μια νέα ταινία με επίκεντρο τον «Σκοτεινό Ιππότη»: «Έδειξα το σενάριο σε κάποιον», είχε εκμυστηρευθεί στους New York Times το 2020, «Μου είπαν ότι το σενάριο ήταν καλό. Αλλά ότι θα έπινα μέχρι θανάτου αν ξαναπερνούσα ότι πέρασα με τις προηγούμενες ταινίες».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟ Batman πριν τον Pattinson: Όλες οι διαφορετικές εκδοχές του Μαύρου Ιππότη στη μεγάλη οθόνη12.09.2018

H εν λόγω ταινία κατάφερε τελικά να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες αλλά με πρωταγωνιστή τον Ρόμπερτ Πάτινσον και σκηνοθέτη τον Ματ Ριβς.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b