MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΠΟΔΡΑΣΕΙΣ

Κάλαμος Εύβοιας: Μια μαγευτική διπλή παραλία δύο ώρες μακριά από την Αθήνα

Σε απόσταση 65 χλμ. από τη Χαλκίδα, βρίσκεται ο Κάλαμος, ένας παραθαλάσσιος οικισμός με μια μαγευτική παραλία με γαλαζοπράσινα νερά, χρυσαφένια αμμουδιά και εντυπωσιακούς βραχώδεις σχηματισμούς. Απέχει δύο ώρες από την Αθήνα και είναι ό,τι πρέπει για μονοήμερη εκδρομή.

Credits: shutterstock
Monopoli Team

Μια απόδραση εξπρές στην Εύβοια για δροσιστικές βουτιές στα κρυστάλλινα νερά μιας παραλίας είναι ακριβώς αυτό που χρειαζόμαστε τώρα που οι ζέστες έχουν φουντώσει. Η Εύβοια είναι γεμάτη με πανέμορφες παραλίες για ατελείωτες ώρες χαλάρωσης.

Μία από αυτές τις υπέροχες παραλίες βρίσκεται στον Κάλαμο, έναν παραθαλάσσιο οικισμό που βρέχεται από το Αιγαίο, 65 χλμ. από τη Χαλκίδα (ούτε 2 ώρες από την Αθήνα). Εδώ θα βρείτε μια ωραία αμμουδιά με ψιλό βότσαλο, φανταστικά νερά και εντυπωσιακούς βραχώδεις σχηματισμούς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΛουτράκι: Στον Φάρο Μελαγκάβι για το ωραιότερο ηλιοβασίλεμα στον Κορινθιακό12.09.2018

Κάλαμος: Η παραλία «διαμάντι» της κεντρικής Εύβοιας

Η παραλία του Καλάμου στις ανατολικές ακτές της Εύβοιας, στον ∆ήµο Κύµης – Αλιβερίου, αποτελεί ιδανική επιλογή για μια αναζωογονητική μονοήμερη εκδρομή από την Αθήνα. Στην πραγματικότητα πρόκειται για δύο μικρές διαδοχικές παραλίες που χωρίζονται από ένα βράχο με μια χαρακτηριστική τρύπα στη μέση.

Διαβάστε περισσότερα στο reader.gr.

Περισσότερα από Προορισμοί
VIMA_WEB3b