MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

The Music Critic: Ξεκίνησε η προπώληση εισιτηρίων για την παράσταση του Τζον Μάλκοβιτς στο Ηρώδειο

Η προπώληση των εισιτηρίων για την παράσταση «The Music Critic», με πρωταγωνιστή τον Τζον Μάλκοβιτς, η οποία αναμένεται να πραγματοποιηθεί στο Ηρώδειο στις αρχές Οκτωβρίου, μόλις ξεκίνησε.

The Music Critic: Ξεκίνησε η προπώληση για την παράσταση του Τζον Μάλκοβιτς στο Ηρώδειο
Monopoli Team

Άνοιξε η προπώληση για την πολυαναμενόμενη παράσταση «The Music Critic» με τον John Malkovich. Ένας από τους κορυφαίους ηθοποιούς όλων των εποχών καταφθάνει στις 6 Οκτωβρίου στο Ηρώδειο με ένα σαρκαστικά απολαυστικό πρότζεκτ σε σύλληψη και δημιουργία του Aleksey Igudesman.

«The Music Critic»: Λίγα λόγια για την παράσταση

Ο Σούμαν «απλώς φαντάζεται τον εαυτό του συνθέτη», ενώ ο Μπραμς είναι «ένας μπάσταρδος χωρίς κανένα μουσικό χάρισμα» και ο Ντεμπυσσύ είναι «έτσι απλά, άσχημος».

Ο Aleksey Igudesman δημιουργεί ένα σαρδόνιο μείγμα από τις χειρότερες -και μάλλον απροσδόκητες- μουσικές κριτικές των τελευταίων αιώνων που γράφτηκαν από τους διασημότερους μουσικούς κριτικούς του κόσμου για μερικά από τα σπουδαιότερα έργα της παγκόσμιας μουσικής και ο John Malkovich,  με τρομερή επιδεξιότητα, ερμηνεύει το ρόλο του κακού κριτικού που πιστεύει ότι η μουσική του Μπετόβεν, του Σοπέν, του Προκόφιεφ και τόσων άλλων είναι απλώς κουραστική και θλιβερή.

Η βραδιά κλείνει με το «Βασανιστήριο του Malkovich», μια φρικτή κριτική που γράφτηκε κάποτε για τον ίδιο…

Στην παράσταση ερμηνεύονται ζωντανά αποσπάσματα από μουσικές των Bach, Mozart, Beethoven, Chopin, Brahms, Schumann, Debussy, Prokofiev, Ysaÿe, Kancheli, Piazzolla  και του δημιουργού της παράστασης Aleksey Igudesman. Στο εξαιρετικό μουσικό σύνολο που συνοδεύει τον John Malkovich συμμετέχει μεταξύ άλλων και ο διάσημος πιανίστας Hyung-ki Joo.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ«The Music Critic»: Ο Τζον Μάλκοβιτς έρχεται στο Ηρώδειο12.09.2018

Η σημαντική αυτή μετάκληση αποτελεί σύμπραξη του Πολιτιστικού Οργανισμού «Λυκόφως» του Γιώργου Λυκιαρδόπουλου σε συνέχεια των σπουδαίων μετακλήσεων που πραγματοποιεί από το εξωτερικό (Monica Bellucci, Μαρία Κάλλας: επιστολές και αναμνήσεις, Ηρώδειο 2021 κ.ά.) και της Intershow Productions.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Προμηθευτείτε έγκαιρα τα εισιτήριά σας στο https://www.ticketservices.gr/event/john-malkovich-the-music-critic/?lang=el

Περισσότερα από Θεατρικά Νέα
VIMA_WEB3b