MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΤΖΕΝΤΑ

Δωρεάν εκδηλώσεις στην πόλη: 5 προτάσεις για την Τρίτη 19 Ιουλίου

Συγκεντρώσαμε και σας παρουσιάζουμε 5 εκδηλώσεις που μπορείτε να απολαύσετε δωρεάν στην Αθήνα, την Τρίτη 19 Ιουλίου 2022.

Monopoli Team

1. “Μία κυρία μες την Τροία” του Κώστα Παπαγεωργίου στο 28ο Φεστιβάλ Παπάγου – Χολαργού

Η θεατρική ομάδα Γονέων Χολαργού Κήπος παρουσιάζει τη νέα κωμωδία του ηθοποιού-συγγραφέα και ραδιοφωνικού παραγωγού Κώστα Παπαγεωργίου. Αποτελεί μία κωμωδία η οποία βασίζεται στην Ιλιάδα. Οι Ομηρικοί ήρωες, η ωραία Ελένη, Αχιλλέας, Πάρις, Ελένη, Αγαμέμνων, Οδυσσέας, Πρίαμος, Έκτορας, Εκάβη, Μενέλαος και άλλοι θα εμφανιστούν σε σουρεαλιστικές στιγμές συνδέοντας το χτες με το σήμερα. Μία παράσταση αποτελούμενη από 20 ερασιτέχνες ηθοποιούς, στο πλαίσιο του 28ου Φεστιβάλ Παπάγου – Χολαργού.
19/7 στις 21:00
Κηποθέατρο Παπάγου, Άλσος Παπάγου, οδός Κορυτσάς

2. “Αχ χελιδόνι μου…”: Συναυλία με αφορμή την επέτειο από τα 100 χρόνια της Μικρασιατικής καταστροφής στο Θέατρο Κολωνού

Η Μπέττυ Χαρλαύτη συμπράττει με το Εργαστήρι Ελληνικής Μουσικής Δήμου Αθηναίων και παρουσιάζουν μια συναυλία αφιερωμένη στα τραγούδια του ποιητή και στιχουργού Λευτέρη Παπαδόπουλου την Τρίτη 19 Ιουλίου στο Θέατρο Κολωνού. Ο Δήμος Αθηναίων τιμά τον μεγάλο μας Μικρασιάτη στιχουργό στο πλαίσιο των επετειακών εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφή ενώ η συναυλία έρχεται σε συνέχεια της συνεργασίας της ερμηνεύτριας με τον Λευτέρη Παπαδόπουλο κατά την κυκλοφορία του τραγουδιού “Θέλω να τραγουδήσω” από την Ελληνική Ραδιοφωνία, που της εμπιστεύτηκαν σε πρώτη εκτέλεση ο Λευτέρης Παπαδόπουλος και ο Μίκης Θεοδωράκης (μουσική).
19/7 στις 21:00
Ανοιχτό θέατρο Κολωνού, Ιωαννίνων και Κοπεανέως

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΗ Λεονί εν αναμονή, του Ζωρζ Φεντώ σε καλοκαιρινή περιοδεία στην Αττική12.09.2018

3. Jazz στην Πλατεία: Δημήτρης Σεβδαλής Quartet στην Πειραιώς 260

Dimitris Sevdalis @ Giannopoulos

Mια συναυλία του αγαπημένου σχήματος Δημήτρης Σεβδαλής Quartet (Δημήτρης Σεβδαλής πιάνο, Γιώργος Κωστόπουλος μπάσο, Carlos Menendez κρουστά, Δημήτρης Κλωνής ντραμς) στον βιομηχανικό χώρο της Πειραιώς 260, με ελεύθερη είσοδο. Η καλύτερη έξοδος για όσους αγάπησαν αυτό το Φεστιβάλ ήδη από την έναρξη του.
19/7 στις 23:00
Πειραιώς 260 (Πλατεία), Ταύρος

4. “Ο Ξυπόλητος Τζο” στο Open Air Film Festival Stroggylo 2022

Η ταινία «Ο ξυπόλητος Τζο» σε σκηνοθεσία του Φιλ Άλντεν, θα προβληθεί στο Open Air Film Festival Stroggylo 2022. Μια παράξενη αλληγορία πάνω στα ανεκπλήρωτα όνειρα και τις χαμένες ευκαιρίες αλλά και μία συγκινητική ιστορία, που μας δείχνει μέχρι που μπορεί να φτάσει ένας άντρας για να συμφιλιωθεί με τον πατέρα του. Μία ταινία που έλαβε  τρεις υποψηφιότητες για Όσκαρ.
19/7 στις 21:00
1o Γυμνάσιο – 1ο Λύκειο Αγίου Δημητρίου

5. «Ειρήνη», του Αριστοφάνη από την ομάδα The Young Quill στην Ραφήνα

Η “Ειρήνη” του Αριστοφάνη, ένα από τα πιο αντιπολεμικά έργα όλων των εποχών – ξεκινάει περιοδεία σε μεγάλες πόλεις στην Ελλάδα, σε διασκευή για παιδιά και εφήβους από την ομάδα The Young Quill. Η “Ειρήνη” είναι ένα έργο που αποτελεί ύμνο στην ομόνοια, την αγάπη και τον αλτρουισμό. Παρουσιάζεται σαν ένα σύγχρονο παραμύθι, που περιθωριοποιεί τη βία, την επιθετικότητα και το μίσος και είναι απόλυτα συνδεδεμένο με το σήμερα των παιδιών και των εφήβων. Το φιλειρηνικό μήνυμα αγάπης και ομόνοιας που εκπέμπει το έργο μεταδίδεται μέσα από σύγχρονα παραδείγματα με τα οποία τα παιδιά μπορούν εύκολα να ταυτιστούν.
19/7 στις 21:00
Πάρκο Αναψυχής Ραφήνας

Περισσότερες δωρεάν προτάσεις μπορείτε να βρείτε στην κατηγορία Free City.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑRelease Athens 2022: Clutch, Hellacopters και Blues Pills στην Πλατεία Νερού12.09.2018

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b