MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΓΕΥΣΗ

Vassilenas Blue: Το εστιατόριο Βασίλαινας «αποβιβάζεται» στην Αντίπαρο

Tο ξεχωριστό εστιατόριο Vassilenas Blue θα βρίσκεται από αυτό το καλοκαίρι και στην αγαπημένη Χώρα της Αντιπάρου.

| Φωτογραφίες: Θανάσης Καρατζάς
Monopoli Team

Ο Βασίλαινας «αποβιβάστηκε» στην Αντίπαρο

Σε μία ξεχωριστή κυκλαδίτικη αυλή, με μια ελιά να κυριαρχεί στο κέντρο της, ο Βασίλαινας θα βρίσκεται από αυτό το καλοκαίρι και στη μικρή και αγαπημένη Χώρα της Αντιπάρου.

Το μενού του Vassilenas Blue  επιμελείται ο Chef Μανώλης Γαρνέλης και επικεφαλής της κουζίνας στο νησί είναι ο sous-chef του Βασίλαινα, Βασίλης Παπαδόπουλος.

Η κατεύθυνση στα πιάτα παραμένει πάντα θαλασσινή, με  comfort αποχρώσεις,  με τα μεγάλα και μικρά ψάρια της εποχής, να πρωταγωνιστούν.

Από το μενού δεν λείπουν η διάσημη ταραμοσαλάτα και το αγαπημένο γιουβέτσι γαρίδας αλλά και το ψητό καλαμάρι με μελάνι σουπιάς, που όμως εδώ σερβίρεται με Αμοργιανή με φάβα.

Αξίζει να δοκιμάσει κανείς το μαγιάτικο φιλέτο σαβόρο με σέσκουλα, τομάτα, παλαιωμένο ξύδι, σταφίδα, κουκουνάρι και δενδρολίβανο, τα φρέσκα λιγκουίνι με μάγουλα ροφού, τοματίνια, κολοκύθι, και κρόκο Κοζάνης αλλά και το γλυκό Ροδάκινο με μούς γιαουρτιού και sorbet ροδάκινο.

Η λίστα κρασιών που στο Vassilenas ο ελληνικός αμπελώνας πάντα έχει ξεχωριστεί θέση, στο Vassilenas Blue οι Κυκλαδίτικοι αμπελώνες έχουν την τιμητική τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ4 spots για «δροσερές» αποδράσεις στην καλοκαιρινή Αθήνα12.09.2018

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Vassilenas Blue
Χώρα, Αντίπαρος
T: 2284 063250

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ.

Περισσότερα από Βγαίνουμε έξω
VIMA_WEB3b