MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΓΕΥΣΗ

World’s 50 Best Restaurants awards: Αυτά είναι τα καλύτερα εστιατόρια του 2022

Για 2η συνεχόμενη χρονιά, ένα εστιατόριο της δανικής πρωτεύουσας κερδίζει τον τίτλο του «καλύτερου εστιατορίου στον κόσμο», στην λίστα των «World’s 50 Best Restaurants awards».

Photo by Jay Wennington on Unsplash
Monopoli Team

Το 2020 είναι μια ακόμα χρονιά διακρίσεων για τον κλάδο της εστίασης στην Κοπεγχάγη, καθώς για 2η συνεχόμενη χρονιά, ένα εστιατόριο της δανικής πρωτεύουσας κερδίζει τον τίτλο του «καλύτερου εστιατορίου στον κόσμο», στην λίστα των «World’s 50 Best Restaurants awards».

Το μενού του «Geranium» βασίζεται στην σκανδιναβική κουζίνα και δεν σερβίρει καθόλου κρέας. Είναι ανοιχτό μόλις 4 ημέρες την εβδομάδα, καθώς έχει στόχο να προσφέρει τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες και γεύσεις σε συνδυασμό με τη διατήρηση μια ισορροπίας μεταξύ εργασίας και προσωπικής ζωής, μια προσωπική επιλογή του σεφ Rasmus Kofoed και του συνιδιοκτήτη του εστιατορίου Søren Ledet.

Να επισημάνουμε πως στα 20 χρόνια ύπαρξης των βραβείων, κανένα εστιατόριο εκτός της Ευρώπης ή της Βόρειας Αμερικής δεν έχει κερδίσει ποτέ το βραβείο «World’s 50 Best». Μέχρι στιγμής, όλοι οι νικητές ήταν από Ισπανία, Βρετανία, ΗΠΑ, Δανία, Ιταλία και Γαλλία.

Ποια είναι όμως τα 50 καλύτερα εστιατόρια στον κόσμο;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑVassilenas Blue: Το εστιατόριο Βασίλαινας «αποβιβάζεται» στην Αντίπαρο12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο Insider.gr.

Περισσότερα από Βγαίνουμε έξω
VIMA_WEB3b