MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
11
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
ΔΡΑΜΑ

Σσς! Η Αθήνα κοιμάται.., της Ειρήνης Δερμιτζάκη στο Πολιτιστικό Κέντρο «Μελίνα», με δωρεάν είσοδο

Η παράσταση “Σσς! Η Αθήνα κοιμάται…, της Ειρήνης Δερμιτζάκη ανεβαίνει στις 23 Ιουλίου και ώρα 21:00 στο Πολιτιστικό Κέντρο “Μελίνα”.

Monopoli Team

Η παράσταση “Σσς! Η Αθήνα κοιμάται…”, της Ειρήνης Δερμιτζάκη ανεβαίνει στις 23 Ιουλίου και ώρα 21:00 στο Πολιτιστικό Κέντρο “Μελίνα”.

Λίγα λόγια για το έργο

Μια ηλικιωμένη ακούει τους από πάνω να τσακώνονται. Ένα αγόρι αποφυλακίζεται κι ονειρεύεται να αγοράσει έναν ανεμόμυλο. Στην είσοδο μιας πολυκατοικίας, μια γυναίκα περιμένει την αστυνομία για να τη συλλάβει. Καλοκαίρι, καύσωνας, κι ενώ η πόλη κοιμάται,οι κάτοικοί μιας πολυκατοικίας, ξάγρυπνοι, περιμένουν την επόμενη μέρα για να τους λυτρώσει ή να τους συνθλίψει με τη ρουτίνα της. Τι ιστορίες κρύβονται πίσω από τις μεσοτοιχίες; Πόσα ανθρώπινα κλάματα και γέλια έχουν κλειστεί στους τέσσεριςτοίχους; Πόσα μας ενώνουν με τους ανθρώπους της διπλανής πόρτας; Σε μιαπολυκατοικία που όλοι ξέρουν τι συμβαίνει με τους δίπλα αλλά κανείς δε μιλάει.

Αθήνα

Η παράσταση οδηγεί τους θεατές, μέσα από την κλειδαρότρυπα, σταδιαμερίσματατων Αθηναίων, στα μπαλκόνια και τους κοινόχρηστους χώρους, όπουξετυλίγεται η ιστορία των ενοίκων. Κακοποίηση, σιωπή, τραύματα κι αγώνας για την προσωπική ελευθερία του καθενός, σε μια παράσταση για την απελπισμένη αναζήτηση για τρυφερότητα και αποδοχή. Έξι θεατρικοίμονόλογοι που ακροβατούν ανάμεσα στο γέλιο και το κλάμα, βασισμένοι στο βιβλίο«Αυτό που δεν γνωρίζω ακόμα» της συγγραφέως Ειρήνης Δερμιτζάκη (Εκδόσεις Εύμαρος 2021). Η παράσταση είναι μέρος του προγράμματος «Όλη η Αθήνα μια σκηνή» του δήμου Αθηναίων.

Αθήνα
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟ Γιώργος Ανδρέου στο Ευριπίδειο Θέατρο Ρεματιάς, με ελεύθερη είσοδο12.09.2018

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Σκηνοθεσία: Ειρήνη Δερμιτζάκη

Μουσική: Κάρμεν Ζωγράφου

Παίζουν: Μαρία Μπρανίδου, Χρήστος Χριστόπουλος, Χριστίνα Χριστοφή Ζωντανή μουσική: Κάρμεν Ζωγράφου

Τιμές Εισιτηρίων: Είσοδος ελεύθερη
Διάρκεια Παραστάσεων: 23 Ιουλίου 2022
Πληροφορίες: Ηρακλειδών 66, Θησείο Τηλέφωνο: 6942990996
Παραστάσεις: Σάββατο στις 21:00
Πληροφορίες Χώρου: Πολιτιστικό Κέντρο «Μελίνα» , Ηρακλειδών 66, Θησείο
Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b