MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
28
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΠΟΔΡΑΣΕΙΣ

Εύβοια: 5 παραλίες – «όνειρο» για το Σαββατοκύριακο

Γαλαζοπράσινα τοπία, υπέροχα νερά και χαλάρωση με θέα το Αιγαίο. Ψάχνετε μέρη για σύντομες καλοκαιρινές αποδράσεις στην Εύβοια; Επισκεφθείτε αυτές τις πέντε «ψαγμένες» παραλίες και δεν θα το μετανιώσετε.

Monopoli Team

Σε απόσταση αναπνοής από την Αθήνα, η Εύβοια είναι γεμάτη με υπέροχες παραλίες, ιδανικές για κοντινές καλοκαιρινές αποδράσεις και εξωτικές βουτιές σε πεντακάθαρα νερά.

Όσοι έχουν διάθεση για εξερευνήσεις και προτιμούν λιγότερο γνωστές και πιο απομονωμένες παραλίες, στην Εύβοια θα ανακαλύψουν πραγματικά «διαμάντια». Εδώ έχουμε πέντε θαυμάσιες παραλίες που αξίζει να ανακαλύψετε. Καλές βουτιές!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΔιακοπές με αυτοκίνητο: 7 υπέροχοι καλοκαιρινοί προορισμοί12.09.2018

Πετάλη

Στην κεντρική Εύβοια, περίπου μία ώρα από τη Χαλκίδα, θα συναντήσετε την υπέροχη παραλία Πετάλη, που βρίσκεται πίσω από το όρος Δίρφυς και βρέχεται από τα νερά του Αιγαίου. Η παραλία έχει άμμο και μικρό βοτσαλάκι και τα νερά είναι πολύ καθαρά. Υπάρχουν δύο σπηλιές, καθώς και μια καφετέρια-ταβέρνα. Η Πετάλη προτιμάται από πολλούς για ελεύθερο κάμπινγκ.

Πώς θα πάτε: Η απόσταση από τη Χαλκίδα είναι περίπου 50 χλμ., ακολουθώντας το δρόμο προς Γλυφάδα. Προς το τέλος της διαδρομής υπάρχει ένα κομμάτι βατού χωματόδρομου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΣπέτσες: Απόδραση στο πιο κοσμοπολίτικο νησί του Αργοσαρωνικού12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο reader.gr.

Περισσότερα από Προορισμοί
VIMA_WEB3b